FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „Comisarul Moldovan” a început să citească de pe foaie la prezentarea-maraton la Rapid + Dan Șucu l-a descris în 6 cuvinte

Dan Șucu și Viorel Moldovan/ foto Cristi Preda (GSP) +17   FOTO
Dan Șucu și Viorel Moldovan/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat miercuri, 12 iunie 2024 12:57 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2024 17:00

Viorel Moldovan (51 de ani) a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de președinte la Rapid. Fostul atacant a venit cu discursul pregătit și l-a citit de pe foaie.

Prima conferință a lui Moldovan la Rapid a fost un adevărat maraton, a durat 50 de minute. Spre deosebire de perioada în care a fost analist TV, când vorbea clar și articulat, Viorel a avut un discurs plat, a părut emoționat și a încercat să evite întrebările mai dificile.

Îl provoacă pe Viorel Moldovan: „Dacă nu face asta, înseamnă că e pe post de mobilă în livingul domnului Şucu!”
Rapid
Îl provoacă pe Viorel Moldovan: „Dacă nu face asta, înseamnă că e pe post de mobilă în livingul domnului Şucu!”

Înainte să primească întrebări de la jurnaliști, Moldovan a citit de pe foaie un discurs pregătit. La final, el a primit o eșarfă specială de la Dan Șucu, pe care scria „Comisarul Moldovan”, alături de o poză cu Viorel cu o pălărie pe cap.

VIDEO. Viorel Moldovan a început conferința la Rapid citind de pe foaie: „De azi eliminăm cuvântul sărăcie”

„Îi mulțumesc domnului Șucu! Am foarte multe idei în cap și nu vreau să le pierd, de asta o să citesc. Este o onoare pentru mine să fiu la Rapid. Am trăit aici experiențe ca jucător, director sportiv și antrenor, iar acum mă aflu în fața unei noi provocări, poate cea mai mare.

Am trăit vremuri grele, dar și frumoase. Știu că în Giulești există vorba «rapidist născut, nu făcut». E important în primul rând să simți și să dai totul pentru echipă. Fără să fiu lipsit de modestie, eu am dat totul pentru Rapid, ca jucător și antrenor. Am făcut-o pentru că așa am simțit și așa sunt construit ca om.

Acum, la început de drum, țin să le mulțumesc acționarilor, domnilor Șucu și Angelescu, pentru încrederea acordată și pentru stabilitatea financiară care există la Rapid. Nu pot uita că în urmă cu 10 ani, când am plecat, clubul se afla în sărăcie. Știu că nu îi place domnului Șucu acest cuvânt, de azi îl eliminăm.

Vreau să îi mulțumesc și fostului meu coechipier și elev, Daniel Niculae, pentru ceea ce a reușit aici! Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor! I-am urmărit sezonul trecut și au fost fantastici. Rapid ar fi un club oarecare fără suporteri”, a citit Viorel Moldovan în startul conferinței de presă.

„Comisarul Moldovan” a început să citească de pe foaie la prezentarea-maraton la Rapid + Dan Șucu l-a descris în 6 cuvinte
Viorel Moldovan și Dan Șucu

Viorel Moldovan, ambiguu când a fost întrebat direct despre materialele pirotehnice în stadioane

Moldovan a fost întrebat direct de jurnaliști cum va reacționa dacă liderul galeriei îi va cere să-l ajute să bage materiale pirotehnice pe stadion, cum fost cazul cu Daniel Niculae, fostul președinte de la Rapid.

„Eu am altă viziune. Normal că vreau altceva din acest punct de vedere. Îmi place să văd efervescență creată de suporteri, pentru că fără acest lucru totul e mult mai trist, dar din acest punct de vedere lucrurile nu sunt destul de clare...”, a declarat Moldovan.

VIDEO. Cum l-a descris Dan Șucu pe Viorel Moldovan

Dan Șucu a fost cel care l-a prezentat pe Viorel Moldovan, pe care l-a descris în câteva cuvinte.

„Domnul Moldovan întruchipează ce apreciez cel mai mult, e competent, luptător, ambițios, determinat, pasionat, dar în același timp integru din punct de vedere moral. E un om serios, care impune respect.

Rapid e organizat în două departamente independente, care se susțin unul pe celălalt. Cel de business și cel sportiv/tehnic, care, într-un final, este baza. Departamentul tehnic și sportiv e coordonat de Viorel Moldovan. Dânsul se bazează pe Daniel Sandu și Vasile Maftei, pe partea juvenilă.

Domnul Moldovan își va folosi și aptitudinile căpătate în platoul de televiziune, va coordona și ce înseamnă partea de comunicare a clubului. Dar și partea de reprezentare în ceea ce înseamnă relația cu fanii și FRF. Mie îmi va rămâne doar relația cu Liga, care a patronatul echipelor din Superliga. Nu se va plictisi. Bine ai venit, Viorel!”, a declarat Dan Șucu.

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (4)
aughh
aughh  •  12 Iunie 2024, 14:39

Viorele tu de care rapidist esti? Plătit? Nu mai incepe si tu cu rapidismul , ai negociat si cu Dinamo insa situația financiara de la Dinamo nu putea plati 10K salariul tau deci ai ales pragmatic nu cu spiritul , care zici tu ca e de rapidist. Insa eu unul ma bucur ca nu ai ajuns la Dinamo fiindcă la câți nepriceputi are Dinamo acum, unul ca tine mai lipsea. Respect pentru cariera ta de fotbalist si cam atat.

19sevilla86
19sevilla86  •  12 Iunie 2024, 14:10

*** preia in forta controlul total asupra echipei de sub podul grant, academia de partid Tudorache PSD rapid 2016, îmbrăcată cu hainele defunctului rapid cumpărate de la o prăvălie second hand! Suca de *** l-a aruncat in decor, derizoriu, pe Angelescu, fostul om de paie al lui Tudorache, acum o simpla trompeta stupida a sefului mobexpert și l-a dat afara pe amicul bocciului ( Daniel Nicolae), aducându-l in schimb pe Moldovan, alegerea lui personală! Asta înseamnă un investitor modern eficient european și un club organizat pe model occidental!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unurtr
unurtr  •  12 Iunie 2024, 13:57

Foarte slab Moldovan, nu e ce trebuie. Dani Coman președinte cu Florin Manea director tehnic și Șumudică antrenor era mult mai bine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close