FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Raul Rusescu, remarcat-surpriză: „Îmi place la nebunie acest mijlocaș! Printre cei mai buni din Liga 1”

Raul Rusescu, în platoul Gazetei Sporturilor
Raul Rusescu, în platoul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 13:49 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 16:08

În direct la GSP Live, Raul Rusescu (36 de ani) a analizat meciul Rapid - U Cluj 0-2 din runda #9 a SuperLigii.

Triplul campion al României a remarcat aspectele negative din jocul Rapidului. Alb-vișiniii au suferit a doua înfrângere a stagiunii și se clasează abia pe locul 11.

VIDEO. Raul Rusescu: „Cel mai slab meci făcut de Rapid”

„Rapid nu găsește un sistem, o tactică, nu are idei de joc. Am înțeles că îi așteaptă pe cei doi jucători noi, Boupendza și N'Jie. Până intră ei, s-ar putea să fie târziu dacă vor continua așa.

Meciul de aseară a fost cel mai slab făcut de Rapid. Pot să mă refer chiar la întreg sezonul. Am văzut o echipă fără idei, care n-a ținut de minge, care a fost pasată, care nici măcar pe contraatac n-a reușit să-și creeze ocazii. Destule greșeli de interpretare a fazelor, Braun pe nicăieri... Rapid a jucat jalnic!”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Lobonț a fost înlocuit după 6 etape, Lennon a stat 6 etape, Șumudică are acum 3 etape... Iar echipa arată rău. Cred în continuare însă că Șumudică are posibilitatea să redreseze această echipă și abilitatea să lucreze cu un vestiar la pământ în acest moment din punct de vedere psihic

- Raul Rusescu

Raul Rusescu: „Ovidiu Bic, unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1”

„Fotbalistul Român al Anului 2012” în Ancheta GSP, Rusescu laudă evoluția liderului U Cluj și vorbește la superlativ despre mijlocașul central Ovidiu Bic (30).

U Cluj a arătat incredibil de bine. Dacă mă iau după meciul de aseară, a jucat ca o echipă care se bate la câștigarea campionatului, nu doar pentru accesul în play-off. Nistor a pictat, nu știu dacă a greșit două pase.

Pe lângă Nistor și Chipciu, pe care îi știe deja toată lumea, am văzut un portar, Gertmonas, care face sezonul carierei. Iar Ovidiu Bic e acum unul dintre cei mai buni mijlocași din țară, nu știu dacă e vreun mijlocaș cu un sezon peste al lui, la nivel de consistență a jocului și dacă ne uităm la ce aduce echipei. Bic îmi place la nebunie!

Raul Rusescu, remarcat-surpriză: „Îmi place la nebunie acest mijlocaș! Printre cei mai buni din Liga 1”
Bic are un gol și trei assisturi în 9 etape

De asemenea, Cristea are o creștere evidentă de joc, Thiam și Berto parcă joacă de-o viață împreună”, a mai spus Rusescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  17 Septembrie 2024, 16:23

Nenea asta chiar nu si poate gasi ceva de munca decent ??

Van_Basten
Van_Basten  •  17 Septembrie 2024, 16:17

Daca iti place, ia-l acasa. Dar sa nu afle nea Gigi.

limepl
limepl  •  17 Septembrie 2024, 15:42
Postat de Catalynn_25 pe 17 Septembrie 2024, 14:57

Poate ca acest fcsbist ar face o cariera mai frumoasa in radio … Pt TV nu prea îl ajută fața, nu ai cum să îl iei în serios.

Bravo Rusescu,l-am urmarit si in sezonul trecut,nici nu prea il schimba,joaca extraordinar.Astia care comenteaza pe aici nu au treaba cu fotbalul,nu pot fi corecti si obiectivi,numai ura pt ca tin cu alte asa zis echipe."Bravo" Rotaru ca l-ai dat ...bine ca il avem pe japonez care topaie si da pase de 1 m.Ce "ochi" ati avut cand l-ati dat este peste toti mijlocasii adusi de atunci,sunt mari specialisti antrenori trecuti pe la Craiova...vai de voi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează