FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

OFICIAL Măldărășanu și-a luat atacant la Hermannstadt. A ales între Buș și Chipirliu » Contract pe un an

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de , - Publicat marti, 27 august 2024 14:52 / Actualizat marti, 27 august 2024 15:44

Hermannstadt a reușit transferul lui Sergiu Buș (31 de ani), atacantul adus de Corvinul Hunedoara pentru meciurile din cupele europene. Buș a semnat cu trupa pregătită de Marius Măldărășanu un contract valabil pe un an de zile.

La 48 de ore după ce Hermannstadt a învins-o pe teren propriu pe FCSB, scor 2-0, patronul sibienilor, Claudiu Rotar, a anunțat în presa locală că îi va mai aduce un atacant antrenorului Marius Măldărășanu.

Decizia lui Rotar a venit ca urmare a faptului că Jovan Markovic, împrumutat de la Universitatea Craiova, se va opera. Potrivit unor surse ale Gazetei, Hermannstadt a avut de ales între Sergiu Buș și Bogdan Chipirliu, golgheterul Stelei București din ultimele sezoane. Măldărășanu l-a preferat pe Buș.

Anunțul oficial făcut de Hermannstadt în privința transferului lui Sergiu Buș

„Bine ai venit la #FCH, Sergiu Buș! Vârful de atac în vârstă de 31 de ani originar din Cluj-Napoca a semnat un contract valabil pentru acest sezon.

În carieră acesta a mai evoluat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Tg.Mureș, Gaz Metan Mediaș, Corona Brașov, ZSKA Sofia (Bulgaria), Sheffield Wednesday (Anglia, Championship), Astra Giurgiu, Levski Sofia (Bulgaria), Seongam FC (Koreea de Sud), Chindia Târgoviște, Poli Iași și Corvinul Hunedoara, echipă pentru care a evoluat în 6 partide din preliminariile UEFA Conference League, UEFA Europa League și Supercupa României și a înscris un gol.

Sergiu este cotat la suma de 250.000 de euro pe site-urile de specialitate”, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt pe pagina de Facebook a clubului.

Măldărășanu și-a luat atacant la Hermannstadt. A ales între Buș și Chipirliu » Contract pe un an
Sergiu Buș, prezentat oficial la Hermannstadt

Sergiu Buș a evoluat pentru Corvinul Hunedoara în 6 meciuri din startul acestui sezon (5 în cupele europene și unul în Supercupa României). El a fost adus special de trupa lui Florin Maxim, liber de contract, pentru a întări lotul hunedorenilor pentru preliminariile din Europa League și Conference League.

Buș a marcat un gol în succesul Corvinului cu maghiarii de la Paksi (4-0), însă a ratat un penalty în turul al doilea preliminar din Europa League împotriva croaților de HNK Rijeka (scor 1-0 în retur după 0-0 în tur).

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (7)
FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  27 August 2024, 23:39

pai doar nu era sa ia un neica nimeni de playout B. de la *** talpan 2017 :)) lasati caprinelor golgeterul caprinelor :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn_2
tinn_2  •  27 August 2024, 17:16
Postat de talpaiadului pe 27 August 2024, 16:24

Nu stiu ce-a vazut Maldarasanu la Bus, care a dezamagit la Corvinul, tragand echipa in jos. Macar Roger a mai miscat ceva, dar Bus a fost pamant de flori la Corvinul.

doar nu era sî-l ia pe ăla de la fcsa

soimiisibiu
soimiisibiu  •  27 August 2024, 16:34
Postat de John.Wick pe 27 August 2024, 16:00

Chipirliu e jucător de B toată viața, ce să facem cu el?

Bus anul trecut la Iași a dat 3 goluri în 34 de meciuri. Pe Corvinul i.a îngropat cu Rijeka. Degeaba zici tu dar Chipirliu era un jucător care profita de orice șansă avuta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează