Comentarii (504)
roja_azul76
roja_azul76  •  29 Decembrie 2017, 22:41
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:37

Bun, daca esti sigur ca am mai mult de 2 cele conturi asumate, de ce ti-e frica de un pariu!? :-))) Ce ai de pierdut!? Blestemul ma va lovi pe mine, nu familia ta :-))))

Nu pariez niciodata ca TI. Nu o sa fac exceptie nici de data asta. Nu trebuie sa conving pe nimeni de nimic, marea majoritate a userilor stiu deja ce hram porti!

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:40

Se vor intampla lucruri bune pt Steaua. :-))) Ai răbdare pana atunci, 2 saptamani trec repede :-)))) Daca te aștepti sa spun ca se va desființa fcsb in acea zi, NU, nu despre asta e vorba :-))) Dar ii va afecta, ca orice altceva bun pt Steaua :-)))

ando89
ando89  •  29 Decembrie 2017, 22:39
Postat de jalabert pe 29 Decembrie 2017, 22:27

In general folosesc spata sau ceafa. cumpar carnea dupa cum arata. Tin foarte mult sa folosesc carne cat mai proaspata.

Da, majoritatea folosesc fleica și se miră de ce cârnații sunt tari si unsuroși, dar tu alegi bucăți mai bune, felicitări! Eu prefer două părți de ceafă mangalita, una de pulpă vițel și alta de spată de berbecut. Daca-i vrei fini folosesti în loc de berbec ceva similar de ied. Și la cel dat la fum ce urmează a fi consumat uscat, adaug busuioc si rozmarin.

baddog2
baddog2  •  29 Decembrie 2017, 22:40
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:37

Bun, daca esti sigur ca am mai mult de 2 cele conturi asumate, de ce ti-e frica de un pariu!? :-))) Ce ai de pierdut!? Blestemul ma va lovi pe mine, nu familia ta :-))))

Te declari stelist convins dar vad ca nu pare sa te intereseze ce s-a intamplat cu Steaua din 2003 si pana in prezent!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:36
Postat de Robert Sergiu pe 29 Decembrie 2017, 22:36

ce e pe 15 ianuarie?

vineri :))

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:37
Postat de roja_azul76 pe 29 Decembrie 2017, 22:30

Ai inteles foarte bine, esti unic in prostie si vrei neaparat sa o demonstrezi folosind mai multe clone. S-a convins toata lumea, nu mai toca in gol!

Bun, daca esti sigur ca am mai mult de 2 cele conturi asumate, de ce ti-e frica de un pariu!? :-))) Ce ai de pierdut!? Blestemul ma va lovi pe mine, nu familia ta :-))))

1274464749300910
Robert Sergiu  •  29 Decembrie 2017, 22:36
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:34

Abigayl, ai spus bine: deocamdata! :-))) Iar 15 Ianuarie e bătută in cuie :-))) Poate efectul nu va fi imediat, insa e o data importantă pt Steaua. :-))) Vei vedea pe 15 (plus minus o zi) articole peste articole pe aici :-))) Hârtia de sport va face bani serioși din trafic zilele alea :-)))

ce e pe 15 ianuarie?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:31
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:34

Abigayl, ai spus bine: deocamdata! :-))) Iar 15 Ianuarie e bătută in cuie :-))) Poate efectul nu va fi imediat, insa e o data importantă pt Steaua. :-))) Vei vedea pe 15 (plus minus o zi) articole peste articole pe aici :-))) Hârtia de sport va face bani serioși din trafic zilele alea :-)))

riru riru bragadiru

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:34
Postat de Abigail Laslas pe 29 Decembrie 2017, 22:12

e uite, catalino, ca Steaua e bine mersi in fazele eliminatorii in EL si pe (deocamdata) pe locul doi in campionat, deci profetiile tale ...

Abigayl, ai spus bine: deocamdata! :-))) Iar 15 Ianuarie e bătută in cuie :-))) Poate efectul nu va fi imediat, insa e o data importantă pt Steaua. :-))) Vei vedea pe 15 (plus minus o zi) articole peste articole pe aici :-))) Hârtia de sport va face bani serioși din trafic zilele alea :-)))

jalabert
jalabert  •  29 Decembrie 2017, 22:31
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2017, 22:24

Ai apărut:) Multumesc de rețetă, minimalism tradițional, nu contest că ies buni. La proporții aș avea niște amendamente, carnea de vită nu trebuie discriminata. Dar depinde și ce bagi din porc, mă refer la părți anatomice. Mi-a plăcut că pledezi pentru carnea de curcan la burgeri parcă... Deși suntem în Transilvania nu recomand la cârnați boia, rolul ei este să mascheze o manoperă nereușită sau ingrediente de proasta calitate ori la limita alterabilitatii.

Folosesc foarte puntina boia insa no pe la mine prin hunedoara carnea se prepara de obicei cu boia. Din cauza asta iti recomand sa gusti inainte de a trage in mat eventual poti face mai multe chiftelute micute cu diferite experimente personale gen grasime, sau diferite condimente.

  • 1
  • •••
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • •••
  • 51
Comentează