Comentarii (504)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:28
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2017, 22:24

Ai apărut:) Multumesc de rețetă, minimalism tradițional, nu contest că ies buni. La proporții aș avea niște amendamente, carnea de vită nu trebuie discriminata. Dar depinde și ce bagi din porc, mă refer la părți anatomice. Mi-a plăcut că pledezi pentru carnea de curcan la burgeri parcă... Deși suntem în Transilvania nu recomand la cârnați boia, rolul ei este să mascheze o manoperă nereușită sau ingrediente de proasta calitate ori la limita alterabilitatii.

nu neaparat. un pic de boia slab iute si un pic de cimbru le da gust bun, daca le dramuiesti cum trebuie. sau uns cu boia pe dinafara, inainte de-ai pune la afumat

7mai1986
7mai1986  •  29 Decembrie 2017, 22:30
Postat de saviola2_8 pe 29 Decembrie 2017, 22:17

excelent comentariu, totii stelisiti gandesc la fel ca mine si ca tine! Forza Steaua!

Apropo,mai erau cativa suporteri care acum cativa ani s-au dus la Copos cu coliva si cu cosciugu,si tipau Copos lasa-ne,lasa-ne,si i-a lasat.Mai stie cineva ce s-a intamplat cu acea echipa si cu suporterii ei,ca eu nu-mai mai aduc aminte?Ca la fel ziceau ca o sa se faca coada de investitori si de sponsori la usa clubului.Imi poate zice cineva ce s-a intamplat cu acea echipa?Eventual legenda *** sau ortega.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja_azul76
roja_azul76  •  29 Decembrie 2017, 22:30
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:26

Pai hotărăște-te bre roșu in gat dat cu albastru de metil: sunt unic , sau am clone?! Treaba e ca ti-e frica sa te bagi la un pariu pt ca stii ca vorbești prostii ca randoom, fara a avea macar convingerea a ceea ce afirmi, talk is cheap! Sau cum spun americanii: put your money where your mouth is! :-)))

Ai inteles foarte bine, esti unic in prostie si vrei neaparat sa o demonstrezi folosind mai multe clone. S-a convins toata lumea, nu mai toca in gol!

albalbastru72
albalbastru72  •  29 Decembrie 2017, 22:29

Bafta domnule colonel,luptati si eliberati tara de FCSB si Becali Gheorghe.

jalabert
jalabert  •  29 Decembrie 2017, 22:27
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2017, 22:24

Ai apărut:) Multumesc de rețetă, minimalism tradițional, nu contest că ies buni. La proporții aș avea niște amendamente, carnea de vită nu trebuie discriminata. Dar depinde și ce bagi din porc, mă refer la părți anatomice. Mi-a plăcut că pledezi pentru carnea de curcan la burgeri parcă... Deși suntem în Transilvania nu recomand la cârnați boia, rolul ei este să mascheze o manoperă nereușită sau ingrediente de proasta calitate ori la limita alterabilitatii.

In general folosesc spata sau ceafa. cumpar carnea dupa cum arata. Tin foarte mult sa folosesc carne cat mai proaspata.

coco_bz
coco_bz  •  29 Decembrie 2017, 22:26
Postat de Robert Sergiu pe 29 Decembrie 2017, 22:24

te joci si yu pes

Cand mai apuc.

merace
merace  •  29 Decembrie 2017, 22:23

Justitia e mereu schimbatoare. Daca a fost posibil la 1989 sa fie dat jos si impuscat Ceausescu, contrar legilor in vigoare dar agreat de legile ulterioare, ce mai e imposibil?!

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:26

Pai hotărăște-te bre roșu in gat dat cu albastru de metil: sunt unic , sau am clone?! Treaba e ca ti-e frica sa te bagi la un pariu pt ca stii ca vorbești prostii ca randoom, fara a avea macar convingerea a ceea ce afirmi, talk is cheap! Sau cum spun americanii: put your money where your mouth is! :-)))

ando89
ando89  •  29 Decembrie 2017, 22:24
Postat de jalabert pe 29 Decembrie 2017, 22:12

De asemenea foloseste usturoi romanesc nu chinezesc si nu uita fara sare iodata. Folosesti sare pentru muraturi. Stie sigur nevasta ta despre ce vorbesc ando.

Ai apărut:) Multumesc de rețetă, minimalism tradițional, nu contest că ies buni. La proporții aș avea niște amendamente, carnea de vită nu trebuie discriminata. Dar depinde și ce bagi din porc, mă refer la părți anatomice. Mi-a plăcut că pledezi pentru carnea de curcan la burgeri parcă... Deși suntem în Transilvania nu recomand la cârnați boia, rolul ei este să mascheze o manoperă nereușită sau ingrediente de proasta calitate ori la limita alterabilitatii.

jalabert
jalabert  •  29 Decembrie 2017, 22:24
Postat de jalabert pe 29 Decembrie 2017, 22:06

La 5 kg carne porc 1 kg vita 5 catei de usturoi cimbru piper putina boia. Usturoiul se piseaza sa devina lichid si se evita sa se puna bucati de usturoi. Sarea, cimbru si piperul le pui dupa gust. Ca sa framanti carnea mai usor folosesti apa insa nu foarte multa cat sa se framante bine. Ca sa vezi cum iese inainte sa tragi in mat faci din carnea preparata o chifteluta dupa ce ai pus toate ingredientele sa vezi cum a iesit. Eu nu consum carne cruda sa gust niciodata. Eventual reglezi daca consideri ca mai trebuie ceva. Iti recomand sa folosesti carne pe care o toci acasa nu cumperi gata tocata. De asemenea iti recomand sa faci prin 15-20 decembrie cand oamenii de la tara taie porcii sa poti da la cineva sa ti-l treaca prin 1-2 fumuri.

Abigail ai aici reteta. Incearca daca vrei niste carnati hunedoreni. Facuti la tava cu niste cartofi si serviti alaturi de un vin bun. Pofta buna si sarbatori fericite.

  • 1
  • •••
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • •••
  • 51
Comentează