Comentarii (504)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:13
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2017, 22:13

Mulțumesc de invitație, apreciez:) Eu tot bat toba pe aici de niște ani să facem un party al userilor, măcar o data pe an. Dar aproape toți sunt foarte secretosi. Probabil că sunt persoane publice importante sau cred că vor trebui să plătească atâtea meniuri cât numărul de conturi:)) Sărbători fericite!

Sanatate si noroc sa ai!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:12
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 22:08

Ma Abigayl, tu încerci sa ne convingi pe noi sau pe tine ca scroafffa nu e moarta in poiată? Vad ca iti tot faci speranțe .... Io unul am fost amabil, am spus aici pe forum inca din Iulie 2016 ca soarta fscb e pecetluită. Nu ai vrut sa ma crezi :-)))) Repet: 2018 va aduce muuuuuulte vesti bune Stelei (si implicit proaste pt cioban si clona lui) :-))) 15 Ianuarie, ziua lui Eminescu :-), e prima data importantă ... Prietenii stiu de ce :-)))

e uite, catalino, ca Steaua e bine mersi in fazele eliminatorii in EL si pe (deocamdata) pe locul doi in campionat, deci profetiile tale ...

ando89
ando89  •  29 Decembrie 2017, 22:13
Postat de Abigail Laslas pe 29 Decembrie 2017, 22:04

daca tot tot m-ai intrebat, sunt acasa la Sibiu de la Craciun. Te invit la un vin din via mea, daca ai drum. Si da, stiu diferenta intre cum se fac schnitzele ala, si si intre ele si jagerschnitzelu' bavarez.

Mulțumesc de invitație, apreciez:) Eu tot bat toba pe aici de niște ani să facem un party al userilor, măcar o data pe an. Dar aproape toți sunt foarte secretosi. Probabil că sunt persoane publice importante sau cred că vor trebui să plătească atâtea meniuri cât numărul de conturi:)) Sărbători fericite!

jalabert
jalabert  •  29 Decembrie 2017, 22:12
Postat de jalabert pe 29 Decembrie 2017, 22:10

Asta e reteta. Sa-mi spui cum a iesit. Eu carne cumpar de la unicarm pentru ca in celelalte supermarketuri nu are calitate foarte buna.

De asemenea foloseste usturoi romanesc nu chinezesc si nu uita fara sare iodata. Folosesti sare pentru muraturi. Stie sigur nevasta ta despre ce vorbesc ando.

jalabert
jalabert  •  29 Decembrie 2017, 22:10
Postat de jalabert pe 29 Decembrie 2017, 22:06

La 5 kg carne porc 1 kg vita 5 catei de usturoi cimbru piper putina boia. Usturoiul se piseaza sa devina lichid si se evita sa se puna bucati de usturoi. Sarea, cimbru si piperul le pui dupa gust. Ca sa framanti carnea mai usor folosesti apa insa nu foarte multa cat sa se framante bine. Ca sa vezi cum iese inainte sa tragi in mat faci din carnea preparata o chifteluta dupa ce ai pus toate ingredientele sa vezi cum a iesit. Eu nu consum carne cruda sa gust niciodata. Eventual reglezi daca consideri ca mai trebuie ceva. Iti recomand sa folosesti carne pe care o toci acasa nu cumperi gata tocata. De asemenea iti recomand sa faci prin 15-20 decembrie cand oamenii de la tara taie porcii sa poti da la cineva sa ti-l treaca prin 1-2 fumuri.

Asta e reteta. Sa-mi spui cum a iesit. Eu carne cumpar de la unicarm pentru ca in celelalte supermarketuri nu are calitate foarte buna.

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:10
Postat de onduku pe 29 Decembrie 2017, 22:07

Tu oricum nu crezi in Dumnezeu si deci in blesteme. Esti specialist in minciuna!

Esti tu asa sigur ca blestemele tin de Dumnezeu!? Poate Arsenica sa ne lămurească :-))))

catalynn
catalynn  •  29 Decembrie 2017, 22:08
Postat de Abigail Laslas pe 29 Decembrie 2017, 21:55

lol, ca si cand s-ar trezi un neica nime sa-i zica lu Dragulescu sa nu-si mai aroge o medalie de aur, chit ca CIO scrie ca i-a dat-o lui. ridicol

Ma Abigayl, tu încerci sa ne convingi pe noi sau pe tine ca scroafffa nu e moarta in poiată? Vad ca iti tot faci speranțe .... Io unul am fost amabil, am spus aici pe forum inca din Iulie 2016 ca soarta fscb e pecetluită. Nu ai vrut sa ma crezi :-)))) Repet: 2018 va aduce muuuuuulte vesti bune Stelei (si implicit proaste pt cioban si clona lui) :-))) 15 Ianuarie, ziua lui Eminescu :-), e prima data importantă ... Prietenii stiu de ce :-)))

onduku
onduku  •  29 Decembrie 2017, 22:07
Postat de catalynn pe 29 Decembrie 2017, 21:57

Tu esti de-a dreptul batut in cap! Nu am absolut niciun motiv sa ma ascund dupa alte conturi. Il am doar pe acesta, si in ziua meciului in care fcsb a fost umilita de Sporting mi-am mai facut si catalynn2 pt ca avea un galben si era pacat sa nu fac mișto de voi. Facem asa daca vrei: daca io am si alt cont in afara de cele 2, sa nu mai apuc 2019, altfel sa nu il mai apuce una dintre persoanele dragi tie, o ruda de grad 1. Te bagi, sau ai dubii in propriile afirmații si vorbești sa nu adormi!? :-)))

Tu oricum nu crezi in Dumnezeu si deci in blesteme. Esti specialist in minciuna!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Decembrie 2017, 22:04
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2017, 22:02

Nu mi-ai devoalat ce faci de Revelion vienezule. Știi care-i diferența dintre un wiener schnitzel si unul milanez?

daca tot tot m-ai intrebat, sunt acasa la Sibiu de la Craciun. Te invit la un vin din via mea, daca ai drum. Si da, stiu diferenta intre cum se fac schnitzele ala, si si intre ele si jagerschnitzelu' bavarez.

ando89
ando89  •  29 Decembrie 2017, 22:07

Bun, schimb de tură și servici ușor, deși de sărbători parcă toți preferă galbenul:))

  • 1
  • •••
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • •••
  • 51
Comentează