FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo a transferat un albanez. Se dă CR7 pe Youtube, dar pînă la vară se căleşte în B :D

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 15:56

Roş-albii l-au împrumutat pe Elis Bakaj, pînă în vară, la Cernomoreţ Odessa, iar acum au mai adus un albanez. Xhuljano Kulli are 20 de ani, este mijlocaş ofensiv şi la vîrsta de 15 ani era văzut în Albania drept un viitor star al fotbalului european.

Însă nu a reuşit să-şi îmbunătăţească prea mult calităţile şi a ajuns să evolueze în Italia, la amatorii de la Pro Patria.

Transferat acum de Dinamo Kulli a fost trimis de roş-albi la Mureşul Deva. Dacă va da satisfacţie la "satelitul" roş-albilor din Seria B2, el va fi adus în vară la echipa mare a "cîinilor".

Kulli a plecat din Albania în Italia în urmă cu şapte ani, are şi cetăţenie italiană şi se remarcă mai mult ca un freestyler. Pe Youtube sînt postate mai multe filmuleţe, unele uploadate chiar de fotbalist!, în care el îşi demonstrează talentul de a jongla cu mingea (VEZI GALERIA VIDEO DE MAI SUS). Într-unul din aceste filme, Kulli se compară cu Cristiano Rolando, făcînd un filmuleţ care cuprinde, în paralel, faze realizate de el şi de portughez. :D

"Dinamo l-a luat pe Kulli? E albanez? Nu am auzit de el, nici nu ştiam unde joacă!" Sulejman Demollari, fosta glorie a "cîinilor", acum scouter al roş-albilor în Albania

 

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”
Superliga
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
14mai1948
14mai1948  •  28 Martie 2012, 12:24

am opservat ca nici un jucator dela dinamo nu are o constitutie atletica asta apropo de colajul cu albanezul vs cr7 ..cum arata cr 7 ce constitutie fizica are si ce amarastean e albanezu ,dar si in echipa de baza a lui dinamo dsin cei 18 care sint convocati nu au constitutie fizica buna ,sint slabuti nau masa musculara de sport de contact ,toti mari fotbalisti si echipele cu rezultate in campionatelelor cit si in euroipa au constitutii impunatoare ,masa musculara solida de forta nu de dimensiune ,trebuie de 2 ori pe saptamina sala de forta cu profesor atestat ,nu sa faca fiecare individual dupa capul lui

danytz
danytz  •  28 Martie 2012, 09:53

Daca nu a semnat cu fratii Becali nu are nici o sansa se stie doar ei decid,s-a vazut cand un jucator care au interes sa-l vanda e pe banca incep tot felul de comentarii din partea lor ca antrenorul nu-i bun si tot felul de remarci !!!

blue_sky
blue_sky  •  28 Martie 2012, 07:53

Nu sunt fan Dinamo, dar nu pot sa nu remarc ca o asemenea politica de transferuri e falimentara si n-ai cum sa faci performanta cu jucatori nascuti talente care mor sperante.Daca a adus un jucator de la o echipa de amatori din Italia, inseamna ca asta e nivelul la care o sa joace.Din pacate, politica echipelor din Bucuresti, in special Steaua si Dinamo e sa aduca jucatori pe banin putini sau gratis, iar rezultatele se vad.Si chiar daca CFR-ul mai face si blaturi sau e ajutata de arbitrii, la transferuri le intrece net pe amandoua, iar asta spune tot despre managementul echipei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează