Comentarii (17)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Octombrie 2013, 12:48

AVEM O ECHIPA BUNA ...CA SA DEVENIM SI MAI BUNI MAI AVEM DE MUNCIT ...ACUM SA AVEM LINISTE LA ECHIPA .ESTE IMPORTANT CA NOI SA PLATIM SALARIILE LA TIMP ...

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  20 Octombrie 2013, 11:25

Vreau ca echipa asta si CSM Rm valcea sa promoveze:au salariile la zi si jucatori valorosi,vreau ca Steaua sa aiba adversari de calibru.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Octombrie 2013, 10:45

Păcat că echipe cu tradiţie ca UTA, FC Bihor, Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureş sunt nevoite să se terfelească jucând în cocina oltenisto-frf-istă a seriei B2! Pe bistriţeni nu-i compătimesc, ei sunt dintre artizanii Cooperativei, aşa că sunt în elementul lor!

belamy
belamy  •  20 Octombrie 2013, 10:44

la faza golului ....fundasul advers fuge din calea mingii. ai bani de blaturi, castigi......nu ai, stai in pluton.

ipsilante
ipsilante  •  20 Octombrie 2013, 10:33

Omogenitatea si relatiile de joc le poti crea in timp, dupa multe jocuri. Lotul e bunicel, atmosfera la echipa e ok, pacat ca s-a accidentat Dragicevic. Imi placea foarte mult, ca tehnica si viteza. Doar Brac a jucat in primele 7 etape, iar fundasii laterali, Stancu si Carja, in 6 din cele 7 etape. In rest schimbari de la meci la meci si pe posturi si in componenta echipei. Construim greu si pierdem inca prea multe mingi. Experienta catorva jucatori ne-a ajutat sa castigam din faze fixe. Ferfelea, care nu va juca cu FC Olt, va fi o pierdere remarcabila. Sper sa facem cit mai multe puncte in cele 5 partide, ramase de disputat. FORZA STIINTA=CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!

widoqq
widoqq  •  20 Octombrie 2013, 10:26

Cine poate sa spuna ce inseamna Craiolguta? O fi echipa vecinei mele Crai Olga si eu nu stiu?!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Octombrie 2013, 09:50

Stim ca nu mergem deloc brici ...nu inscriem decat din faze fixe ,,,dar au inceput meciurile cu adversarii cotati mai slab decat noi ...Stanga are mult de lucru daca vrea o formatie competitiva ...nu mi place faptul ca au disparut sarbii din formatie ...Sin ,Draghicevici ...este bine cum s a inceput ...o echipa alcatuita din sarbi si romani ...

Comentează