FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

3 din 3 » CS U Craiova dă semne de revenire: cinci goluri marcate, nici un gol primit în ultimele 3 meciuri

Curelea s-a bătut cu dîrzenie cu fundașii adverși, chiar dacă n-a marcat nici acum
Curelea s-a bătut cu dîrzenie cu fundașii adverși, chiar dacă n-a marcat nici acum

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 10:08

Cu Stîngă antrenor, CraiOlguţa merge brici: a bifat ieri, la Motru, a treia victorie consecutivă în campionat şi a urcat pe 4, lîngă rivalii de la FC Universitatea.

CS Universitatea a punctat ieri la Motru şi-a ajuns la a treia victorie consecutivă de cînd a fost preluată de Ovidiu Stîngă. Ştiinţa Olguţei a ajuns chiar lîngă Ştiinţa lui Mititelu, cu o poziţie mai jos, pe 4, întrucît elevii lui Napoli au un golaveraj superior, la limită, la acelaşi număr de puncte, 12.

Chiar dacă evoluţia alb-albaştrilor n-a fost strălucită la Motru, "juveţii" s-au impus prin reuşita cu capul a lui Ljubinkovici, după un corner, Zoran evoluînd, în premieră, ca fundaş dreapta. CSU a solicitat şi un penalty, la intervenţia asupra lui Pleşan, însă nu s-a acordat nimic.

Ovidiu Stîngă a declarat la final: "Sincer, după cum a început meciul mă aşteptam la un rezultat negativ pentru noi, dar, cu puţină şansă, cu luciditate în momentele-cheie ale partidei, am reuşit să marcăm dintr-o fază fixă şi să luăm trei puncte. Ne pregătim deja pentru a patra victorie consecutivă, urmează meciul cu FC Olt. Dar, încă, n-are rost să vorbim de promovare".

Ferfelea, în pericol
Absenţa lui Viorel Ferfelea a surprins. Două goluri şi o pasă decisivă în două meciuri pentru ex-"studentul" care nu a tratat o răceală la timp şi-a ajuns la spital. Jucătorul va lipsi sigur două săptămîni, însă mijlocaşul va mai efectua un set complet de analize medicale ca să se ştie exact ce are.

"Mă bucur că legăm victoriile împotriva unor echipe care joacă, se dăruiesc. Nu mă interesează că rezultatele din etapă ne-au fost favorabile, contează doar să cîştigăm noi" (Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea)

Minerul Motru - CS Universitatea 0-1 (0-0)
A marcat: Z. Ljubinkovici (73)

Minerul: D. Popescu – Traşcă, Dicu, A. David, N. Neacşu - Hanu (Ad. Ştefan 74), Şoo, N. Stanciu, Speroni - Răduca, Unguru. Antrenor Dănuţ Stoenac

CS U Craiova: Brac - Ljubinkovic, Scarlat, Fl. Pătraşcu (V. Creţu 10), I. Stancu - A. Ionescu, Pleşan (Precup 79) - Dragu (Gorovei 53), Dragalina, Cr. Ganea - Curelea. Antrenor Ovidiu Stîngă

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali face afaceri cu fotbalistul favorit de la FCSB: „Are cel mai tare pământ!”
Superliga
Gigi Becali face afaceri cu fotbalistul favorit de la FCSB: „Are cel mai tare pământ!”
NEVEROSIMIL! Adrian Mititelu a intrat pe teren, a vrut să scoată echipa și a urlat la arbitru: „Nemernicule! Tu să ieși afară, tu!”
Liga 2
NEVEROSIMIL! Adrian Mititelu a intrat pe teren, a vrut să scoată echipa și a urlat la arbitru: „Nemernicule! Tu să ieși afară, tu!”
A fost și el mătrășit de Mihai Rotaru și acum dă din casă: „Brusc, a intervenit o răceală. A încetat să mă mai sune”
Superliga
A fost și el mătrășit de Mihai Rotaru și acum dă din casă: „Brusc, a intervenit o răceală. A încetat să mă mai sune”

Singurul antrenor care are INTERZIS la Craiova! Război deschis cu Mihai Rotaru: „Nu doar că ne-a fost propus, ne-a fost impus!” + Reacția tehnicianului

Ultimele detalii de la Universitatea Craiova: suma de reziliere oferită de Mihai Rotaru lui Costel Gâlcă + cine va sta pe bancă împotriva lui FCSB

Comentarii (17)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  21 Octombrie 2013, 20:31
Postat de stresul_tau pe 21 Octombrie 2013, 17:56

il vor pe muicelum pt ca face nereu scandal, deci si rating. cum cei de la CSU...au declarat ca nu sed vor implica in scandaluri si nu vor aparea in presa........e clar de ce il tine in bratze ioanitoaia...pe muicelu.....pt ca ceilalti nu-i ofer nik, nici macar un subiect.

Ce sa apara ma in presa, cine de la CS sa apara in presa? Sandu apare in presa tot timpul, nu el v-a incurajat sa va faceti echipa ca va da loc? V-ati facut, v-a dat loc, are grija sa va ocroteasca, sa-i ingesuie pe altii, totul e vopsit si aranjat ca trece Ceausescu pe aici. Asta nu intelegeti voi clonatilor: PERFORMANTELE VOASTRE SUNT NULE ATUNCI CAND ACORDATE DE MAFIA DIN FRF. Victoriile voastre sunt marcate de abuzuri, sunteti ocrotiti de federatie si veti pieri odata cu ea. Va anunt de pe acum clonatilor: tatucul vostru Mircea Sandu va cadea in curand iar Olguta la alegeri. Toate blestemele mele pt aceasta echipa si suporterii ei! Un craiovean.

stiintza4ever
stiintza4ever  •  21 Octombrie 2013, 20:24

Articol despre clone, deci decat va spun pe scurt: sunteti nascuti si crescuti la comanda sub obladuirea lui Sandu! Sunteti mai rau decat Victoria Bucuresti si, ca si ea, nu veti avea nici un viitor, indiferent de victorii, performante, jucatori sau conducatori. Pt astia mai tineri, cautati pe Google si o sa vedeti ce super-jucatori si antrenori si "spate" avea acel club. La ce i-au folosit, fara suporteri, fara suflet, fara identitate? Veti avea in mine cel putin 1 dusman "4 ever" si voi face tot ce-mi sta in putinta ca suporter al adevaratei Craiova, sa reneg aceasta blasfemie de echipa. N-am nimic cu Badea si ceilalti, ei mananca o paine si isi fac meseria.

sancho70
sancho70  •  21 Octombrie 2013, 18:46
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Octombrie 2013, 08:59

Cred ca cei care scriu impotriva echipei orasului Craiova sunt mai prosti decat prevede legea ...Nu se poate sa fi cat de cat inteligent si sa nu vezi ca fcbooveni nu are nicio sansa sa continuuie in liga B .De unde bani ?

"Săraci sau nu, bogaţi sau nu, noi nu ne vindem”

Vezi toate comentariile (17)
Comentează