Articol de Eduard Apostol - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 10:08
Cu Stîngă antrenor, CraiOlguţa merge brici: a bifat ieri, la Motru, a treia victorie consecutivă în campionat şi a urcat pe 4, lîngă rivalii de la FC Universitatea.
CS Universitatea a punctat ieri la Motru şi-a ajuns la a treia victorie consecutivă de cînd a fost preluată de Ovidiu Stîngă. Ştiinţa Olguţei a ajuns chiar lîngă Ştiinţa lui Mititelu, cu o poziţie mai jos, pe 4, întrucît elevii lui Napoli au un golaveraj superior, la limită, la acelaşi număr de puncte, 12.
Chiar dacă evoluţia alb-albaştrilor n-a fost strălucită la Motru, "juveţii" s-au impus prin reuşita cu capul a lui Ljubinkovici, după un corner, Zoran evoluînd, în premieră, ca fundaş dreapta. CSU a solicitat şi un penalty, la intervenţia asupra lui Pleşan, însă nu s-a acordat nimic.
Ovidiu Stîngă a declarat la final: "Sincer, după cum a început meciul mă aşteptam la un rezultat negativ pentru noi, dar, cu puţină şansă, cu luciditate în momentele-cheie ale partidei, am reuşit să marcăm dintr-o fază fixă şi să luăm trei puncte. Ne pregătim deja pentru a patra victorie consecutivă, urmează meciul cu FC Olt. Dar, încă, n-are rost să vorbim de promovare".
Ferfelea, în pericol
Absenţa lui Viorel Ferfelea a surprins. Două goluri şi o pasă decisivă în două meciuri pentru ex-"studentul" care nu a tratat o răceală la timp şi-a ajuns la spital. Jucătorul va lipsi sigur două săptămîni, însă mijlocaşul va mai efectua un set complet de analize medicale ca să se ştie exact ce are.
"Mă bucur că legăm victoriile împotriva unor echipe care joacă, se dăruiesc. Nu mă interesează că rezultatele din etapă ne-au fost favorabile, contează doar să cîştigăm noi" (Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea)
Minerul Motru - CS Universitatea 0-1 (0-0)
A marcat: Z. Ljubinkovici (73)
Minerul: D. Popescu – Traşcă, Dicu, A. David, N. Neacşu - Hanu (Ad. Ştefan 74), Şoo, N. Stanciu, Speroni - Răduca, Unguru. Antrenor Dănuţ Stoenac
CS U Craiova: Brac - Ljubinkovic, Scarlat, Fl. Pătraşcu (V. Creţu 10), I. Stancu - A. Ionescu, Pleşan (Precup 79) - Dragu (Gorovei 53), Dragalina, Cr. Ganea - Curelea. Antrenor Ovidiu Stîngă