Alte știri din fotbal
Ignorat de Mircea Lucescu, fostul jucător de la FCSB a răbufnit: „Simțeam că aș fi putut fi convocat”
1
Mihai Stoica, anunț incredibil în direct la TV despre jucătorul lui FCSB: „A plecat la Disneyland” » Panduru a luat foc când a auzit: „Cum să mergi în vacanță acum?”
2
Denis Drăguș, deturnat din drumul spre Rapid?! » Turcii au făcut anunțul: „Am aflat că îl așteaptă”
3
Blestemul accidentărilor continuă! Titularul de la FCSB, OUT până în 2025 » Campioana primește o nouă lovitură grea
5
Știri din fotbal internațional
Semnele decăderii unui imperiu clădit cu miliardele șeicilor » E criză?! Perioadă neagră, plecări în masă și contracte în aer: „Ne vor dispăruți de pe fața Pământului”
4
Veste tristă la Real Madrid » „Noul Xabi Alonso” s-a retras din fotbal după ce a luat o bacterie din spital
0
Prima victimă a lui Amorim la Manchester United » Englezii anunță: fotbalistul de 42 de milioane de euro este pe făraș
7
Conflict politic » Țara din Europa care confiscă arena de 70 de milioane de euro de la ruși
1
Lifestyle
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
Revenită de la Asia Express, printre ședințe foto incendiare, Carmen Negoiță a dezvăluit pasiunea ascunsă: „Ne întâlnim o dată pe săptămână!”
4
Donbass Arena era una dintre „bijuteriile” Europei! Cum a ajuns să arate din cauza războiului declanșat de Rusia în Ucraina
21
A trecut peste divorț! Starul englez a fost surprins într-un bar alături de 4 femei: „Îi plăcea atenția oferită!”
0
Primele ipoteze legate de moartea lui Silviu Prigoană. Surse medicale: a ...
Libertatea
BBC confirmă lovitura anului pe piața media: vedeta postului, cu un venit ...
Adevărul
"Gigi Becali sper să facă la fel". Soţia lui Dawa a văzut ce a spus ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
In tur a fost 2-0 si Lita tot a comentat arbitrajul.Ca-s "desculti" nu prea cred, este echipa fanion a judetului si nu trebuie sa jigneasca,rezultatul este 1-1. Oricum noi tragem la locul 3-5, asa ca nu platim noi arbitrii.
"ptr.fan chiajna" Esti jalnic,cum astia de la botosani au jucat desculti? ca la rascoala..! ma miticule cred ca ai jucat fotbal(daca ai jucat!)doar cu "mingea de atletism"!Aveti conditii tari,foarte bine dar stati foarte rau la conditia fizica specifica fotbalului.ramai pentru mine in continuare un mare fraier!
in tur2-1,retur 1-1 asa ca ciocu mic LIta.
eu cred ca se puteau da chiar patru penaltiuri in patru secunde.Parerea mea.
534632143646+46+456+445644
mancarati slbz de moldoveni infecti .. chiajna are cele mai tari conditii din L2 si voi n-aveti nici ghete sa va incaltati
Lita! tu nu esti antrenor! esti administratorul cimitirului de elefanti de la Chiajna!!! Nu ti- rusine cu ce echipa te prezinti la joc? Am uitat tu nu ai fost la scoala cand sa predat "pedagogia" Ai ramas un ratat!
Hai mai da-o in branza ... 3 penalty-uri ... poate se uita omul la ceas sa vada cat mai are pana fluiera si nu a vazut fazele :) ..oricum Chiajna e mult mai descult ca Botosaniul. Macar botosanenii au ceva conditii, jucatori bunisori, antrenor (cam defensiv dar asta e) dar chiajna ce are ? Gura mare si atat .... P.S. : Leo nu mai reprofila in halul asta jucatorii ca trebuie sa fie si careva in atac nu toti fundasi cum ai vrea tu ...
Dupa ce au avut cate 3 penaltyuri in minutele 89, 90, 91 si 92, deci in total 12 penalty-uri neacordate, Lita Dumitru s-a gandit sa mute echipa intr-un campionat de incaltati. Undeva prin Somalia. Drum bun si somn usor.
Lita antrenor? esti jalnic in aceasta meserie!Ai uitat ca te-au dat afara de la lotul de juniori?De ce nu te ia nimeni la liga I.Puneti ma fraiere si aceasta intrebare!! Esti plin de invidie si de ura!! Asa ai fost toata viata si asa ai ramas.Esti un zero barat! Bravo echipei din Botosani>
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.