Comentarii (37)
 •  09 Martie 2008, 14:13

2 incepatori ........

•  09 Martie 2008, 14:12

daca si botosaniul..saracii au de dat bani la arbitri.....naspa tare...

•  09 Martie 2008, 14:08

Panarame de ziaristi!Erau 10 penaltyri in 2 secunde.Ziaristii tineri put de slabi!

•  09 Martie 2008, 14:07

daca as fi antrenor la chiajna si mas numi Ion Dumitru mas baga cu capu in WC ........... ce tampit e si asta mare antrenor auzi.......are nevoie de oficialii echipei chiajna ca sa bata pe cineva k el nu poate antrena calumea........aproape la toate meciurile care nu i-au iesit a acuzat arbitrajul......ce pampalau...luati-va alt antrenor....pacat de jucatorii care sunt la chiajna.....bafta n'continuare

•  09 Martie 2008, 13:56

@ catalin..sa-ti fie rusine .din cauza ta si a conducatorilor ordinari am ajuns unde am ajuns..esti ca mititelu cand l-a aparat pe tudor..au fost evidente cel putin 2 din cele 3 penalty-uri solicitate..vai de mama noastra ..daca nici p-astea nu le vedem..ne meritam soarta sa vezi la euro ce meciuri o sa facem de la 4 in sus luam ca aici jucam doar cu arbitri si cand iesim in europa..se vede valoarea cate 4 de la fiecare daca e echipa mare daca nu ne scot si descultii.

•  09 Martie 2008, 13:54

sa te sinucizi, bai taranee, care nu stii sa pierzi!

•  09 Martie 2008, 13:51

domnii ziaristi DANIEL TINCU si COSTIN NEGRARU poate erau beti in timpul meciului.cum pot debita asa tampenii cu 3 penaltyuri in 4 secunde.este imposibil asa ceva.dar,probabil,tovarasii ziaristi sunt nascuti la chiajna.eu am vazut meciul si pot spune ca au fost simulari clare.un penalty se da atunci cand este fault evident in careu si nu cand jucatorii se trantesc in disperare de a obtine ceva.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează