FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

VIDEO În Liga 2, ca în Serie A » Promovarea în Superliga nu putea fi celebrată în vestiar decât pe refrenul momentului în fotbal

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 10:12 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 10:53

Unirea Slobozia a promovat matematic în Superliga, după victoria cu CS Mioveni, scor 1-0 din etapa #6 a play-off-ului din Liga 2. Elevii lui Adrian Mihalcea au sărbătorit în vestiar precum Inter Milano, noua campioană din Serie A.

În vestiarul de la Mioveni, acolo unde Unirea Slobozia a câștigat, jucătorii nou-promovați au dansat pe ritmurile manelei „Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel.

VIDEO. Unirea Slobozia, precum Inter Milano. Cum a sărbătorit promovarea în Superliga

Unirea Slobozia va juca în Liga 1 pentru prima dată în istoria clubului. Iar jucătorii lui Mihalcea au dat drumul la fiesta în vestiar. S-au inspirat de la noii campioni ai Italiei, cei de la Inter Milano.

Jucătorii lui Simone Inzaghi au câștigat titlul matematic luni, după 2-1 cu rivala AC Milan. Și inspirați de Hakan Calhanoglou, care e mare fan al melodiei „Made in Romania”, cei de la Inter au pus piesa în vestiar și s-au dezlănțuit.

Adrian Mihalcea, reacție la GSP Live după ce a promovat cu Unirea Slobozia

„„Băieții au sărbătorit, îi las, e seara lor. Nu mă bag în bucuria asta a lor. Vom avea timp să petrecem, însă în două zile avem alt meci și vrem să ducem campionatul cu fruntea sus până la final. Nu vrem să facem jocurile nimănui, cum se gândesc unii. Este o atmosferă frumoasă, însă parcă nu știm să ne bucurăm.

Am făcut istorie! Eu termin contractul în vară, oamenii ăștia m-au angajat pentru a prinde play-off-ul și s-au pricopsit cu o promovare. L-aș supăra pe Dumnezeu dacă nu m-aș gândi să continui. Suntem o echipă tânără dintr-un oraș mic. Dacă voi rămâne, vreau să ridicăm puțin standardele fotbalistice din oraș.

Contează și ceea ce își doresc autoritățile, Consiliul Județean care face parte din organigrama clubului. Trebuie să fim conștienți că va fi greu în Liga 1, avem nevoie de mai multe resurse.

Nu aș vrea să umbresc această promovare istorică cu o retrogradare penibilă. Astea sunt primele mele gânduri. Avem timp să ne gândim, să ne punem la masa negocierilor. Abia după voi lua o decizie”, a declarat Mihalcea, la GSP Live.

VIDEO. „Made in Romania” a răsunat în vestiarul lui Inter până în zori

Citește și:

Adi Mihalcea, reacție-surpriză după ce a promovat matematic în Liga 1: „Mă gândesc dacă rămân”
UNIREA SLOBOZIA
Adi Mihalcea, reacție-surpriză după ce a promovat matematic în Liga 1: „Mă gândesc dacă rămân”
Fotbalistul din Superliga testat pozitiv a revenit pe teren aseară: „Nu o să credeți de la ce a pornit totul”
Sepsi - FCSB
Fotbalistul din Superliga testat pozitiv a revenit pe teren aseară: „Nu o să credeți de la ce a pornit totul”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Aprilie 2024, 11:32

Iar o sa apara fanii lui Mozart sa comenteze ca bleah...manele...

gipanaul
gipanaul  •  25 Aprilie 2024, 11:18

Că doar nu era să sărbătorească pe ritmuri de muzică clasică!

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  25 Aprilie 2024, 11:06

Da ce sa faci la Slobozia, copiezi de la Milano! :)) Când vom scăpa de echipele astea artificiale cu primari care de fapt nu investesc in fotbal ci fura prin fotbal, Slobozia, Chiajna, Voluntari, Mioveni... Poate o sa ne mișcăm și noi în direcția potrivită.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează