FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2014

Avem şanse la locul 1 în grupa din preliminariile CM 2014 » Giovani Becali a făcut calculele ;)

Victor Piţurcă şi Srdjan Luchin
Victor Piţurcă şi Srdjan Luchin

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 22:34

Giovani Becali ştie ce trebuie să facă echipa naţională a României în meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014, pentru a se califica.

"Dacă am face opt puncte din primele patru meciuri, două victorii cu Estonia şi Andorra, apoi cîte un punct cu Turcia şi cu Olanda, ne-ar ţine în cursa pentru calificare şi chiar pentru primul loc.

Am încredere în echipa naţională, cred în posibilităţile lui Piţurcă şi în jucătorii care nu vor să mai stea în umbră, la 24, 25, 26 de ani, la un Alexe, de 21-22 de ani”, a spus Giovani Becali la DolceSport.

Ce spune Giovani Becali despre:

...despre Adrian Mutu: "De la Cesena la Bursaspor? Nici nu se pune problema, Mutu are contract cu Cesena pe trei ani de zile, are un plan acolo. Joacă la două capete acolo: dacă Cesena rămîne în Serie A, mai stă doi ani, dacă se duce în liga a II-a, devine liber de contract".

...despre Cristi Chivu: "Cristi, practic, poate semna cu orice echipă, din momentul ăsta, dar nu e fair play şi nu ne stă nici nouă în caracter să profităm de aceste termene"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
lumpy666
lumpy666  •  26 Ianuarie 2012, 11:49

Clasamentul stand in maini si TOT pe locul 2 terminam dupa Andora si iara baraj ca si pt CM din 2002 si cui mai lipsesc astfel de seri sa vezi jucatorii plangand pe teren iar pe vecini sa auzi injurand si aruncand TV-ele de pe etajul 7-8??? Mai bine lasam meciurile sa se decurga iar expertii sa se linisteasca!!!!!!!!

zarqa
zarqa  •  08 Ianuarie 2012, 00:08

Oare cei care îi întind un microfon în faţă mafiotului nu citesc pe faţa lui că este terminat ca impresar ptr occident ?? Nici măcar în Rusia nu mai poate să vândă că i-a ţepuit de vreo trei ori (si ăia s-au lecuit) şi pentrucă i-a ocupat "teritoriul" Zaporojan. Acum, el şi sâsâitul de Victor, se mai agaţă de Cr.Chivu cât mai este "în viaţă". Cu Torje treaba este moale, moale de tot, aşa că aleluia, din campionatul ăsta de doi bani nu mai pot pleca jucători în campionatele tari ca în anii din urmă. Îşi dă el cu părerea ......!!!

redsef2005
redsef2005  •  04 Ianuarie 2012, 10:26

Exact asa facea Piti calcule si pentru Mondialul trecut! A venit insa 0 - 3 acasa cu Lituania, au urmat 2 - 3 acasa cu Serbia, 2 - 2 acasa cu Franta si 1 - 2 cu Austria si s-au dus dracului orice sanse la calificare inca dinaintea returului!!! De ce isi inchipuie toti prostii ca barbugiul a devenit antrenor peste noapte si o sa se intample altfel acum???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează