FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20 - GERMANIA U20

FOTO România U20 avea 2-0 cu Germania în minutul 50 la Arad. Incredibil cât s-a terminat duelul din Liga Elitelor!

FOTO: Bogdan Cioară +9   FOTO
FOTO: Bogdan Cioară

Articol de , , - Publicat joi, 05 septembrie 2024 20:56 / Actualizat joi, 05 septembrie 2024 22:30

România U20 a pierdut cu Germania U20, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0, la debutul în Liga Elitelor. Meciul s-a jucat la Arad, pe stadionul celor de la UTA, în fața a 6.500 de spectatori.

Pentru România a fost primul meci din Liga Elitelor, o competiție amicală între echipele U20 din Europa. Alături de România, mai participă: Italia, Portugalia, Germania, Anglia, Polonia, Turcia și Cehia.

România U20 - Germania U20/ foto Bogdan Cioară
România U20 - Germania U20/ foto Bogdan Cioară
România U20 - Germania U20/ foto Bogdan Cioară
România U20 - Germania U20/ foto Bogdan Cioară
România U20 - Germania U20/ foto Bogdan Cioară
+4 FOTO

România U20, întoarsă de Germania U20 la Arad

România a început perfect meciul și a deschis scorul prin Rareș Burnete, atacantul de la Lecce. El a trimis puternic printre picioarele portarului neamț.

Duelul a avut un ritm alert, iar suporterii români au fost încântați. Arădenii i-au aplaudat pe jucătorii lui Costin Curelea, care au făcut 2-0 prin Musi, din penalty, în minutul 50. Nemții au început revenirea doar 4 minute mai târziu.

Ansah a pivotat frumos și l-a învins pe Lefter cu un șut din marginea suprafeței de pedeapsă. Tot el a marcat și golul de 3-2, după ce Pajcinovic egalase cu un șut sub bara porții lui Lefter.

Mult mai proaspeți au fost germanii în partea a doua a întâlnirii. Curelea a preferat să joace la rezultat, păstrând mult timp un nucleu de 8 jucători în teren, în timp ce omologul său Wolf a rulat întreg lotul de jucători de câmp.

FINAL: România U20 - Germania U20 2-3

  • Aproximativ 6.500 de suporteri au fost pe stadion.
  • Au marcat: Burnete 24, Musi 50/ Ilyas Ansah 54, 87, Pejcinovic 79

Min. 87: Incredibil. Ansah a reușit „dubla” pentru Germania U20 și nemții au întors scorul.

Min. 79: Pajcinovic a egalat cu un șut sub bara porții lui Lefter

Min. 69: Lefter are un reflex salvator în fața lui Pejcinovic. Portarul de la Corvinul Hunedoara a respins mingea în transversală, a aterizat greșit și are nevoie de îngrijiri medicale.

Min 54. Gol Germania! Oaspeții au redus din diferență după ce Ilyas Ansah a reușit să marcheze pentru Germania cu un șut din fața porții.

Min 50. GOOOL România! Burnete a fost faultat de către Collins, iar arbitrul a dictat penalty. Musi a transformat lovitura de la 11 metri în gol fără probleme, după ce portarul a plonjat în partea opusă loviturii.

Min 45. Burnete este faultat clar în careu de către Tom Rothe, însă arbitrul refuză să acorde penalty pentru România.

Min 24: GOOOOL România! Rareș Burnete a reușit să marcheze la colțul lung din interiorul careului printre picioarele portarului. Musi a încercat inițial să finalizeze, însă fundașul echipei adverse a blocat șutul.

Min 11: Bordușanu a avut prima ocazie pentru România, a trimis din interiorul careului peste poartă, cu piciorul stâng

Echipe de start:

România U20: Lefter - Maftei, Duțu, I. Pop, Șuteu - C. Vulturar, Jalade - Bană, Bordușanu, Musi - Burnete
Selecționer: Costin Curelea

Germania U20: Backhaus - Eitscherberger, Collins, Drexler, Rothe - Kade, Klemens, Kemlein, Maza - Diehl, Weiper
Selecționer: Hannes Wolf

Lotul României U20

  • Portari: Ștefan Lefter (Corvinul Hunedoara), Denis Oncescu (CFC Argeș), Paul Toroc (CSM Slatina);
  • Fundași: David Maftei (Oțelul Galați), Andrei Dorobanțu (Unirea Slobozia), Matteo Duțu (AC Milan / Italia), Ionuț Pop (Corvinul Hunedoara), Răzvan Pașcalău (Dinamo București), Mario Tudose (CFC Argeș), Alexandru Șuteu (FC Voluntari), Robert Bădescu (CS Mioveni
  • Mijlocași: Denis Rența (CSM Focșani), Robert Jalade (FC Sevilla / Spania), Andrei Florea (Juventus Torino / Italia), Antonio Bordușanu (Dinamo București), Andres Șfaiț (Salernitana / Italia), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Alexandru Musi (FCSB), Ștefan Bană (Universitatea Craiova), Omar El Sawy (Rapid București), Adrian Caragea (Dinamo București);
  • Atacanți: Rareș Burnete (Lecce / Italia), Alexandru Stan (Gloria Buzău).
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (12)
manx
manx  •  06 Septembrie 2024, 12:35

Asta este echipa de suflet al sperantei. La golul doi al lor, a plecat neamtul precum F16 dintre cinci români care jucau hora în jurul lui. Si a mai si prins un sut sub bara de a ridicat poarta câtiva centimetri. Atentie la urmatorul meci, masurati înaltimea portii.

deemon_ss
deemon_ss  •  05 Septembrie 2024, 23:11

Nationale under sunt o rispipa de resurse pt ca 99% din jucatori nu fac pasul la echipa mare si deobicei sunt pusi pe pile.... zeci de jucatori de super valoare nu au nici o selectie under etc

mereugigist
mereugigist  •  05 Septembrie 2024, 23:03

Dacă meciurile de fotbal ar dura 70 - 75 de minute am ajunge cel puțin vicecampioni europeni , mondiali și olimpici.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează