Alte știri din fotbal
Imagini senzaționale la un meci din Liga 3 » Suporterii îmbrăcați în port național au făcut spectacol în ninsoare
0
FCSB - Unirea Slobozia deschide ziua în etapa #17 a Superligii. Gol controversat marcat de Olaru
16
FC Voluntari a ales noul antrenor! Cine vine în locul lui Claudiu Niculescu
0
Petrolul - Dinamo, duel tare pentru podium în etapa #17 a Superligii » Echipele probabile + cele mai tari cote
3
Știri din fotbal internațional
Ipswich - Manchester United, debutul lui Ruben Amorim pe banca „diavolilor” » Deschidere de scor după doar 2 minute
0
Antrenor demis după doar 12 etape în Premier League » Rezultatul de sâmbătă a umplut paharul
0
Liverpool a câștigat „thriller”-ul de pe St. Mary cu Southampton și s-a distanțat în fruntea clasamentului din Premier League
1
Scandal de amploare la Olympiacos, viitoarea adversară a lui FCSB » Acuzații de finanțare a unei organizații criminale
1
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Dmitri Medvedev propune ca Rusia să dea arme nucleare inamicilor Statelor ...
Libertatea
Merită să muncești în Germania? „Prețurile la alimente sunt ca în România, ...
Adevărul
Gigi Becali, derapaj în ziua alegerilor! George Simion l-a scos de pe ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
mai mult ca sigur ca nea Hădean nu are idee despre ce înseamnă să fie ”chef”- chiar și de unde până unde este? că studii nu are pentru așa ceva, că dacă avea ar fi știut că pălăria aia de pâslă (pentru efect rustic sau să pară mai țăran!) nu se poate folosi în bucătărie pentru că nu se poate steriliza la fel și ținuta lui cu părul de pe piept la vedere -tot în legătură cu curățenia care trebuie să fie într-o bucătărie profesională, deci e clar că individul e departe de afi măcar profesional, dapoi și ”chef”! cam ca toate nulitățile care mai apar pe la tv deși nu au nici o pregătire și nici nu realizează ceva semnificativ
Un filosof ratat care a luat calea bucătăriei. Din când în când mai scoate din el câteva răutăți patriotice și le așterne pe Facebook. În rest, gătește scump și puțin, iar în timpul liber face reclame la muștar, sare și detergent de vase.
Nu vreau sa mor necunoscător deci as vrea să-mi spună cineva ce treabă are sportul cu facebook și cu restaurantele. Mă poate ajuta cineva? Pe când o știre despre Hamas sau Isis?
Nici prețul nu îți garantează calitatea. De multe ori sunt preturi exagerate pentru niste ***. Dacă intra într-o zi sanepidul in 10restaursnte de fițe, fii singur că a doua zi toate vor avea lacătul pe ușa.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ted Kaczynski avea dreptate
Omul are mare dreptate fie ca va place sau nu. Pentru acesti escroci suportam ajutoare de stat ca sunt inchisi pe timp de pandemie. Niste carciumari care ne otravesc zi de zi
Eu ma uit la comentariul tau si ma crucesc. Tu confuzi restaurantul cu shaormeria. Daca tu te duci la restaurant si dai 10 lei pe o friptura si te astepti sa fie Kobe atunci inseamna ca nu stii ce inseamna restaurant. De asemenea carnea aia cu antibiotice nu se face cu delicat...asta daca nu cumva ai mancat tu piept de pui la gratar sau vreo friptura de vita la cuptor cu delicat cum o face tanti Mita la bloc. Va duceti la impinge-tava si aveti impresia ca ala e restaurant. Carne cu delicat...vai de capu nostru. Nu va mai duceti la coltu blocului la "terasa" si aveti impresia ca ala e restaurant. La restaurant dai 40 de lei pe o portie de paste, la terasa la Nea Nicu mananca 10 oameni cu 40 de lei
si ma uit la comentariile de jos si ma crucesc. este grav cand observ ca lumea refuza sa creada ca mancatul la restaurant este TOXIC. restaurantele cumpara cea mai ieftina carne de pui/porc/vita pentru a obtine cel mai bun profit. astfel aceasta carne este fie provenita de la animale hormonale 150% fie de la mortaciuni cum se spune in domeniu fie din animale indopate cu antibiotic. in loc de multe legume si condimente sanatoase se adauga delicat cat curpinde, acel monoglutamat la gramada si grasime doar sa dea bine. cum credeti ca isi ia bolidul de lux patronul?
Mda, dl Hadean se oftica oleaca ca nu dispune de o flota cu care sa livreze nutretul pregatit de premiatii lui bucatari si este nevoit sa apeleze la firme de profil. Mie tipul asta mi se pare un impostor care vrea in cativa ani sa fie un fel de Ducasse mioritic si evident ca la fel de bogat. Nevasta ii scrie articolele, ca ma indoiesc ca provin din materia lui cenusie, iar el cauta permanenet oportunitati pe unde sa se mai cocoate. Uita-te nitel la Alex Petricean. Ala bucatar, nu tu. N-ai facut decat sa te inconjori de tot felul de oameni influenti, care sa iti dea un os de ros, l-ai copiat pe J.Oliver cu farfuriile curate, mai o emisiune, mai un eveniment si ai ajuns sa te crezi ca iti poti da cu parerea.
Probabil si eu daca as avea 2 restaurante esuate unde ceream 35 lei pe o pizza mediocra si 200+ lei pe un steak m-as plange de concurenta care iti livreaza acasa mancare (cum o fi ea) mai rapid si mai ieftin. Nasol cand nu te stii adapta vremurilor si tot tu te plangi ca au indraznit altii sa se descurce mai bine.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.