GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RALIURI

La doar o săptămână după ce a fost externat din spital, Mihai Leu revine în cursele de raliuri: „Parcă am renăscut!”

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 19:11 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 19:33

Primul român campion mondial la box, Mihai Leu (55 ani), va avea parte de prima sa cursă de viteză în coastă din acest an, la Reșița, în weekend, după ce a trecut cu bine peste problemele medicale din ultima perioadă. Acesta apare pe lista de înscrieri la Memorialul Werner Hirschvogel, a treia etapă din Trofeul Național Masters la Viteză în Coastă.

Leu a suferit în luna aprilie o criză de apendicită, fiind operat de urgență. Ulterior au apărut complicații și a avut nevoie de mai bine de două luni de spitalizare pentru a se reface. La începutul săptămânii trecute acestea, a fost externat de la Institutul Fundeni, iar zilele trecute a făcut deja primele teste cu mașina de curse.

Mihai Leu revine la raliuri, la doar o săptămână după ce a fost externat din spital

Ceea ce părea imposibil acum trei săptămâni, când a fost adus de urgență cu elicopterul la București, se va întâmpla chiar în acest weekend. Leu se numără printre cei 50 de piloți care vor concura la una dintre cursele de tradiție ale vitezei în coastă în România, organizată pe Valea Domanului din Reșița.

Cu un model Audi R8 GT3 LMS, acesta va concura la Categoria I, dedicată turismelor în campionat. Este pentru prima oară în ultimii trei ani când campionul va fi prezent la Reșița, acolo unde în 2021 a obținut o victorie categorică.

+1 FOTO

Parcă am renăscut, așa mă simt. Îmi era dor maxim de sentimentul ăsta, de a fi din nou la volanul mașinii de concurs. Azi am și reușit. Am sperat în fiecare zi la asta, chiar dacă uneori părea destul de departe revenirea. Așadar, în curând ne revedem la curse, dragi prieteni.

Ceea ce poate părea imposibil luna trecută, acum a devenit posibil și sunt optimist că va fi un weekend memorabil pe care abia îl aștept. Nu vă mai țin în suspans, așadar ne vedem la Reșița pentru etapa de viteză în coastă. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!

Mihai Leu, pilot de raliuri și fost campion mondial la box

Citește și:

I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Euro 2024
I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Fanii lui Bayern blochează transferul ordonat de Vincent Kompany!
Campionate
Fanii lui Bayern blochează transferul ordonat de Vincent Kompany!
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează