GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România, apariție incendiară, după ce a devenit o femeie singură » Cum s-a afișat la plajă

Ana Bogdan / Foto: Instagram +50   FOTO
Ana Bogdan / Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 10:03 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 11:43

Ana Bogdan, în vârstă de 31 de ani, a luat o mică pauză de la terenul de tenis și se bucură de o frumoasă vacanță. Jucătoarea a pozat în costum de baie și a încărcat imaginile pe Instagram.

Ana Bogdan, jucătoarea de tenis din Sinaia, și-a surprins fanii cu imagini provocatoare din vacanța sa, demonstrând că viața de femeie singură îi priește. După despărțirea de pilotul italian Simone Tempestini, cu care a avut o relație de patru ani, sportiva de 31 de ani se bucură de timpul liber într-o destinație de lux.

FOTO. Ana Bogdan, imagini incendiare în costum de baie

+45 FOTO

După ce a fost eliminată în primul tur la US Open de olandeza Aranxa Rus, Ana și-a luat o pauză de tenis și a ales să se relaxeze la Cap Martin, între Monaco și granița italiană. Sportiva a petrecut timp la Maybourne La Plage, o plajă de cinci stele preferată de vedete, unde a postat pe rețelele de socializare imagini în costum de baie care au atras imediat atenția fanilor.

Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară, aceștia lăudându-i apariția: „E cea mai drăguță”, „Superbă, seducătoare întotdeauna”, și „Ce frumos arăți așa” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Din păcate, anul 2024 nu a fost unul strălucit pentru cariera sportivei. Cu un bilanț de 15 victorii și 19 înfrângeri, Ana nu a reușit să câștige niciun turneu, iar astăzi ocupă locul 95 mondial, cu câștiguri de 591.000 de dolari în acest sezon.

Ana Bogdan s-a despărțit în martie de Tempestini

După o relație de patru ani, cei doi au pus punct relației, pe care jucătoarea a început-o imediat după despărțirea de Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism.

„Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus atunci Simone Tempestini.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
1ianuarie
1ianuarie  •  18 Septembrie 2024, 18:51
Postat de Van_Basten pe 18 Septembrie 2024, 16:31

Ano, daca tot esti single, da un semn si te scot la un cico.

Cico doare capu de atâta jucat, vrea hodină:)))

Van_Basten
Van_Basten  •  18 Septembrie 2024, 16:31

Ano, daca tot esti single, da un semn si te scot la un cico.

traian_v
traian_v  •  18 Septembrie 2024, 14:51

"Cea mai", din nou... Vad ca dati sopy-paste. Ati uitat sa spuneti ca a intors toate privirile. ;) Desi e chestie de gust, nu stiu daca Bogdan se apropie macar de Jacqueline Cristian la aspect.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează