Alte știri din fotbal
Demis de Voluntari, Claudiu Niculescu și-a găsit repede echipă » Urmează anunțul oficial
0
„De câte ori ai fost trimisă la cratiță?” » Cel mai bun arbitru român din „Elite”: „Este destul de trist să fii văzută astfel”
1
Ceahlăul - FC Argeș, în deschiderea etapei 15 din Liga 2
0
Șumudică a spus câți fotbaliști va transfera Rapid în iarnă + Doi absenți pentru derby-ul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională » Cum arată echipele probabile
21
Europa League, runda 5: 18 meciuri se joacă astăzi » Rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
0
Vestea pe care Olympiakos nu se aștepta să o primească, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB
0
Frank Lampard, prezentat în liga a doua: „Încântat să fiu la un club cu istorie și tradiție”
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
198
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
"Marea scoala de fotbal a Craiovei" e o poveste inventata de Adrian Paunescu, dezvoltata de Ioan Chirila si intretinuta de Ioanitoaia, ca discipol al celor doi. De fapt, scoala Craiovei n-a dat decat vreo 4 fotbalisti de mare anvergura: Balaci, Gica Popescu si Gica Craioveanu, adaugandu-l aici si pe Cartu, despre care eu sunt convins ca in alte circumstante ar fi devenit un nume foarte mare in fotbalul mondial. Spre comparatie, Bucurestiul se poate lauda cu mult mai multi, daca e sa numar asa, la repezeala, un Ozon, Gicu Constantin, Lucescu, Dumitrache, Iordanescu, Sames, Marcel Raducanu, Lita Dumitru, sau, mai incoace, un Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu ori Raducioiu..
Sames era jucatorul Stelei, a fost doar imprumutat doua sezoane la Craiova dupa ce a terminat junioratul in Ghencea. Stefanescu a plecat la Craiova la schimb cu Smarandache. Cat despre "cel mai bun libero din fotbalul romanesc", de acord, cu un amendament: pana la aparitia lui Belodedici... Si inca ceva: n-a fost singurul bucurestean din "Craiova Maxima", langa el mai era si Aurica Beldeanu, fosta vedeta a Progresului, o echipa destul de in voga la vremea aia. In sens invers, cu exceptia lui Ungureanu si Lung la Steaua, respectiv Camataru la Dinamo, celelalte transferuri dinspre Banie spre Bucuresti au fost mediocre, inclusiv cel al lui Gica Popescu.
daca e simbol al Craiovei sa puna si el osul sau financiar ,ca de altfel si alte simboluri ,dar toti se uita ,critica,isi dau cu parerea dar banul il tine la pusculita .Campioana unei mari iubiri are nevoie de bani acum de simboluri s-au saturat toti.Contraziceti-ma juvetilor.
bun si Costica,dar cel mai bun ramane Bello si inca ani buni de aici incolo.Pana la urma tot steaua mai olteni de jiu ,de olt,de gorj ,de valcea si de unde mai vreti voi.
cei care spun ca cel mai mare libero a fost belodedici, in mod sigur au fost prea mici pentru a-l vedea jucand pe costica stefanescu.
ERAU VREMURI CAND existau numai suporteri,mai patimasi sau mai putin patimasi....ACUM INSA EXISTA "FENOMENUL ULTRAS(MAI BN ULTRAX-DE LA ANTRAX)...PE STADIOANE SI NU NUMAI...COPII PROSTI CARE NU POT "REFULA" DECAT PE STADIOANE SAU PE...TASTATURA!!!..PACAT!!!
buCUResti...
Crescut de Steaua si lansat in fotbal tot de acest club...este greu sa mai spui ca este "simbolul Craiovei"...Are atatea simboluri Stiinta incat ar fi trebuit acelea amintite nu este nevoie sa facem apologia jucatorilor care au jucat la ambele echipe ce se intalnesc in meci direct.Asta este o dovada de diletantism ceea ce la C.Oprisan chiar nu ma mira.
A fost un mare jucator, insa lasati-o mai moale cu "cel mai bun libero pe care l-a avut fotbalul nostru". Asta ar fi Belodedici.
Autorul articolului este extrem de prost informat. Sau, cine stie, doreste sa dezinformeze. Nu m-as mira, avand in vedere ca acest este cunoscut ca un rapidist pur sange. Atat Stefanescu, cat si Sames, ambii fosti internationali, cu zeci de meciuri in echipa nationala, sunt produsul 100% al Centrului de copiii si juniori STEAUA. Sames a jucat un singur an la Craiova, imprumutat fiind, dupa care a revenit la clubul mama. Stefanescu a jucat, intr-adevar, 5 ani la echipa mare a Stelei, dupa ce facuse junioratul la ceiasi echipa. In total a petrecut vreo 10 ani la clubul din b-dul Ghencea.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.