INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

LIVE Celta Vigo - Real Madrid, duel din etapa a 10-a în La Liga » Gazdele au restabilit egalitatea

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024, 21:02 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 23:11

Celta Vigo și Real Madrid, echipele pregătite de Claudio Giraldez și Carlo Ancelotti, se întâlnesc ACUM, pe Estadio Municipal de Balaidos, într-o dispută a etapei cu numărul 10 din acest sezon de La Liga. Partida a început la ora 22:00, poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 2 și DigiSport 2.

Meciurile etapei a 10-a din La Liga

LIVE » Celta Vigo - Real Madrid 1-1

Celta Vigo - Real Madrid » Echipele de start:

Celta Vigo (3-4-3): Guaita - Manquillo, Starfelt, Alonso - Mingueza, Beltran, Sotelo, Alvarez - Bamba, Iglesias, Swedberg
Rezerve: Villar - Allende, Carreira, Cervi, Dominguez, Douvikas, Duran, Gonzalez, Jailson, Ristic, D. Rodriguez, J. Rodriguez
Antrenor: Claudio Giraldez

Real Madrid (4-4-2): Courtois - Vazquez, Militao, Rudiger, Garcia - Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham - Vinicius, Mbappe
Rezerve: Lunin, Mestre - Ceballos, Endrick, Guler, Mendy, Modric, Rodrygo, Vallejo
Antrenor: Carlo Ancelotti

Stadion: Estadio Municipal de Balaidos (Vigo)
Arbitru: Alejandro Hernandez

Informații dinaintea partidei Celta Vigo - Real Madrid

Formația pregătită de Claudio Giraldez ocupă poziția a 9-a în clasament, având 13 puncte după primele 9 etape.

Înainte de pauza internațională, galicienii s-au impus pe terenul celor de la Las Palmas, scor 1-0, iar astfel au izbutit să pună capăt unei serii de trei meciuri fără succes.

Pe teren propriu în acest sezon, „celeștii” au câștigat primele trei partide disputate, însă în ultimele două nu au mai reușit să repete performanța (0-1 cu Atletico Madrid și 1-1 cu Girona).

Totuși, este important de menționat faptul că Celta Vigo se clasează pe locul al 4-lea în ceea ce privește numărul de goluri marcate în acest sezon de La Liga, având 16 reușite.

Totodată, formația pregătită de Claudio Giraldez are și una dintre cele mai slabe defensive, încasând nu mai puțin de 15 goluri în primele 9 runde.

Real Madrid, foarte aproape de a egala recordul de invincibilitate al Barcelonei

De cealaltă parte, „galacticii” se află pe locul al 2-lea în campionat, cu 21 de puncte după 9 etape, având 3 puncte de recuperat față de liderul Barcelona și 4 peste Atletico Madrid, ocupanta locului 3.

După victoria înregistrată în runda precedentă, 2-0 pe teren propriu cu Villarreal, trupa lui Carlo Ancelotti a ajuns la 41 de partide consecutive fără eșec în competiția internă.

Astfel, campioana Europei se află la doar două meciuri distanță de recordul all-time din La Liga, stabilit de Barcelona în perioada 2017-2018.

Mai mult decât atât, formația „Los Blancos” are 19 deplasări consecutive fără eșec în campionat, pierzând ultima dată în septembrie anul trecut, 1-3 pe Wanda Metropolitano, împotriva lui Atletico.

Singura înfrângere a Realului din acest sezon a venit în Liga Campionilor

Cu toate acestea, Real Madrid a fost răpusă în actuala stagiune chiar în competiția ei preferată, UEFA Champions League.

După ce a învins-o pe VfB Stuttgart în prima etapă, 3-1 pe Santiago Bernabeu, deținătoarea trofeului s-a încurcat in runda trecută, 0-1 pe terenul lui Lille, înregistrând astfel prima înfrângere din acest sezon.

Clasament La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Stiri extrasport
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează