INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

Motivul incredibil pentru care un fotbalist de origine română nu a jucat în Irlanda! Clubul a șters imediat comunicatul

Daniel Mandroiu (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Bohemians (Irlanda), nu a jucat în meciul cu Dundalk (2-1) dintr-un motiv mai puțin obișnuit // Sursă foto: Twitter @Bohemians
Daniel Mandroiu (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Bohemians (Irlanda), nu a jucat în meciul cu Dundalk (2-1) dintr-un motiv mai puțin obișnuit // Sursă foto: Twitter @Bohemians

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 11:48 / Actualizat sambata, 08 august 2020 12:13

Daniel Mandroiu (21 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Bohemians (Irlanda), nu a jucat în meciul cu Dundalk (2-1) dintr-un motiv mai puțin obișnuit.

Conform unui comunicat oficial al celor de la Bohemians, Mandroiu a fost indisponibil pentru partida din etapa cu numărul 7 a campionatului din cauza faptului că era mahmur.

„Daniel Mandroiu, incert din cauza mahmurelii”

Ulterior, după ce fanii formației irlandeze au ironizat postarea clubului pe rețelele de socializare, Bohemians a șters informarea publică.

Mandroiu, internațional de tineret ale naționalelor de juniori ale Irlandei, nu a jucat în meciul câștigat de Bohemians, scor 2-1 cu Dundalk.

2este locul pe care îl ocupă Bohemians în Irlanda (15 puncte după 7 meciuri)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce imagine! Cum au fost surprinși Pep Guardiola și Zidane după finalul meciului

Transferul verii în Serie A! David Silva, ademenit în Italia cu un avion privat și o vilă de lux

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează