INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Dortmund schimbă liniile. Golgeterul Fullkrug se transferă în Premier League!

Niclas Fullkrug, ultima oară în tricoul Borussiei / Foto: Imago
Niclas Fullkrug, ultima oară în tricoul Borussiei / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 18:40 / Actualizat sambata, 03 august 2024 18:49

Borussia Dortmund îl vinde pe Niclas Fullkrug, 31 de ani, lui West Ham United, după ce l-a împrumutat pe Youssoufa Moukoko la Olympique Marseille.

Achiziționarea lui Serhou Guirassy, de la VfB Stuttgart, a generat o reacție în lanț la Borussia Dortmund. Youssoufa Moukoko, 19 ani, i-a acuzat pe conducători că n-a primit suficiente șanse și în cele din urmă a forțat plecarea la Olympique Marseille, împrumut un an, cu opțiune de cumpărare.

Niclas Fullkrug pleacă de la Dortmund din cauza lui Serhou Guirassy

Iar titularul sezonului trecut în centrul ofensivei, Niclas Fullkrug, a văzut în aducerea lui Guirassy o amenințare directă pe poziția sa și a decis să plece și el.

Internaționalul german în vârstă de 31 de ani s-a înțeles cu West Ham United pentru un contract până-n 2027 și 3 milioane de euro net pe sezon, potrivit tabloidului Bild. El a părăsit deja cantonamentul galben-negrilor de la Bad Ragaz (Elveția), cu destinația Londra, pentru a semna actele.

Dortmund vrea să-l înlocuiască pe Niclas Fullkrug cu Maximilian Beier, de la Hoffenheim

Borussia nu plănuia să se despartă de Fullkrug după numai un sezon și chiar a respins prima ofertă a „ciocănarilor”, cifrată la 25 de milioane de euro. Ulterior, londonezii au plusat, 27 de milioane și alte 5 milioane bonusuri, iar vicecampioana Europei a acceptat-o.

Același Bild susține că Dortmund s-a orientat, la rându-i, pentru a-și completa efectivul. Și e în negocieri cu Maximilian Beier, de la Hoffenheim. Un atacant versatil, care a făcut parte din lotul Germaniei la Euro 2024, dar a fost utilizat foarte puțin de selecționerul Julian Nagelsmann.

Juventus oferă 35 de milioane de euro plus bonusuri de 10 milioane pentru Karim Adeyemi, Borussia vrea 50!

Pe picior de plecare de la Borussia este și Karim Adeyemi. Internaționalul german cu mamă română este foarte sus pe lista de achiziții a lui Juventus, care a oferit 35 de milioane de euro și încă 10 milioane sub formă de bonusuri, în schimbul său.

Însă nemții joacă tare. Sub 50 de milioane de euro nici nu vor să discute cu șefii Bătrânei Doamne despre un transfer al extremei în vârstă de 22 de ani. Tatăl lui Adeyemi, în schimb, s-ar fi pus deja de acord cu multipla campioană a Italiei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează