INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Face Liverpool încă un pas spre titlu? Cotă mărită la 45 pentru o victorie în derby-ul cu Manchester United

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 12:00

Liverpool și Manchester United se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, în derby-ul care pune față în față cele mai titrate echipe din Premier League. 

Fără a lua în calcul eșecul cu Aston Villa, 0-5 în Cupa Angliei, meci în care au evoluat juniorii, iar Klopp nici măcar nu a stat pe bancă, Liverpool a ajuns la 26 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile! „Cormoranii” vin după șapte victorii consecutive, perioadă în care au primit un singur gol. Au 14 puncte avans față de locul 2! 

De partea cealaltă, „diavolii roșii” n-au mai reușit să lege mai mult de două victorii consecutive în campionat de aproape un an. Rezultatele obținute în deplasare în acest sezon sunt dezamăgitoare: 5 victorii în 16 partide! În plus, au marcat un singur gol în ultimele patru vizite pe Anfield Road. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 45 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!) 

  • Liverpool n-a mai pierdut acasă din septembrie 2018, 1-2 cu Chelsea în Cupa Ligii; 
  • United n-a marcat în trei dintre ultimele cinci deplasări; 
  • „Cormoranii” au 18 victorii consecutive pe Anfield Road în Premier League, ultimul pas greșit fiind în ianuarie 2019, 1-1 cu Leicester; 
  • United are o singură victorie în ultimele nouă confruntări oficiale cu Liverpool, 2-1 pe Old Trafford în martie 2018. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 45, în loc de 1.40. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 225 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează