INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METZ - LILLE 1-2

Boloni acuză că e „victima” unei conspirații cu PSG în rol principal: „Am voie să vorbesc despre asta?!”

Ladislau Boloni și Metz luptă pentru evitarea retrogradării / Foto: Imago
Ladislau Boloni și Metz luptă pentru evitarea retrogradării / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 22:52 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 22:58

Învins cu Metz de Lille, scor 1-2, Ladislau Boloni s-a plâns că PSG le ajută pe echipele cu care el se bate pentru evitarea retrogradării.

Metz a început bine împotriva lui Lille, cu golul din penalty al lui Mikautadze (23). Însă până la pauză, echipa lui Ladislau Boloni s-a văzut egalată și apoi condusă pe tabelă: 1-2. Scor care s-a și păstrat până la final.

Răzvan Lucescu, „remontada” de senzație în derby-ul cu AEK Atena » Încă un scandal: Poliția a intervenit în timpul meciului
PAOK - AEK ATENA 3-2
Răzvan Lucescu, „remontada” de senzație în derby-ul cu AEK Atena » Încă un scandal: Poliția a intervenit în timpul meciului

În urma acestui eșec, venit după două victorii consecutive, amfitrionii au căzut pe poziția a 16-a, de baraj, din cauza unui golaveraj mai slab decât Le Havre. Un Le Havre care, spre mânia lui Boloni, scosese sâmbătă o remiză surprinzătoare împotriva liderului PSG (3-3).

Ladislau Boloni: „Cum, am voie să vorbesc despre asta?!”

Chestionat pe această temă, la conferința de presă ce a urmat eșecului cu Lille, tehnicianul român a izbucnit: „Cum, am dreptul să vorbesc despre asta?! Cine are dreptul să vorbească despre asta?!”. Apoi a devenit enigmatic: „Poate că e mai inteligent dacă nu spun nimic, dar dacă nu spun nimic înseamnă că spun multe”. 

Totuși, Boloni nu s-a putut abține să trimită o săgeată către campioana en titre a Franței. „E a doua oară când se întâmplă asta”, a comentat antenorul lui Metz.

Aluzie la o altă remiză a PSG-ului cu o adversară a echipei sale în lupta pentru evitarea retrogradării. Este vorba despre un 1-1 cu Clermont, ultima clasată în acest moment, înregistrat pe 6 aprilie.

PSG a rezolvat problema titlului și se concentrează pe semifinala cu Borussia Dortmund din Ligă

Acum însă, Parisul are scuza că, sigură de titlu, se concentrează asupra semifinalei cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor. Sâmbătă, la 3-3 cu Le Havre, campioana a început să joace cu adevărat abia în ultimele 20 de minute. Atunci când, de la 1-3, a reușit să egaleze grație golurilor lui Hakimi (78) și Ramos (90+5).

Duminică seară, echipa lui Luis Enrique a și devenit campioană, matematic! A doua clasată Monaco a pierdut la Lyon, 2-3, astfel că, aflată la 12 puncte distanță, nu mai are nicio șansă s-o depășească pe PSG în ultimele 3 etape ale acestei stagiuni.

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Mai puteți citi:

Goluri românești în Trabzonspor - Gaziantep » Drăguș, ce execuție!

Vestea momentului! Ar putea primi retroactiv „Balonul de Aur” din 2020: „Am auzit și eu!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  29 Aprilie 2024, 18:35
Postat de tristan pe 29 Aprilie 2024, 10:42

ca stii tu , coate goale, daca li s a acrit...ai fost personal sa i intrebi?

Pai ce, Tonto, ai fost tu personal sa-mi inspectezi coatele?

dorelus
dorelus  •  29 Aprilie 2024, 15:12

Nu exista conspirație decât în mintea ta de,, educat sub ciuma roșie,, domnule Boloni. Este adevărat că, atunci când o echipă este campioană și mai ales are și un meci important în CL, lasă meciul la o parte, este valabil din păcate și în alte campionate, o echipa care joacă,, la salvare,, cu o campioană deja cunoscuta este avantajată prin raport cu cele care au jucat înainte... Eu am văzut meciul și cred ca Psg s-a bătut până în ultimul minut cu Le Havre...

andreizam
andreizam  •  29 Aprilie 2024, 12:50

Are dreptate, dar tensiunea nu ajuta echipa. Ar trebui sa se orinteze pe pe joc si nu pe scuze. Asta este meseria de antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează