INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City face orice ca să-l păstreze pe Haaland » Norvegianul ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 18:29 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 11:17

Erling Haaland (24 de ani) a ajuns la Manchester City în vara anului 2022, fiind cumpărat de către „cetățeni” de la Borussia Dortmund în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Conform cotidianului Marca, Rafaela Pimenta, impresara lui Haaland, a avut mai multe întâlniri cu oficialii clubului englez și se pare că noul contract este aproape gata.

În cazul în care această înțelegere va avea loc, atacantul norvegian ar urma să devină cel mai bine plătit jucător al celor de la Manchester City și totodată din Premier League.

Erling Haaland, aproape să semneze un nou contract cu Manchester City

În prezent, belgianul Kevin De Bruyne conduce acest top, având un salariu de 27,2 milioane de euro pe sezon. Acum, Haaland se clasează pe poziția secundă, cu 25,5 milioane de euro, dar noul său salariu va depăși 30 de milioane de euro.

Tatăl lui Haaland și fostul jucător al celor de la Manchester City în perioada 2000-2003, Alf-Inge, a declarat faptul că fiul său a avut și va avea întotdeauna ultimul cuvânt în ceea ce privește carieră sa: „Erling va decide sută la sută pentru destinului său. Acum și întotdeauna”.

Haaland, cifre impresionante în tricoul „cetățenilor”

De când a ajuns pe Etihad, norvegianul a înscris o mulțime de goluri, doborând record după record chiar din primul sezon petrecut în Premier League.

În sezonul de debut la City, Haaland a doborât recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-o singură stagiune de Premier League.

Acesta a reușit să înscrie 36 de goluri în stagiunea 2022/2023, cu 2 mai mult decât legendarul duo englez, Andy Cole (1993/1994) și Alan Shearar (1994/1995), care deținea acest record până la venirea norvegianului în Premier League.

În sezonul precedent, Haaland a câștigat din nou titlul de golgheter în Premier League, de data aceasta cu 27 de reușite. Totuși, este de precizat faptul că norvegianul a lipsit o bună perioada de timp de pe teren din cauza unei accidentări.

La cum a început noul sezon, vârful lui Manchester City pare decis să-și doboare propriul record. Norvegianul are un start mai bun decât în precedentele două, iar după doar 3 etape, acesta a reușit să înscrie de 7 ori.

De când a venit la Manchester City, Haaland a reușit să cucerească o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei, un Campionat Mondial al Cluburilor, două titluri de campion în Premier League, o Cupă și o Supercupă ale Angliei, marcând 95 de goluri în 102 partide disputate în toate competițiile.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
andy_mihailescu86
andy_mihailescu86  •  09 Septembrie 2024, 22:28

Foarte bine, merita. Macar asa nu pleaca si asta la real vardrid

Vezi toate comentariile (1)
Comentează