INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester United, făcută PRAF după umilința cu Crystal Palace: „Cea mai prost antrenată echipă din Premier League! Casemiro ar trebui să se lase”

Casemiro și Erik ten Hag, discuție în timpul partidei pierdute cu Crystal Palace, 0-4
Casemiro și Erik ten Hag, discuție în timpul partidei pierdute cu Crystal Palace, 0-4

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 18:28 / Actualizat marti, 07 mai 2024 18:55

În ultima partidă a etapei cu numărul 36 de Premier League, Manchester United a fost umilită pe Selhurst Park, 4-0 în fața celor de la Crystal Palace. Acest eșec a stârnit un val de reacții negative la adresa antrenorului și a unuia dintre cei mai experimentați jucători.

Londonezii se află într-o formă incredibilă. În ultimele săptămâni, aceștia s-au impus pe Anfield, 1-0, și pe teren propriu cu West Ham, 5-2, Newcatle, 2-0 și United, 4-0.

„Mircea Lucescu se face de râs dacă vine la Rapid! Dă cu piciorul la toată cariera lui!” » Opinie vehementă pe fondul tratativelor cu Șucu
RAPID
„Mircea Lucescu se face de râs dacă vine la Rapid! Dă cu piciorul la toată cariera lui!” » Opinie vehementă pe fondul tratativelor cu Șucu

Olise a deschis scorul pentru formația lui Oliver Glasner, Mateta a dublat avantajul înainte de pauză, Mitchell a dus scorul la 3-0, iar același Olise a semnat umilința totală a diavolilor.

Recorduri negative pe bandă rulantă pentru Manchester United

Cu cele 4 goluri primite la Londra, Manchester United a ajuns un total de 81 goluri încasate în acest sezon, cel mai mare număr într-o singură campanie din sezonul 1976-1977.

Apropo de recorduri negative, echipa de pe Old Trafford a mai bifat unul, cu ocazia eșecului de ieri: a ajuns la 13 înfrângeri în acest sezon de Premier League, lucru ce nu s-a mai întâmplat în istoria clubului.

Cele mai tari imagini din Crystal Palace - Manchester United 4-0

+20 FOTO

Batavul Erik ten Hag a avut o reacție dură la finele celor 90 minute: „Este dezamăgitor. Este cea mai grea înfrâgere din mandatul meu, ar fi trebuit să evoluăm mai bine. Suntem conștienți că nu am evoluat așa cum ar fi trebuit, am făcut greșeli mari și nu am urmat planul de joc pe care îl stabilisem anterior partidei.

Ar fi trebuit să luptăm similar modului în care au făcut fanii noștri. Cu siguranță, este un eșec meritat. Avem probleme în defensivă, sunt sigur că dacă toți jucătorii ar fi fost disponibili, ne-am fi descurcat mai bine.”

Deși există presiuni majore pentru demiterea lui ten Hag, se pare că dorința conducerii este să ia o decizie după finala FA Cup, pe care United urmează să o dispute în fața celor de la City pe 25 mai.

Jamie Carragher: „Casemiro ar trebui să se lase de fotbalul mare!”

În partida cu Palace, linia de fund a „diavolilor” a fost compusă din Wan-Bissaka, Evans, Casemiro și Dalot. Cel ieșit negativ în evidență cel mai mult a fost Casemiro, folosit pe o poziție atipică, cea de fundaș central. Brazilianul a fost driblat de opt ori pe Selhurst Park, record în acest sezon al campionatului din Albion.

La primul gol al lui Olise, căpitanul lui United a fost driblat ușor, lăsând descoperită zona centrală din apărare. Și golul patru al roș-albaștrilor poate fi pus tot pe umerii acestuia, după ce a pierdut ușor o minge în tușă la faza premergătoare reușitei aceluiași Olise.

Cu toate acestea, olandezul de pe banca echipei din Manchester este încrezător. Întrebat dacă crede că va continua și din vară, acesta a răspuns scurt: „Categoric. Voi continua să lupt, am pregătit echipa cum am crezut mai bine, îmi asum responsabilitatea înfrângerilor.”

Jamie Carragher, legendă a rivalilor de la Liverpool, are o altă părere: „United este una dintre cele mai slab antrenate echipe din Premier League. Nu este o opinie, este un fapt.”

Același Carragher l-a criticat în termeni duri și pe Casemiro: „Ar trebui să știe că mai are trei partide de disputat la cel mai înalt nivel, apoi ar trebui să se gândească să meargă în MLS sau în Arabia Saudită. Sunt extrem de serios. Oamenii din jurul lui ar trebui să îi transmită că ar trebui să nu mai joace la acest nivel și să meargă mai departe”.

Citește și:

Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”

CFR Cluj are un nou președinte » Nelu Varga, mesaj triumfal: „Va avea puteri depline!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează