INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Mesajul de impact al unui puști revoltat de evoluția slabă din derby a favoriților de la Chelsea

Mesajul disperat al unui fan Chelsea / Foto: GettyImages
Mesajul disperat al unui fan Chelsea / Foto: GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 13:47 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 16:18

Un tânăr suporter al lui Chelsea a impresionat asistența de pe Emirates cu afișul care a transmis un mesaj puternic pentru echipa lui Mauricio Pochettino. „Nu vreau tricoul tău. Vreau ca voi să luptați pentru tricoul nostru!”. The Blues au fost umiliți de Arsenal (0-5) și continuă să rătăcească pe la mijlocul topului în Premier League.

Chelsea a suferit marți cea mai severă corecție din acest sezon catastrofal, 0-5 în derbyul nordului Londrei cu Arsenal. După eliminarea din semifinalele FA Cup, trupa lui Mauricio Pochettino s-a făcut de râs și pe Emirates și riscă să rateze și ultimul obiectiv posibil, calificarea în Conference League, care depinde și de cine va câștiga finala Manchester City - Manchester United de pe 25 mai.

Eșecul la scor pe terenul liderului din Premier League, posesor al celui mai prolific atac din campionat (82 de goluri), l-a făcut pe un tânăr fan al lui Chelsea să arate la camerele fotoreporterilor un banner purtând un mesaj emoționant și, în același timp, trist: „Nu-mi doresc tricoul tău. Vreau ca voi să luptați pentru tricoul nostru!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Jackson mai are priză la fanii lui Chelsea

Cum au luptat elevii lui Mauricio Pochettino a văzut toată lumea, care a tras concluzia că banii foarte mulți investiți de noul proprietar american al clubului nu aduc fericirea.

Nu i-a sensibilizat deloc pancarta puștiului, apărută la stadion în antiteză cu un alt mesaj afișat de patru adolescenți „Jackson, pot să am tricoul tău?", destinat atacantului senegalez de 22 de ani, adus de la Villarreal în vara trecută pentru 37 de milioane de euro și golgheterul echipei (10 reușite) în acest campionat, dar cu doar două marcate în ultima lună și jumătate.

Mesajul de impact al unui puști revoltat de evoluția slabă din derby a favoriților de la Chelsea
Golgheterul echipei, Nicolas Jackson, continuă să aibă fani în tribune / Foto: GettyImages

Conor Gallagher: „Nu ne-a ieșit nimic astăzi!"

Întrebat de ziariști la conferința de presă despre mesajul acuzator al puștiului, căpitanul Conor Gallagher a replicat: „Noi chiar facem toate eforturile în timpul meciurilor. Știu cât de mult înseamnă pentru toți băieții din tribune. Avem o echipă foarte tânără, fără prea multă experiență în Premier League.

Am avut în acest sezon o mulțime de suișuri și coborâșuri și încă lucrăm împreună pentru a ajunge la nivelul următor. Azi am prins însă una din acele zile în care nu ne-a ieșit nimic", s-a scuzat mijlocașul de 24 de ani, crescut în Academie.

57de goluri în 32 de meciuri a primit Chelsea în acest campionat, record negativ în istoria participărilor în Premier League. A pierdut 4 din ultimele 5 derbyuri cu Arsenal, mai multe decât în total cu Mourinho pe bancă (3 din 23)

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pep Guardiola s-a întâlnit cu cea mai în vogă fotbalistă și a fost ofertat: „Aș veni gratis, dar trebuie să te avertizez că alta e problema”
BARCELONA
Pep Guardiola s-a întâlnit cu cea mai în vogă fotbalistă și a fost ofertat: „Aș veni gratis, dar trebuie să te avertizez că alta e problema”
Carlos Tevez, din nou internat cu probleme cardiace, după ce a acuzat dureri puternice în piept
ARGENTINA
Carlos Tevez, din nou internat cu probleme cardiace, după ce a acuzat dureri puternice în piept

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează