INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

REAL MADRID - ALAVES 2-0 // Cum l-a „trollat” Gareth Bale pe Zidane: „Tipul ăsta chiar trăiește cea mai tare viață!”

Gareth Bale e la al patrulea meci consecutiv în care nu joacă deloc la Real Madrid
Gareth Bale e la al patrulea meci consecutiv în care nu joacă deloc la Real Madrid

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 17:16 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 17:19

Gareth Bale e la al patrulea meci consecutiv în care nu joacă deloc la Real Madrid. 

Aseară, în 2-0 cu Alaves, galezul a fost surprins de camerele TV într-o dispoziție bună pe banca de rezerve. Și-a pus masca pe ochi, a glumit cu colegii și a râs când a văzut că Zidane face a cincea schimbare, iar el rămâne din nou fără minute.

„Gareth Bale. Peste 350.000 de euro pe lună. Joacă în însorita Spanie. Trollează Real Madrid săptămână de săptămână. Mai joacă și golf din când în când. Tipul ăsta chiar trăiește cea mai tare viață!”, s-au amuzat microbiștii pe Twitter. 

Fotbalistul de 31 de ani a respins anul acesta o ofertă din China și a preferat să rămână la Real Madrid, chiar dacă știe că nu este printre favoriții lui Zidane. Bale are totuși unele dintre cele mai bune cifre din istoria Realului. A înscris 3 goluri în două finale de Champions League și, în ciuda accidentărilor, are 105 goluri și 68 de pase de gol în 251 de apariții, per total. E pe locul 14 în top prezențe all time la Real. Are un titlu, o Cupă și o Supercupă la Madrid, 4 Ligi ale Campionilor, 2 Supercupe ale Europei și 3 Mondiale ale Cluburilor.

Real Madrid și-a făcut strategia » Cum vrea Florentino Perez să facă rost de 200 de milioane de euro în vară: 5 jucători sunt OUT!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Iulie 2020, 08:49

Pe saptamana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează