INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, un nou pas către titlu după un succes chinuit cu Real Sociedad

Real Madrid (Facebook)
Real Madrid (Facebook)

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 08:34 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 09:25

Real Madrid, liderul din LaLiga, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, Real Sociedad, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului spaniol.

Unicul gol al partidei a fost marcat de puștiul madrilenilor Arda Guler (19 ani), în minutul 29, din pasa decisivă livrată de experimentatul Dani Carvajal (32 de ani).

Real Madrid, dominată de Real Sociedad

Liverpool a bătut palma cu noul antrenor » Fabrizio Romano a făcut marele anunț
LIVERPOOL
Liverpool a bătut palma cu noul antrenor » Fabrizio Romano a făcut marele anunț

Carvajal i-a centrat din prima lui Guler, iar mijlocașul ofensiv a reluat, la rândul său, fără preluare mingea, de pe partea stângă, din careu, în poartă. Guler a profitat de un plasament deficitar al defensivei lui Real Sociedad.

Real Madrid, un nou pas către titlu după un succes chinuit cu Real Sociedad
Arda Guler, marcatorul unicului gol al meciului / Foto: Real Madrid (Facebook)

Real Madrid a tremurat serios cu Real Sociedad pentru obținerea celor 3 puncte. Bascii au avut două goluri anulate, o posesie de 56 % și 9 ocazii de gol față de 5 ale madrilenilor.

Real Madrid este lider în clasament cu 84 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FC Barcelona, are 70 de puncte şi un joc mai puţin. Real Sociedad este pe 6, cu 51 de puncte.

Clasamentul din La Liga:

Lucas Vazquez a primit prelungirea contractului la Real Madrid

Prestația lui Lucas Vazquez (32 de ani) din „El Clasico”, câștigat de Real Madrid cu 3-2 în fața Barcelonei, l-a convins pe Florentino Perez să îi mai ofere încă un an de contract polivalentului jucător al „Los Blancos”.

Inițial, conducerea liderului din La Liga nu și-a dorit să mai continue cu Vazquez, căruia îi expiră angajamentul actual în vară, însă evoluția sa din derby-ul cu Barcelona le-a dat peste cap calculele șefilor madrilenilor, informează site-ul cope.es.

Lucas Vazquez va continua la Real Madrid după ce a fost crucial în victoria cu Barcelona

Titularizat pe postul de fundaș dreapta de Carlo Ancelotti, Lucas Vazquez a fost decisiv la fiecare gol marcat de Real Madrid: a obținut penalty-ul din care Vinicius a făcut 1-1, a marcat pentru 2-2 și i-a oferit pasa de gol lui Jude Bellingham, la reușita victoriei din minutul 90 +1.

Florentino Perez și-a revizuit planurile, conform sursei citate, fiind mulțumit și de devotamentul pe care l-a arătat de-a lungul anilor Lucas Vazquez pentru Real Madrid, echipa care l-a crescut și pentru care a evoluat în aproape toată cariera, mai puțin în sezonul 2014-2015. Atunci Vazquez a fost împrumutat și cumpărat pentru o scurtă perioadă de Espanyol.

Real Madrid are o practică de a le prelungi contractele fotbaliștilor trecuți de 30 de ani pentru doar un sezon, ceea ce nu l-a încântat deloc pe Lucas Vazquez. Totuși el a ales să continue pe Santiago Bernabeu din atașament pentru clubul care l-a crescut.

Capabil să evolueze pe posturile de fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, aripă dreapta și chiar și fundaș stânga, Lucas Vazquez a jucat pentru Real Madrid în 343 de meciuri oficiale, în care a marcat 35 de goluri și a oferit 63 de pase de gol.

18trofee a câștigat Vazquez la Real Madrid: 4 Champions League, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 3 La Liga, 3 Supercupe ale Europei, o Cupă a Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei

VIDEO IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor a analizat la GSP Live meciurile etapei din Superligă + “El Clasico” câștigat de Real Madrid în fața Barcelonei cu 3-2

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”
Prea mult și pentru Mircea Lucescu: „Incredibil!”
DINAMO - VOLUNTARI 1-1
Prea mult și pentru Mircea Lucescu: „Incredibil!”

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (2)
Stelian66
Stelian66  •  27 Aprilie 2024, 23:01

Real Madrid ora siempre !!!! Hala Madrid !

danglumetu
danglumetu  •  27 Aprilie 2024, 12:05

sa fii asa dominata, dar sa cistigi mereu, ar vrea oricine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close