Alte știri din fotbal
Al treilea transfer! S-a întors în Superliga, după ce plecase cu scandal din România: „A scăzut foarte mult în ochii mei”
0
Primul jucător plecat de la FC Botoșani după venirea lui Leo Grozavu: „Mult succes mai departe”
0
La doi ani de la debutul în Superliga, țintește deja un loc în naționala lui Lucescu: „În martie, sper”
0
„Ce ai spune dacă te-ai întâlni cu Vladimir Putin?” » Cum a răspuns ucraineanul din Liga 1
0
Știri din fotbal internațional
Cagliari vrea să facă bani cu Răzvan Marin! Interes pentru român: „Ar putea fi ultimele lui zile aici”
0
Tinder pentru deținuți: detalii din „închisoarea celebrităților”, unde e închis Robinho
0
Luka Modric, premieră și un nou record! » Carlo Ancelotti se înclină în fața „veteranului” croat
0
Mo Salah, deranjat de un nume de legendă: „Încep să cred că ești obsedat de mine”
0
Lifestyle
Imagini virale cu Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2025 » Mesajul pentru Sebastian Stan, primul român câștigător al prestigiosului trofeu
0
Cum și-a aruncat Ionuț Chirilă casa în aer: „A bubuit tot”
7
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
Adrian vine direct din club si joaca mai bine ca Florescu si Cocis la un loc
"Punctele pierdute cu Albania şi Belarus trebuie să le recuperăm cu Franţa" Ionuţ Lupescu, director general FRF Ionut eti retardat? tu gandsti ce spui sau gandesti cu partea dorsala? VA ROG NU VA M AI BATETI JOC DE NOI> DE SUPORTERI RAZVAN DUTEN>>>>AIA A M A TI
[email protected] ai vazut aseara in direct dupa meci cum l-a atacat M.lucescu pe Adrian Cristea??? Ca umbla prin baruri..etc...etc...pai Ad. Cristea si beat e mai bun cu 5 clase peste ratatii de la mijlocul nationalei....iar razvanel nu cred ca poate antrena decat echipe de liga 2 sau echipe de liga 1 care nu au pretentii decat locurile 8-13
Pe Marica l-a tinut pe banca introducandu-l cand mai erau cateva minute si cred ca l-ar fi schimbat si pe el daca mai pute pentru ca a avut tupeul sa ameninte poarta adversa.Pe Bilasco l-a tinut tot meciul desi nu a avut niciun aport substantial in atac,insa i-a schimbat pe cei mai buni jucatori:Torje si Stancu.Dupa ceste doua meciuri de calificare putem trage o singura concluzie:Razvan Lucescu nu este bun de selectioner si ar trebui sa plece cand inca se mai poate face ceva.
Lucescu jr. ori face misto de noi ori vrea neaparat sa plece (mai ales ca are un loc sigur la Rapid).In meciul de aseara a facut schimbari sinucicase:singurii jucatori care trasesera pe poarta (Torje si B.Stancu) au fost inlocuiti.Gaselnita lui Razvan,Florescu, a fost tinut tot meciul desi in afara de pase inapoi si,cel mult,lateral nu a dat.Pai daca asta este numarul 10 al nationalei nu vom avea sanse nici peste 5 ani.Oare Sanmartean sau Ad.Cristea nu sunt mai buni decat Florescu?
"Punctele pierdute cu Albania şi Belarus trebuie să le recuperăm cu Franţa" Ionuţ Lupescu, director general FRF ..Asta nu o fi vazand ce echipa avem???!!...nu cred ca batem nici louxemburg
noroc de Chivu, noroc de defensiva, altfel aseara luam gol, de dat sigur nu.
si inca ceva...SELECTIONERUL nu trebuie sa se bata pe burta cu jucatorii si sa faca misto ca sa fie armonie !!! cred ca daca ii spuneai 2 -3 glume lu' mourinho iti dadea un spitz in casca de te potolea.... voi jucati doar de frica si pt bani.ASTIA SUNTETI
ce inima sa mi se rupa bahh??? mi s-a rupt cand am vazut ca il pupati toti in dos pe LUce mic si pe tasu....credeati ca o sa ne batem cu nemtii si cu italienii cu maestrii la carma...praf praf praf... si sa tineti minte..nationala nu joaca la Buc din cauza noastra...iar noi probabil ca nu o sa ii urmarim nicaieri din cauza lor...sa va fie rusine...ACUM PLANGI CHIVULE !!!halal capitan...plangocea
asta nu e nationala noastra...e nationala lui florescu,lui cocis. a lui razvan ...a jucatorilor non-valoare promovati de un antrenor incapabil sa castige un meci...meciurile terminate la egalitate sunt specialitatea marelui antrenor..iar tacsu aseara il lauda pe florescu de ziceai ca e maradona....deci,nu e ce vedem noi..e ceea ce ne zic ei....Prin urmare..eu NU o sa ma mai uit si nici nu o sa ma mai duc la meciurile nationalei.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.