Comentarii (105)
dorijn
dorijn  •  08 Septembrie 2010, 08:45

BOLONY...BOLONY...BOLONY , ACUM ! Daca Danut Petrescu nu poate da curs ,atunci sa vina DENTISTUL !!! A mai facut un schelet de nationala prin anii 2000 dupa care FRF-ul nu i-a mai dat banii ceruti ! I-a dat 1 milion lui Piturca si lui Bolony nu poate ??!...Razvan nu trebuie sa mai stea pe banca nationalei ptr ca nu-i SELECTIONER ci ...un antrenor si..atat !

hartibaciu
hartibaciu  •  08 Septembrie 2010, 08:41

Razvanel e un penibil si jumatate. Are caracter puternic, dar de nesimtit. Pur si simplu isi bate joc de suporteri. De la unul ca Mitica nu aveam pretentii, dar de la acest epigon al lui Lucescu, da. Insistenta lui cu Florescu si Cocis, doi pseudo-jucatori de fotbal este revoltatoare. Razvan isi face damblalele de incapatanat pe seama echipei nationale. Este un foarte mare nesimtit. Iar taica-sau cade tot mai mult in ridicol luandu-i apararea!

blade_mrn
blade_mrn  •  08 Septembrie 2010, 08:37

Florescu a jucat bine...daca stam si il ascultam pe bisnitar inebunim...vad ca unii au facut-o deja...

savibratescu
savibratescu  •  08 Septembrie 2010, 08:35

FRATILOR,CAT A FOST PRIMA DE JOC,PT FRANCE,FRANTA la CASTIG,la SARAYEVO cu BOSNIA HERTEGOVINA,si cat a fost a noastra?

aga_gsp
aga_gsp  •  08 Septembrie 2010, 08:31

Voi astia din presa sa va spalati pe cap cu selectionerul asta. Voi l-ati facut mare ca va baga in seama si facea 100 de conferinte de presa pe zi. Acum sa-mi da-ti inapoi nationala mea. In asta, cu acest impostor de selectioner, eu nu ma regasesc.

dep.coruna
dep.coruna  •  08 Septembrie 2010, 08:28

asta e de fapt valoarea fortbalului romanesc: umilinta din grupele de la mondiale , umilinta de cativa ani din cupele europene, asta e valoarea jucatorilor actuali. credeti-ma orice antrenor ar venii nu va putea sa faca din rahat , bici . mai bine sa ne obisnuim cu valoarea actuala , decat sa fim umiliti pe viitor

sfateugen
sfateugen  •  08 Septembrie 2010, 08:24

CRĂCĂNELE, MERGI TATĂ ŞI TE CULCĂ ! ("...Crăcănel este un bărbat slab, fricos şi nehotărât. Deşi înşelat de femeie, el este gata s-o mai ierte încă o dată, aşa cum făcuse şi cu predecesoarea ei. Atacat de Pampon, nu este în stare să se opună fizic, ci ameninţă cu scandalul. Este patetic şi teatral în exprimarea propriilor slăbiciuni, izbucnind deseori în plâns, pentru că are „naturelul simţitor”..." - descrierea personajului CRĂCĂNEL din piesa D-A

yubytu
yubytu  •  08 Septembrie 2010, 08:12

vine Franta si ne sparge, sa joace neaparat Nicolita :))...si rezultatul de aseara este extraordinar nici nu m-am uitat la meci, ce sa vad in 2 meciuri cot la cot cu luxemburg? 2 puncte in 3 meciuri? (DA 3!!! vine Franta) vai de noi, se baga luxemburg in aparare si facem si cu aia 0:0, RUSINE

nicco
nicco  •  08 Septembrie 2010, 07:54

In Romania nu sunt 22 milioane de oameni pasionati (interesati de fotbal! La mine in familie, de ex., din 6 persoane numai eu sunt interesat: deci (1/6) x 100 = 17. Adica doar 17% sunt interesati de fotbal (in familia mea)! Si nu m-as lauda ca am suferit! In fond, cei care au jucat aseara joaca pe bani. Multi! Prea multi! Nemeritati!

nicco
nicco  •  08 Septembrie 2010, 07:49

E clar ca atata pot, jucatori si antrenor. Uitati-va mai sus la ceea ce a spus Mitica politaiul:"E un rezultat excelent." Ce sa zicila asa o afirmatie a smecherului sef la liga? Cu atacanti care inscriu cateva goluri pe sezon (Marica, Niculae) si cu amatori fitosi (gen Tamas,Stancu, Cocis s.a.)care marcheaza doar in poarta unor echipe de doi bani (cele din liga nostra)o sa mai avem parte de zerouri la goluri inscrise. Nici cu Mutu in echipa nu se poate intampla vreo minune.

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 11
Comentează