Comentarii (105)
davidvila
davidvila  •  08 Septembrie 2010, 01:29

cred ca ne trebuie strain la cirma nationalei cit si la cirma tari,mai ales acolo,lucescu inapoi la rapid sau mai invata de la senioru.chiar daca l-as dori pe hagi ,la noi sunt interese de grup si clica,si hagi e tot roman !!! hai romania!!!!!

semsca
semsca  •  08 Septembrie 2010, 01:19

lasatil bai nene sa ne ingroape de tot...

soringealu
soringealu  •  08 Septembrie 2010, 01:17

PRESA ARE 50 LA SUTA VINA EI !NU AM AUZIT SA CEARA DEMISIA FEDERALILOR DE 10 ANII NE ZBAZTEM IN MOCIRLA!LIGA 1 PRAF BLATURI, ALBITRI CORUPTI ETC ,VEZI CAZUL PRUNEA ASAZIS FEDERAL!!!!!RUSINE PRESEII ROMANE!!!!!!!

pifocu
pifocu  •  08 Septembrie 2010, 01:16

cea mai slaba nationala de cand ma stiu nam vazut asa joc prost la nationala inafara de meciul din serbia la nationala poi contra cocis maftei florescu radoi bilasco niculae nu au ce cauta la nationala sunt foarte depasiti iar vedeta floricel no 10 e nesimtit de slab si culmea joaca 90 min torje lupta joaca 45 stancu iar lupta joaca 65. poi ce sa faca si atacantii dak nu au mingi nu am avut mijloc deloc

soringealu
soringealu  •  08 Septembrie 2010, 01:16

PRESA ARE 50 LA SUTA VINA EI !NU AM AUZIT SA CEARA DEMISIA FEDERALILOR DE 10 ANII NE ZBAZTEM IN MOCIRLA!LIGA 1 PRAF BLATURI, ALBITRI CORUPTI ETC ,VEZI CAZUL PRUNEA ASAZIS FEDERAL!!!!!RUSINE PRESEII ROMANE!!!!!!!

bombardier
bombardier  •  08 Septembrie 2010, 01:12

lasati-l ba nene sa isi termine treaba.Forza Razvan !

soringealu
soringealu  •  08 Septembrie 2010, 01:11

mircea89fzr
mircea89fzr  •  08 Septembrie 2010, 01:11
Postat de mircea89fzr pe 08 Septembrie 2010, 01:10

"Selecţia e complet greşită. Atît poate Răzvan Lucescu. Pînă nu revine Mutu nu avem nici o şansă. Cînd îl văd cu numărul 10 pe Florescu înebunesc" Ioan Becali, fost impresar stim ca becali e analfabet, dar si eu "innebunesc" cand citesc ce scrieti voi

acum ca am ajuns la sfarsit cu cititul imi dau seama ca articolul e scris in graba si bataie de joc, vi s-a oprit inima, va inteleg. dar creierul?

soringealu
soringealu  •  08 Septembrie 2010, 01:11

soringealu
soringealu  •  08 Septembrie 2010, 01:10

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Comentează