INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BELGIA - ROMÂNIA

„O observație dureroasă” » Presa din Belgia a dat ALERTA înainte de meciul cu România: „Suntem singurii”

Faptul că Szymon Marciniak (43 de ani) va arbitra meciul România - Belgia, care se va juca de la 22:00, este un motiv de bucurie pentru naționala antrenată de Domenico Tedesco.
Faptul că Szymon Marciniak (43 de ani) va arbitra meciul România - Belgia, care se va juca de la 22:00, este un motiv de bucurie pentru naționala antrenată de Domenico Tedesco.

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2024 17:22 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 17:42

Înaintea partidei cu selecționata lui Edi Iordănescu, presa belgiană trage un semnal de alarmă: trupa lui Domenico Tedesco este singura care nu a reușit să marcheze la acest Campionat European, până în acest moment. În prima etapă a fazei grupelor, belgienii au cedat în fața Slovaciei, scor 0-1.

Partida dintre Belgia și România se va disputa astăzi, de la ora 22:00, la Koln. În cazul unui succes, „tricolorii” se vor califica în optimile de finală ale Campionatului European.

Dacă tabela de marcaj va indica un scor egal la finalul celor 90 minute, România are mari șanse de a trece de faza grupelor. Doar un realmente dezastru ar împiedica acest lucru de a deveni realitate.

Presa din Belgia, concluzie înainte de România: „Suntem singurii”

„Belgia este singura echipă de la Campionatul European, care nu a reușit să puncteze încă. Chiar dacă aceștia au jucat un singur meci, în timp ce majoritatea celorlalte echipe au disputat deja două, poate fi o statistică îngrijorătoare.

În ceea ce îi privește pe francezi, lucrurile sunt interesante. Aceștia au punctat o singură dată, grație unui autogol în partida cu Austria. Cu Olanda, aceștia au remizat nul.

Totodată, Belgia nu a reușit să marcheze în ultimele trei partide de la turneele finale. Ultimul gol al naționalei a survenit în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, când Batshuayi a reușit să marcheze împotriva Canadei”, notează presa belgiană.

Pentru Belgia, o înfrângere împotriva României ar fi sinonimă cu un adevărat dezastru. Considerată o veritabilă „Generație de aur” a fotbalului belgian, nu doar că nu a reușit să nu câștige vreun trofeu major, ci ar fi eliminată de la două turnee finale, încă din faza grupelor.

Rezultatele slabe din Qatar nu au venit fără consecințe: Roberto Martinez a fost înlăturat de la cârma primei reprezentative. La Campionatul Mondial din 2022, disputat iarna, Belgia a dezamăgit teribil, nereușind să treacă de faza grupelor. Belgia a câștigat în fața Canadei, 1-0, a pierdut cu Maroc, semifinalistă la acel turneu, și a remizat cu Croația, 0-0.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Belgia - România

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
ViorelParvu
ViorelParvu  •  23 Iunie 2024, 23:05
Postat de 666piturca pe 22 Iunie 2024, 17:54

Hai bre, Nea Viorele, omu’ are emoții înainte de meci. Cu ce să le stingă? There you go. Știi bine că nu e ușor să fii român.

Corect. Ai dreptate.

ViorelParvu
ViorelParvu  •  23 Iunie 2024, 23:02
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 22 Iunie 2024, 18:18

Forza Belgiu, naționala României e prea zăbăloasă, sînt doar niște gloabe umflate aiurea de presă, au cîștigat și ei un meci cu o țară care mîine nu știe dacă mai există și se bucură de parcă sînt campioni mondiali.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Iunie 2024, 19:30
Postat de ViorelParvu pe 22 Iunie 2024, 17:39

Dl Cezar, dvs nu știți sa scrieți, domnule. Ce se întâmplă cu GSP, ca majoritatea articolelor sunt scrise ca pe genunchi în baie, fără reguli de scriere si fara respect pentru limba acestei țări. "Doar un realmente dezastru ar impiedica acest lucru de a deveni realitate"!!!!! Pe bune? Pe asta o scria mai bine și Tzanca Uraganul, cu toate ca am unele îndoieli. Mult mai acurat și corect ar fi fost: "Doar un dezastru ar impiedica acest lucru sa se intample". Ma oameni buni, voi pe unde ați făcut scoala? Sper ca nu sunteți și plătiți pentru articolele scrise. Ne zgârie creierul, pe bune. Eu nu am citit decât pana la aceasta fraza. Mai departe nu știu ce ați scris, dar v-ati atins obiectivul: v-ati luat click-ul.

Pacat ca nu ati citit pana la capat! Mai venea si o alta fraza hilara : "Considerată o veritabilă „Generație de aur” a fotbalului belgian, nu doar că nu a reușit să nu câștige vreun trofeu major ci...". Super redactare,nu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează