INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - GERMANIA 2-1

„M-am abținut până astăzi” » Toni Kroos, despre cel mai controversat moment de la Euro 2024: „Îmi e clar!”

Toni Kroos // foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Toni Kroos // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 16:29 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 19:01

Vineri se vor împlini două săptămâni de la sfertul Euro 2024 dintre Spania și Germania, scor 2-1, dar nemții nu au trecut peste momentul controversat în care mingea l-a lovit în brațul stâng pe Marc Cucurella, aflat în propriul careu.

A fost unul dintre cele mai mari scandaluri de arbitraj de la Campionatul European. În minutul 106 din Spania - Germania, ultimul meci din cariera lui Toni Kroos, în sferturile de finală ale Euro 2024, mingea șutată de Jamal Musiala l-a lovit în brațul stâng pe Marc Cucurella.

Brațul era depărtat de corp, orientat în jos, și a blocat șutul care părea că se îndrepta periculos spre poartă. Spre stupoarea nemților, arbitrul englez Anthony Taylor nu a acordat penalty. Ulterior, Spania a înscris golul 2 și s-a calificat în semifinale, eliminând astfel reprezentativa țării gazdă.

„M-am abținut până astăzi” » Toni Kroos, despre cel mai controversat moment de la Euro 2024: „Îmi e clar!”
Mingea șutată de Musiala din afara careului lovește mâna lui Cucurella / Foto: Imago

Până acum, Toni Kroos s-a abținut să discute pe marginea acelei faze. A făcut-o până la urmă în ediția de miercuri a podcastului pe care îl realizează alături de fratele lui.

„M-am abținut până astăzi” » Toni Kroos, despre cel mai controversat moment de la Euro 2024: „Henț clar! Trebuia să revadă faza”

„M-am abținut până astăzi, am spus și în cel mai recent podcast că nu vom vorbi despre asta. M-am enervat când am văzut imaginile după meci”, a spus Kroos în prima fază, apoi a inspirat adânc și a adăugat, vizibil iritat: „Să o lăsăm aici”.

Toni simte că arbitrul de centru ar fi trebuit ca măcar să revadă faza pe monitorul de la margine. El consideră că nu a fost chemat de colegul din camera VAR tocmai pentru că revederea fazei l-ar fi „obligat” să acorde 11 metri.

„Pe teren, nu am putut evalua faza. Nu am văzut clar în timpul meciului, nu eram situat bine pentru a vedea că a fost un henț clar.

M-am uitat la arbitru. A considerat că nu este nevoie să revadă momentul, iar arbitrul VAR a crezut la fel, lăsându-i de înțeles că nu era nevoie să revadă faza, că nu este henț.

Cred că trebuia ca măcar să revadă faza, dar problema ar fi fost că dacă ar fi făcut asta, ar fi trebuit să acorde penalty-ul. Și simt că nu a vrut să o facă într-un astfel de meci”, a completat el.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Superliga
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Campionate
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (19)
liviugggg
liviugggg  •  21 Iulie 2024, 07:32

VA MULTUMESC, LA TV AM AVUT VEDREA CA E, !!OCHIUL E CEL MAI PROST APARAT OPTIC

mafa
mafa  •  19 Iulie 2024, 10:08

Pacat !!...de altfel un fost fotbalist enorm, bine că ai tăcut, trebuia să ieși de la primul fault.

Zozsuzit141321
Zozsuzit141321  •  19 Iulie 2024, 09:10

Nemtii cersesc un Penalty inexistent! Dat fiind offsaidul lui Füllkrug inainte de hentul lui Cucurella! Nemtii care Au fost avantajati net de arbitraj ín meciurile contra Ungariei sí Danemarcei! Nemtii Au facut calcule bune, aveau timp de odihna mai lung dacat oricare alta echipa din grupa, aveau avantajul terenului propriu sí aveau sí arbitrajul favorabil gazdelor Turneului, dar numai ín Grupa! Őri meciul contra Spaniei Era ín faza eliminatorie! Chiar sí ín acest meci Tóni Kroostrebuia eliminat lá faultul dúr asupra lui Pedri! Tóni a fost de neatins ín toate meciurile de LA Euro! Germania sa nu planga, vom védéa CE valoare Au, vin alte meciuri pentru ei!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează