INTERNATIONAL » EUROPA LEAGUE » STUTTGART - STEAUA, JOI, ORA 20:00, DIGISPORT, DOLCESPORT, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
Prime speciale înainte de FC Botoșani - FCSB: „Putem să batem orice echipă”
0
Vedeta Rapidului se pregătește de nuntă: „Va fi EPIC! A meritat așteptarea”
0
Gigi Becali a vrut să-și bată jucătorul. Detalii incendiare: „Sunt martori toți colegii”
0
„Aprinsă nu, dar am avut o discuție!” » Denis Alibec, despre conflictul cu selecționerul Mircea Lucescu: „Nu e decizia mea”
1
Știri din fotbal internațional
Gică Hagi, discurs-manifest despre Ianis Hagi! A reacționat după ultimatumul lui Mircea Lucescu: „Mamă, ce noutate!”
17
Cesare Prandelli, poveste neștiută cu Adi Mutu: „La două jumătate dimineața m-a sunat președintele”
0
Jucătorul care „schimbă totul” la Real Madrid » Ce se va întâmpla în ianuarie
0
Cel mai bun dribler din Premier League s-a accidentat grav și NU mai joacă în acest sezon
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
17
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
CTP a spus cu cine va vota la prezidențiale: „Are cele mai mari șanse să-l ...
Libertatea
26 de soldați ruși au fost capturați de ucraineni în urma unei bătălii din ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Pana la urma decizia de demitere nu o ia parlamentul, ci o ia poporul prin vot, presdeintele nu pooate fi abuzat, doar daca este tras la raspundere electorala. Incalcari grave ale constitiriei au fost mereu facute de acest presedinte ... dar iata ca Constitutia iti permite sa ramai in continare presedinte si daca abuzezi functia cand vrei tu, doar sa te vrea poporul in continuare ... ceea ce este aberant, pentru ca presedintele trebuie sa fie primul care respecta constitutia, nu ultimul ...:)) Eu am facutr drept constturional, stiu ce presupune functia primara de mediere, separatia puterilor in stat ... asta a incalcat non-stop constitutia si intr-un stat drept, trebuia sa plateasca cu funct
Domnule, presedintele trebuie sa fie tras la raspundere, intr-o democratie ... Parlamentul nu poate sa-l demita doar sa-l suspende (presediontele poate in schimb sa dizolve Parlamentul, care este organul ales cel mai reprezentativ), nu putem sa trecem si peste majoritatea din Parlament, si peste majoryarea din popor, si sa decida doar CCR, un organism numit politic in care presedintele si partidul de guvernamant numeste majoritatea magistratilor (ppoate daca acesti magistrati ar fi alesi, dar nu asa). Altfel se asigura ca Presedintele poate sa comura orice abuzconstitutional, si sa nu fie tras la raspundere de nimeni (= dictatuira prezidentiala, a la Rusia ... daca vrei) ... noi nu vrem asta
Ai spus un lucru important...."stat democratic". Ceea ce nu e cazul aici. Eu iti propun alta perspectiva....traind intr-o tara in care migrarea de la un partid la altul se face non-stop impunerea unui cvorum e necesara, altfel riscam ca la fiecare sesiune parlamentara sa tragem un referendum si sa incercam sa schimbam presedintele ales prin vot pe o durata de 5 ani(dupa legea actuala) ca asa avem noi chef. Nu-mi servi te rog povestea cu "incalcarea grava" a Constitutiei ca am citit documentul de rasu-plansu "elaborat". Nu-i opreste nimeni sa schimbe modalitatea de alegere a presedintelui, dar nu cred ca referendumul era marea problema a "poporului".
sal'tare! nu pare nimeni dispus sa inflameze prea tare...ca sigur nu ajungem niciunul in guvern/parlament sau pe la vreo ambasada.
Eu imi exercit dreptul de vot, atat la alegeri cat si la referendum in baza aceluiasi articol constoititional, faci o distincyoe gresita ... aceeasi lege reglementeaaza dreptul meu de vot si la momentul x si la momentul y, si mai mult decat atat exista si dreptul de a fi neutru, pe care Cvorumul il neaga, si te obliga la o parare, pe o chestiune, ceea ce e inacceptabil intr-un stat modern si democratic ... eu nu vreau sa fiu obligat la o parare politica A sau B,k mi se pare fundamental acest drept. In plus din perdpectiva corectitudinii se asimileaza absenteimul apolitic la o parte politica, ceea ce reprezinta Frauda in Sine ... cvorumul produce frauda prin natura sa ...:)) nu vezi asta?
Bine baieti, eu ies la un fotbal. Va las sa discutati despre politica, numai sa nu va certati! Aveti grija, e un subiect f sensibil in perioada asta! Salutari tuturor!
Referendumul NU inseamna alegeri. Parca la referendumul precedent s-a votat si reducerea nr. de parlamentari. S-a facut vreo lege pe tema asta? Eu nu stiu. In 2007 PSD-ul a boicotat referendumul. Pentru unii e ok, pentru altii nu? Aceasi poveste a fost si la recensamant cu CNP-ul.
Frauda= furt. Daca nu votez, nu fur nimic. Tu daca bagi 100 de voturi in urna fraudezi. Nu cred ca cineva iti da bani sa stai acasa...sa votezi s-au dat(cel putin la locale). Cine a organizat referendumul? USL-ul sau PDL-ul? Daca nu esti in stare sa-ti asiguri conditii optime...amana pana cand poti. Nu te fugarea nimeni. Uiti ca in prima faza(cand voiau sa elimine cvorumul) numarul de sectii de votare din strainatate fusese mult redus?
Ne k*** atat pe noi ca sa distrugem conceptul de alegeri libere si fara CVORUM, asa cum este prevazut insusi in Carta Drepturilor Omului implementat si in CR : 'Votul trebuie sa fie universal, unic, secret, EGAL, si liber exprimat' ... daca bagi cvorum de prezenta, votul nu mai este EGAl ... simplu ... uni castiga si cu 50% +1 si daca nu se face cvorumul, iar altii castiga doar daca se vace 50% + 1 dar SI daca se indeplineste cvorumul ... rezulta clar ca votul nu mai este EGAL ...:))
Nu "el" a spus. In parlament se votase modificarea legii referendumului. Dupa alegerile din 2008 noua majoritate(PDL+PSD) a schimbat-o iar. Taierea salariilor a fost o solutie doar pentru ca sistemul bugetar era supraincarcat. Stii cati angajati avea o primarie de comuna inainte de '89 si cati are acum?(valabil si pentru orase, logic). Nu mai vorbesc de "scoli fantoma" din mediul rural si de cheltuieli aiurea. Putem vorbi despre lucrurile astea.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.