INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

EXCLUSIV „A fost gol valabil la Miculescu” » Leo Grozavu face pachet FCSB la GSP Live: „ZERO combativitate, de ce vrem în Europa, dacă ne pregătim pentru Liga 1?!”

Rangers a doborât-o pe FCSB, 4-0, foto: Cristi Preda / GSP
Rangers a doborât-o pe FCSB, 4-0, foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 12:17 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 12:44

Leo Grozavu (57 de ani) a fost în direct la emisiunea GSP Live, moderată de jurnalistul GSP Alexandru Barbu, și a tras concluziile după ce FCSB a fost umilită de Rangers, scor 0-4, în runda cu numărul #3 a grupei unice din Europa League.

Leo Grozavu nu a fost impresionat de valorile individuale ale celor de la Rangers și nu înțelege de ce FCSB nu a folosit din primul minut cei mai buni jucători pe care îi avea la dispoziție. Acesta consideră că golul marcat de David Miculescu în minutul doi ar fi trebuit validat.

„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers
FCSB
„Niciodată cât sunt eu aici!” » Gigi Becali a INTERZIS un lucru la FCSB, la câteva ore după eșecul cu Rangers

Leo Grozavu, despre strategia celor de la FCSB în meciul cu Rangers

„E destul de dificil de găsit lucruri pozitive când pierzi cu 0-4, dar e clar că există anumite circumstanțe legate de 11-le folosit. S-a văzut că au fost jucători care nu au avut ritm. Foarte mulți jucători au fost sub nivelul unui asemenea joc în care trebuie să joci la capacitate maximă. Am auzit și comentariile de după meci, nimeni nu a fost impresionat de Rangers, e foarte adevărat.

E o echipă care nu impresionează prin individualitate, dar la capitolul intensitate, agresivitate, au fost cu o clasă peste noi. Aici s-a pierdut jocul, pentru că din punct de vedere individual nu am văzut nimic ieșit din comun, în afară de Cerny. Nu am văzut niciun jucător care să impresioneze. Ne-au bătut în schimb fără drept de apel la agresivitate, combativitate.

Nu poți să remarci vreun jucător, nu este unul care să se fi ridicat deasupra celorlalți. Toată echipa a fost sub nivel, chiar dacă unii dintre ei aveau jocuri, dar e suficient ca 2-3 să nu facă față și toată echipa se prăbușește.

Am spus de fiecare dată, ne pregătim un an întreg să jucăm în Europa, iar când jucăm în Europa ne pregătim pentru campionat. Eu nu înțeleg lucrurile astea. Atunci când te pretinzi în Europa trebuie să iei în calcul lucrurile astea, trebuie să ai un lot echilibrat. E clar ca având 6 puncte s-au gândit mai mult la meciul de campionat. E greu de spus dacă cu toți jucătorii ar fi fost altceva.

Din punctul meu de vedere, este gol valabil la Miculescu. A contat foarte mult în economia rezultatului final. Cu 1-0, cred că moralul steliștilor ar fi crescut. Sunt absolut convins că un astfel de șoc ar fi contat. Am văzut jucători care și în minutul 90 la 4-0 aveau aceeași intensitate în dueluri”, a spus Leo Grozavu, la GSP Live.

Luis Phelipe în FCSB - Rangers, scor 0-4. Foto: Cristi Preda (GSP)
Rangers a deschis scorul cu FCSB, în minutul 10 prin Lawrence. Foto: Cristi Preda (GSP)
Rangers a deschis scorul cu FCSB, în minutul 10 prin Lawrence. Foto: Cristi Preda (GSP)
Aproximativ 2.000 de fani români au fost prezenți, joi seară, pe Ibrox Park la meciul Rangers - FCSB. Foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

Leo Grozavu l-a făcut praf pe Malcom Edjouma: „Parcă a fost din alt film”

„Aseară, cel puțin în prima repriză, Edjouma parcă a fost din alt film. În momentul de față, nu poate să facă nici măcar faza de atac bine. Nu are ritm de joc, se vede. Să fim corecți, Edjouma nu joacă de vreo doi ani de zile. De când a plecat de la Steaua, nu a mai jucat. Dacă nu s-a impus în Serie B, e o problemă. La Bari nu a jucat deloc. E foarte greu să ai ritm în momentul în care nu joci.

Aseară ziceai că e din alt film, tot timpul era al doilea la minge. Nici ca așezare în teren nu a fost bine. Dacă ar fi rămas în zonă centrală, s-ar mai fi lovit jucătorii de el, dar el ieșea din zona lui. A fost foarte greu pentru Alhassan să acopere și zona lui. De aici au plecat nesincronizările la goluri”, a mai spus Leo Grozavu.

De fapt, cu ce a greșit Becali?
RANGERS - FCSB 4-0
De fapt, cu ce a greșit Becali?

Leo Grozavu: „Este dificil ca Ianis Hagi să fie titular la Rangers”

Întrebat dacă îl vede pe Ianis Hagi titular la Rangers, Leo Grozavu a spus:

„Depinde, e destul de dificil, depinde de poziția pe care este folosit, de filozofia antrenorului. Dacă vrea o echipă de luptă, Ianis nu este un jucător de luptă, dar poate să facă diferența în ultimii 30 de metri. Tehnica lui, viziunea lui, sunt importante. Nu am văzut la Rangers care să exceleze la imaginație, la calitate individuală.

Rangers a jucat ce trebuie să se joace în momentul de față în fotbalul european, un joc agresiv, direct. Chiar dacă întâlnești o echipă tehnică, în momentul în care îi sufoci cu presingul, e clar că va fi greu”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (1)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  25 Octombrie 2024, 13:42

...leo ne spune cu cuvintele lui ca Yannis nu i bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează