INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

„Taci din gură, că vorbești prostii!” » Mihai Stoica „a luat foc” în direct, când l-a auzit pe Dan Petrescu: „Fii bărbat și tu o dată!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2024 22:21 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 23:43

După ce a auzit declarația lui Dan Petrescu în legătură cu meciul pierdut de FCSB cu Sparta Praga, scor 2-3, Mihai Stoica s-a enervat în direct și i-a replicat acid antrenorului de la CFR Cluj.

La conferința de presă premergătoare returului cu Maccabi Petach Tikva (joi, ora 20:00), Dan Petrescu a vorbit și despre faptul că FCSB a fost eliminată din Champions League de Sparta Praga. „Bursucul” a făcut trimitere la unele declarații făcute de Gigi Becali înaintea returului, fără să-i pomenească numele patronului campioanei.

„După primul meci, FCSB, din declaraţiile date de conducători, era deja calificată în play-off. E o mare greşeală. Dacă noi ne gândim deja că suntem calificaţi, vom pierde sigur!

Cei de la FCSB au păţit acest lucru în prima repriză, au fost siguri că meciul va fi uşor. Ştiu că supără atunci când zic adevărul, dar aceasta este realitatea. Acolo au fost două greşeli personale, iar după aia experienţa s-a văzut”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica, nervos pe Dan Petrescu: „Păi, taci din gură, că vorbești prostii! Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»!”

Mihai Stoica a reacționat în direct la tv după ce a auzit ce a spus antrenorul de la CFR Cluj. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a fost deranjat de faptul că Petrescu a declarat că toți conducătorii de la FCSB erau siguri că o să câștige meciul cu Sparta Praga.

Stoica i-a cerut lui Petrescu să aibă curaj să-l nominalizeze pe Becali și să nu mai generalizeze.

„Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Păi, el se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește ei. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească... nu înțeleg ce vrea! Dar apoi să vedeți ce se mai supără. Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi, taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai tot vorbi la modul general, fii bărbat și tu o dată! Extraordinar!

Conducătorii de la FCSB au făcut și nu știu ce. Să ne lase în pace Petrescu, că joacă cu niște desculți acum! Știu, e o echipă foarte bună... vai de capul lor!

Vă dați seama, cele mai bune echipe din Conference League se întâlnesc să-l prindă pe Petrescu în play-off. Cea mai bună echipă din istoria Bulgariei, CSKA 1948 virgulă 5, și Pafos, care are și o statuie a Afroditei fără brațe lângă stadion. Păi, dacă e să ne luăm, ne luăm și ne învârtim de nu știu cine iese primul din vârtej. Cred că el”, a declarat Mihai Stoica în studioul PrimaSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (62)
francescoli1974
francescoli1974  •  15 August 2024, 12:04

Cartonarul e bărbat:))))

Bigi
Bigi  •  15 August 2024, 11:56

Cat poate sa grohăie pușcăriasul, e ceva incredibil. Wcsb a luat 10-0 de la Silkeborg, locul 5 din Danemarca, unde miroase numai a peste toata ziua. Si el comenteaza de ce fac altii in Europa :)))) sa isi aminteasca de Tarnoveala cum plangea in la 3-0, 4-0 si la 5-0

saruman2024
saruman2024  •  15 August 2024, 11:33

,,Clovnul de la palat" si moralitatea...........

Vezi toate comentariile (62)
Comentează