INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

Calvarul fotbalistului vândut de Hagi cu 3 milioane de euro, dar dat „dispărut” în ultima vreme

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 16:05 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 17:20

Adrian Mazilu (19 ani) a suferit prima intervenție chirurgicală din carieră și a postat o poză pe contul de Instagram de pe patul de spital.

Mazilu se află sub contract cu Brighton & Hove Albion, formație din Premier League, după ce „pescărușii” l-au achiziționat pe tânărul fotbalist în vara anului trecut pentru suma de 3 milioane de euro.

Reacție vehementă la GSP Live » Cine e vinovat pentru criza de la Rapid: „Ei au greșit total, habar n-au! Își bat joc de banii lui Șucu!”
GSP LIVE
Reacție vehementă la GSP Live » Cine e vinovat pentru criza de la Rapid: „Ei au greșit total, habar n-au! Își bat joc de banii lui Șucu!”

Adrian Mazilu a suferit o intervenție chirurgicală

„Astăzi (n.r. 8 octombrie) am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, sper să fie și ultima! Doamne ajută să-mi revin cât mai repede și să mă bucur din nou de fotbal!” a fost mesajul lui Adrian Mazilu, postat pe Instagram.

Mazilu fusese „dat dispărut” în ultima vreme deoarece nu a evoluat deloc pentru echipa a doua a lui Brighton.

Gică Hagi: „Mazilu se va întoarce doar la noi!”

Vehiculată în vară, posibila venire a lui Mazilu la CFR Cluj, sub formă de împrumut, a fost demontată de Gică Hagi.

„Mazilu nu este al nostru, aparține de Brighton și ei știu ce vor face. Cred că se va duce la altă echipă, după ce a avut o experiență nefericită în Olanda. Dar dacă se întoarce acasă, cred că o va face doar la noi.

Este un jucător foarte valoros la vârsta sa și poate să joace fără probleme la orice echipă din România. Cred că este unul dintre cei mai buni tineri atacanți laterali din țară", a explicat managerul tehnic al constănțenilor. 

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în Superligă în sezonul 2022-2023. În 19 meciuri, tânărul jucător reușea să marcheze de 6 ori și să ofere o pasă decisivă.

În stagiunea precedentă, în timpul în care a evoluat tot pentru Farul, Mazilu a jucat 16 meciuri, a marcat o dată și a pasat decisiv de 2 ori. La Vitesse, în returul sezonului trecut, Mazilu a bifat doar 3 apariții.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Stiri extrasport
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (7)
persanu
persanu  •  08 Octombrie 2024, 18:14

Academia de turiști Gheorghe Hagi

gonzales
gonzales  •  08 Octombrie 2024, 17:49
Postat de Mondo pe 08 Octombrie 2024, 17:10

Gică Hagi: „Mazilu se va întoarce doar la noi!” - Hagi vrea sa fie sigur ca il termina total ca fotbalist. Nu-si da seama ca distrus peste 10 generatii de juniori talentati? A pprodus ZEO in 12 ani de activitate, poate a pus mina la blaturi si hoti.

Din pacate, abia de cateva luni presa sportiva din Romania a deschis ochii si semnaleaza ca ce produce Hagi, realmente nu are valoare. El pune monopol pe foarte multi tineri in Romania, de cand sunt copii, dar nu reuseste sa ii creasca cu adevarat ca acestia sa ajunga jucatori de valoare, jucatori de vestul Europei. In 15 ani Hagi nu a produs niciun jucator de Champions League, NICIUNUL. Varfurile academiei Hagi sunt Razvan Marin si Ianis Hagi, iar asta spune totul. Nu mai tin minte exact unde, dar Radu Naum a spus un lucru interesant si are sens: noi in continuare am ramas blocati in anii '70-'80, ne uitam la ce stie copilul cu mingea si cum dribleaza, fara sa lucram cu el si sa il slefuim. La tot ce inseamna U13 suntem sefi in Europa, cupa Danone si mai stiu eu ce trofee, dar dupa 14 ani nu mai insemnam nimic - in continuare ai nostrii raman cu driblingurile, cei din vest invata tactica si incep sa lucreze pe nutritie/medicamentatie/forta. Si a mai spus Radu Naum - acel copil de 13 ani, prin faptul ca dribleaza jumatate de echipa, salveaza temporar locul de munca al antrenorului, dar pe termen lung nu ajunge mai departe de liga 1 (plus ca, din start i se inoculeaza ideea ca el ar fi cineva, un talent, un diamant). Tot Naum spune ca in vest, rezultate pana la 15-16 ani nici macar nu conteaza.

dobrin
dobrin  •  08 Octombrie 2024, 17:26

Tipic produselor Academiei Hagi... dupa 2-3 antrenamente la intensitatea din vest se dezintegreaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează