Alte știri din fotbal
Gol fabulos în minutul 90+8! » FCSB, îngenuncheată cu un gol superb
0
FC Botoșani s-a impus în fața celor de la FCSB » Moldovenii au DAT LOVITURA la ultima fază a partidei
97
Nemulțumirea lui Șumudică înainte de CFR Cluj - Rapid: „Chiar nu înțeleg”
0
A pățit-o și la Botoșani! Fotbalistul celor de la FCSB, schimbat la pauză pentru a 3-a oară în acest sezon
1
Știri din fotbal internațional
Achraf Hakimi a semnat » Contract până în 2029
0
Antrenorul lui Tottenham, anunț de interes pentru Radu Drăgușin: „Atunci va juca”
0
Kosovo se laudă cu vestea istorică primită de la FIFA: „Ni se întâmplă pentru prima dată!”
4
Mourinho l-a sunat pe Cristiano Ronaldo: „Ești fericit acolo? Hai la Fenerbahce!” » Transferul se pregătește în culise
4
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Putin, avertisment pentru Occident după ce Ucraina a folosit rachete ATACMS ...
Libertatea
Artileria nord-coreeană face pasul în Ucraina: Transferul de arme grele ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
depinde ce contracte au sau au avut semnate
pai citeste mai atent ce am scris. am zis ca nu sunt dintre cei care cred ca suntem colonizati (adica nu ader la ideea de dac liber / simion) ci ca modul de tratament al ringier la adresa noastra este de extractie a banului (ca in colonii). este deci perspectiva ringier, nu a mea. eu doar constat un element de diferentiere intre doua regiuni geografice si trag o concluzie logica. plus ca discutia era mai mult ipotetica pentru ca nu stiam cu adevarat daca situatia difera intre cele doua regiuni goegrafice, doar ma intrebam si faceam o deductie imaginara. dar poate ca unora mai putini liberi la citit trebuie sa le explici de doua ori. vrei sa iti mai explic si a treia oara sau reusesti sa citesti atent de data asta?
Atatea comentarii si niciunul nu se refera la subiect: *** Nimeni n-are in comentarii niciun cuvant despre asta, pare ca n-au inteles deloc tema artiolului
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ai si citit articolul sau ai ramas doar cu titlul de scandal? Articolul e de fapt foarte echilibrat si nu e nimeni "desfiintat."
Revin cu un exemplu. La inceputul anilor 2000, angajat la filiala din Romania a unei companii multinationale de top, a avut loc un meeting prezidat de insusi CEO ala mare, venit sa ne explice noua strategie a companiei prin care tehnicienii si specialistii urmau sa fie dati afara, activitatile tehnice si de service externalizate, urmand sa ramana doar departamentele de sales si de marketing. Spre exemplificare a desenat pe tabla un triunghi cu varful in jos, sugerand astfel ca zona larga de sus a triunghiului rasturnat va fi ocupata de sefime de tot felul, in timp ce aria mica de la varful de jos al acestuia ar reprezenta ce va mai ramane din personalul de executie. Mandru de demonstratia lui, a solicitat pareri din partea audientei cazute in extaz... M-am ridicat de pe scaun, m-am dus la tabla, am desenat un triunghi cu baza in jos, alaturi de care am scris o formula din fizica elementara. "D-le CEO, un triunghi cu varful in jos, potrivit legilor fizicii, n-are nici 0,001% sanse de stabilitate; se rastoarna la cea mai mica adiere de vant. Ai stabilitate maxima doar daca baza e jos (personalul de executie) si varful sus (sefii si managerii). D-aia rezista astazi piramide facute cu mii de ani in urma, pentru ca au fost construite cu baza in jos! Cu varful in jos n-o sa vezi in viata ta vreuna!" A ramas masca, incapabil sa-mi raspunda; colegii incremenisera... Dupa 2 luni mi-am dat demisia; dupa 6 luni s-a pus lacatul pe firma...
Daca editorialul asta se vrea a fi un epitaf al activitatii lui Catalin Tolontan pe on-line-ul ziarului GSP, imi pare rau si regret disparitia condeiului sau din paginile acestuia. Remarc insa ca Tolontan si echipa s-au confruntat astazi pentru prima oara in carierele lor de ziaristi cu patronatul unei companii media multinationale, ca pana la Ringier au lucrat numai in firme media romanesti si cu patroni romani d-ai nostri. Intreaga punere in scena a situatiei, argumentata impecabil si la care subscriu fara nicio rezerva este imbatabila, desi autorul uita ca notiunea de deontologie profesionala nu este apanajul exclusiv al profesiei de ziarist, ci si al tuturor celorlalte meserii din lume. Ne place sau nu, toate companiile mari din lume au un singur scop al activitatilor lor: PROFITUL si nimic altceva! Si pentru asta fac absolut orice posibil, chiar si asocierea cu firme de pariuri si de pacanele, sau parteneriate cu site-uri de matrimoniale si femei dezbracate, daca e nevoie... Prin urmare, raman doar doua optiuni pentru specialistii angajati acolo: accepti sau renunti si pleci; depinde de cat ii tine pe fiecare simtul moralei, al constiintei si al propriei demnitati profesionale. Personal, in cariera mea mi-am dat demisia de la 3 companii multinationale cotate printre primele 20 din lume, exact din motive de genul asta... Si n-am regretat nicio secunda, niciodata, dimpotriva!
Ma uit pe pagina principala gsp si nu vad niciun articol cu fcsb. Eu cred ca tu si astia ca tine aveti niste frustrari legate de becali si aveti halucinatii, vedeti numai fcsb si becali peste tot. Aveti aceleasi texte toti, ciobanu puscariasu bla bla. Veniti cu ceva nou
N-are el nicio treaba cu asta. El oricum a fost tras pe linie moarta de mult timp, fiind in schimb tolerat, abia asteptau cei de la Ringier momentul oportun sa-i facă vânt.
În 1938, conform celor mai multe surse, venitul național anual pe locuitor din România era de 76 de dolari. Nivelul mediu din primele 20 de state europene era de 222 de dolari. Și atunci, ca și acum, bogăția era concentrată în vestul Europei. Dacă, în Marea Britanie, venitul național pe locuitor era de 378 dolari, în Germania de 338 dolari, în Franța de 237 dolari, în est lucururile stăteau mai prost. Astfel, în Ungaria, venitul național anual pe locuitor era de 111 dolari, de 104 dolari era în Polonia și de 68 dolari era în Bulgaria și Iugoslavia. Noi, cu 76 de dolari, eram înaintea Bulgariei și Iugoslaviei, dar tot în coada clasamentului.
Presa trebuie să fie liberă! Felicitari si multumim, Catalin Tolontan! Din pacate, odata cu trecerea la capitalism pe patroni nu-i mai intereseaza decat banii, nu mai au principii sau reguli. Sper ca ziaristii sa-si faca in continuare meseria din convingere si pasiune, si nu prin manipularea opiniei publice cu scopul expolierii de bani a populatiei. Din pacate traim vremuri din ce in ce mai dificile si populatia va fi supusa la tot felul de experimente din partea acestor asa zisi patroni, care, odata imbogatiti, vor cauta sa se imbogateasca si mai mult inventand noi metode de inavutire.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.