OPINII » EDITORIAL
Alte știri din fotbal
Demis de Voluntari, Claudiu Niculescu și-a găsit repede echipă » Urmează anunțul oficial
0
„De câte ori ai fost trimisă la cratiță?” » Cel mai bun arbitru român din „Elite”: „Este destul de trist să fii văzută astfel”
1
Ceahlăul - FC Argeș, în deschiderea etapei 15 din Liga 2
0
Șumudică a spus câți fotbaliști va transfera Rapid în iarnă + Doi absenți pentru derby-ul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională » Cum arată echipele probabile
21
Europa League, runda 5: 18 meciuri se joacă astăzi » Rezultatele, marcatorii și clasamentul în timp real
0
Vestea pe care Olympiakos nu se aștepta să o primească, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB
0
Frank Lampard, prezentat în liga a doua: „Încântat să fiu la un club cu istorie și tradiție”
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
198
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cred că este consacrată datorită rezultatelor. Consacrate sunt și fătucile cu isprava de la US Open. Putea foarte bine să părăsească WTA_ul, tânără sau bătrână, ca o fostă jucătoare anonimă, ștearsă. Jocul ei merge încă, să faci optimi la un GS, nu este la îndemâna oricui, și fără multă transpirație. Mai încape în schimb cumpătare, o cere vârsta. Declarațiile dinaintea turneului dacă nu au suport, devin pe afară stânjenitoare. La noi merge, se vorbește doar să sune, dar străinii analizează altfel lucrurile. Așa că răbdare, mai are timp de isprăvi. Într-un turneu mare, unde 15-20 de pretendente pot călca în străchini, cu finale premature, accidentări sau zile nefaste, se pot întâmpla multe lucruri plăcute. Deci înainte cu încredere, cu muncă, fără teama clasamentului și a derizoriului. Acum are doar teren de recâștigat.
Pai acum o luna spuneati ca se-ntoarce.... a cam ramas in coada de peste predictia.
Sper ca Simona sa nu aiba o abordare la fel de simplista ca acest jurnalist in eventualitatea ca doreste continuarea activitatii sportive....In primul rand Simonei ii trebuie turnee mai mici si mai multe.Nu se poate axa doar pe cele mari...De ce?Pentru ca punctele de anul acesta o situeaza dupa Carstea si deci risca sa nu mai fie cap de serie la turneele mari.Sa joci din primele tururi cu capii de serie poate sa ti zdrancine increderea si rezultatele!!!Simona daca nu mai obtine puncte anul acesta poate cadea pe locurile 40-50!!!Optimea de finala de la ultimul GS puncteaza mai putin decat o eventuala castigare a turneului de la Cluj!!!!Acum in ce priveste antrenorul...Simina a castigat la Londra avandu l doar pe Dobre ca antrenor!Si Dobre a ramas !!!!Simona a jucat agresiv cu cine a permis un astfel de joc.Nimeni nu i poate modifica peste noapte calitatile fizice....Nu o sa fie niciodata mai agresiva decat Pliskova....Amintesc ca in circuit sunt jucatoare pe stilul Radvanska care numai agresive nu sunt.Dar au rezultate.Si Simona a avut rezultate cu stilul ei ....Deci sa fie sanatoasa si sa vrea sa mai joace....
A, si tot din acea vreme (cam o luna mai tarziu, la US Open), specialista Sports Illustrated pe tenis, Elisabeth Newman, spunea clar, cu subiect si predicat, ca Simona nu a devenit mai buna cu Cahill si ca n-ar mira-o o despartire. Eu cred ca acea cooptare a lui Pavel in echipa in 2017 a salvat si colaborarea cu Cahill. In sfarsit, asta e... Aici opinia lui Newman: https://twitter.com/ENewman74/status/902363151173341188
In principiu de acord - va fi greu pentru Simona sa se reinventeze. In plus jocul defensiv, la care ea e neintrecuta in circuit in ultimul deceniu, e greu de sustinut dupa 30 de ani (picioarele sunt mai grele, e dificil sa fii pe tot terenul). Totusi, am o observatie: chestia cu "dar dacă nu a reușit asta Darren", referitor la orientarea catre jocul ofensiv. Fara suparare, Darren n-a crezut niciodata in capacitatea Simonei de a fi agresiva. Nu voi inceta sa amintesc interviul dat dupa infrangerea la Ostapenko in 2017 si reluat de Gazeta. Aici: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/darren-cahill-explica-de-ce-simona-halep-nu-poate-fi-la-fel-de-agresiva-ca-alti-jucatori-ar-fi-un-stil-stupid-avertisment-pentru-fanii-romani-s-ar-putea-sa-v-o-furam-516272.html A venit Pavel in echipa in toamna aceea si, ce sa vezi, s-a putut: 55 de winnere in meciul cu Kerber la AO 2018! A fost nevoit si Cahill sa accepte, fara sa o spuna explicit, ca poate a gresit. Macar n-a mai blocat unele aspecte mai ofensive in jocul Simonei. N-am mai vazut ca la Paris 2017 cantonarea intr-o defensiva fara sfarsit, asteptand greseala de dincolo de fileu. Asa ca, nu stiu daca lucrurile vor evolua pozitiv, dar in privinta adoptarii unui stil mai ofensiv eu cred ca plecarea lui Cahill e un plus nu un minus.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.