SPORTURI  »  ALTELE  »  JAF

Fratele celebrilor pugiliști Dorel și Marian Simion, bănuit că ar avea legături cu Clanul Sportivilor, ar fi cercetat pentru furt din magazin de lux din București » Cum au păcălit hoții vigilența angajaților

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024, 12:32 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 12:47

Poliția Capitalei reținut trei persoane, cu vârste între 30 și 57 de ani, care în urmă cu două luni au jefuit unul dintre magazinele cu produse de lux dintr-un mall din București. Unul dintre hoți ar fi Florin Simion, fratele foștilor pugiliști Dorel și Marian Simion.

Reperați pe camerele de filmat, cei doi bărbați și o femeie, au fost între timp identificați de polițiști. Au fost pasați sub control judiciar și sunt cercetați pentru furt, potrivit Observator.

Surse judicare: Unul dintre hoți ar fi fratele lui Dorel și Marian Simion

Una dintre persoanele identificate de Poliție ar fi Florin Simion (57 de ani), potrivit unor surse judiciare, despre care se crede că ar avea legături cu Clanul Sportivilor. El este fratele celebrilor Dorel și Marian Simion, foști boxeri români, medaliați la Jocurile Olimpice și considerați în trecut mari speranțe ale boxului românesc.

Jaful s-a petrecut la un mall din Sectorul 4, Sun Plaza. Cei doi bărbați și femeia au reușit să păcălească vigilența angajaților unui magazin care vindea produse de lux. Iar paguba se ridică la peste 4.600 de lei.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Secţiei 15 Poliţie, a rezultat presupunerea rezonabilă că trei persoane, o femeie, în vârstă de 30 de ani, şi doi bărbaţi, în vârstă de 36, respectiv 57 de ani, ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din magazinele amplasate într-un centru comercial din Capitală. Probatoriul administrat a relevat faptul că, în data de 10 august 2024, în jurul orei 18.30, în timp ce se aflau în incinta unui magazin cu punct de lucru într-un centru comercial din Sectorul 4, cei trei bănuiţi, după o înţelegere prealabilă, ar fi distras atenţia agenţilor de pază şi ar fi sustras de pe rafturile magazinului articole vestimentare, în valoare de peste 4.600 de lei.

- comunicat Poliția Capitalei

Cei doi bărbați au umplut o pungă cu haine, în timp ce femeia a distras atenția angajaților. În timp ce bărbatul de 57 de ani ieșea cu punga, femeia s-a apropiat de ieșire cu un alt produs în mână, pentru a da impresia că din cauza ei au pornit alarmele.

Angajații magazinului și-au dat seama la finalul turei că au fost jefuiți și au alertat forțele de ordine. Și povestesc că la câteva zile după jaf, cele trei persoane s-au întors pentru a dat o nouă lovitură, dar au plecat cu mâna goală.

„Eu trebuia să şi încasez, să fiu atentă şi la clientă şi mă întrebau şi clienţii ceva. Eu chiar nu am auzit când au sunat porţile. Am văzut foarte multe goluri la produsele de la Armani şi multe umeraşe. Am intrat în panică, m-am dus în spate, m-am uitat pe camere şi atunci am sunat managerul.

Unul stătea în magazin și vedea ce produse avem noi mai scumpe, iar alt domn stătea în faţa magazinului și se uita la noi să vadă când ar fi gol, când nu suntem noi atenți peste tot” a spus unul dintre angajații magazinului, potrivit sursei citate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Laurențiu Reghecampf semnează, după ce n-a mai antrenat de 6 luni: „Pentru familia mea”
Superliga
Laurențiu Reghecampf semnează, după ce n-a mai antrenat de 6 luni: „Pentru familia mea”
Schimbare iminentă de antrenor în Superliga?! Urmează ședința decisivă
Superliga
Schimbare iminentă de antrenor în Superliga?! Urmează ședința decisivă
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”
Stiri extrasport
Bănel Nicoliță nu se mai ascunde! S-a afișat pentru prima dată în public alături de noua iubită, după 4 ani de relație: „Ea mi-a fost alături și la bine, și la greu”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (1)
VanBasten9000
VanBasten9000  •  19 Octombrie 2024, 12:55

Stire din "sport", doar e vorba de Clanul Sportivilor. Tabloidizarea si manelizarea gesepe la apogeu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close