FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚII

FOTO Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec

Ionuț Nedelcearu / Foto: Instagram +16   FOTO
Ionuț Nedelcearu / Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2024, 10:32 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2024 10:53

Imaginea postată de Ionuț Nedelcearu (28 de ani) din sala de forță a stârnit un val de reacții inclusiv printre colegii de la echipa națională aflați în cantonamentul României în Cipru. Stoperul lui Palermo nu a fost convocat de Lucescu la această acțiune.

George Pușcaș, Alex Cicâldău, Denis Alibec și Vasile Mogoș au comentat la postarea lui Ionuț Nedelcearu de pe Instagram. Poza postată dintr-o sală de forță a fost descrisă de fundaș în două cuvinte: „La psiholog”

Strategia pe care mizează Mircea Lucescu în Cipru - România » Atenția lui s-a îndreptat către doi jucători
CIPRU - ROMÂNIA
Strategia pe care mizează Mircea Lucescu în Cipru - România » Atenția lui s-a îndreptat către doi jucători

FOTO: Imaginea postată de „culturistul” Ionuț Nedelcearu l-a făcut pe Cicâldău să-i atragă atenția lui Alibec: „Nu mai zic nimic”

+11 FOTO

Nedelcearu a postat fotografia în urmă cu 13 ore, iar imediat după ce a fost postată, Vasile Mogoș i-a transmis fundașului de la Palermo: „Nu mai încapi în poză, frate”.

George Pușcaș a comentat și el la postarea internaționalului român. „Calmează-te”, a transmis atacantul din cantonamentul naționalei României din Cipru.

Alexandru Cicâldău a reacționat și el la postarea fostului stoper de la Dinamo. Mijlocașul ofensiv al Craiovei l-a etichetat în comentarii pe Denis Alibec, jucător ce a fost criticat în trecut pentru kilogramele în plus.

Atacantul convocat de Mircea Lucescu pentru acțiunile din Cipru și Lituania a răspuns la comentariul lui Cicâldău cu propoziția: „Nu mai zic nimic”.

Denis Alibec și George Pușcaș sunt singurii dintre cei care au comentat care au prins convocarea lui Lucescu.

Nedelcearu a crescut în academia celor de la Dinamo și a jucat timp de 5 ani în tricoul alb-roșu. A petrecut doi ani la Ufa în Russia, un an la AEK Atena, un an la Crotone, iar din 2022 evoluează la Palermo, unde a ajuns din postura de jucător liber de contract. Pentru Dinamo are cele mai multe meciuri (111 jocuri) și cele mai multee goluri marcate (6 reușite).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Așa ceva?! Cât s-a terminat amicalul Rapid - Voluntari, cu „greii” N'Jie și Boupendza titulari la debut » „Sunteți top, domnule Șumudică!”
Superliga
Așa ceva?! Cât s-a terminat amicalul Rapid - Voluntari, cu „greii” N'Jie și Boupendza titulari la debut » „Sunteți top, domnule Șumudică!”
Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec
Nationala
Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec
Fostul lider WTA s-a căsătorit » Cum a cucerit-o printr-o abordare pe stradă: „Este un film total! Am știut din prima”
Tenis
Fostul lider WTA s-a căsătorit » Cum a cucerit-o printr-o abordare pe stradă: „Este un film total! Am știut din prima”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (8)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  12 Octombrie 2024, 14:18

Tavita isi pune poza asta pe usa de la sifonier.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Octombrie 2024, 14:10
Postat de wheelwright pe 12 Octombrie 2024, 12:35

Un trup de fotbalist profesionist nu trebuie sa arate asa. Dupa ce se lasa poate sa arate ca Schwartzerneger, e treaba lui. Dar acum ii trebuie flexibilitate si aglitate in teren si sigur nu o are cu atata prafuri de proteine si sala aiurea. Sunt convins ca moare la sprint. De ce credeti ca nu mai joaca nimic, ca e un simplu jalon pentru atacantii adversi. Unde nu-i minte, vai de el.

Exact asa ar trebui sa arate un trup de fotbalist profesionist. Daca te uiti cu atentie la poze, in afara de abdomen, nici o alta parte a corpului nu este caracterizata de o musculatura exagerat de dezvoltata, iar abdomenul arata asa in primul rand din cauza ca muschii abdominali nu sunt acoperiti de grasime si sunt flexati in mod intentionat de catre Nedelcearu, tocmai pentru a iesi in relief in poza respectiva, in realitate nefiind nici ei exagerat de dezvoltati. Orice om care nu a facut abdomene in viata lui, ar avea patratele pe abdomen daca ar slabi suficient de mult.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Octombrie 2024, 13:51

Bravo lui, este extrem de dificil pentru orice sportiv sa ajunga la si mai ales sa mentina, in acelasi timp, o cantitate atat de redusa de tesut adipos si o masa musculara crescuta. Necesita multa disciplina, in primul rand in privinta alimentatiei, care a avut rolul principal in obtinerea aspectului fizic al lui Nedelcearu si nu mersul la sala. Chiar daca, personal, nu sunt impresionat in mod placut de cei care se lauda pe Instagram sau alte platforme de social media cu diferite aspecte din viata lor, totusi, in acest caz, Nedelcearu chiar a avut un motiv real de a se lauda, spre deosebire de cei care posteaza poze cu masini bengoase, plaje exotice sau petreceri de fite la care au participat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează