SPORTURI  »  HANDBAL  »  POTAISSA TURDA-STEAUA BUCUREŞTI 23-23 (10-11)

Steaua a fost egalată de Potaissa în ultima secundă în Liga Naţională de Handbal

Potaissa Turda a reuşit să păstreze un punct în urma meciului cu Steaua.
Potaissa Turda a reuşit să păstreze un punct în urma meciului cu Steaua.

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 21:59

Deşi se află pe ultimul loc în clasament, Steaua se poate lăuda cu o echipă tânără şi foarte ambiţioasă. Steliştii au deschis scorul, dar în minutul 3 Flavius Câmpan a restabilit egalitatea la 1. Jocul a curs apoi în favoarea oaspeţilor, care în minutul 15 au avut un avantaj de trei goluri, scor 4-7. Răzvan Pavel a restabilit egalitatea la 7, iar Potaissa a preluat conducerea graţie reuşitei lui Vizhbovskyy, scor 9-8 (min.22). La pauză oaspeţii au intrat cu un avantaj minim, scor 11-10.

Duminică, 11 decembrie, în cadrul  etapei a XI a Ligii Naţionale de Handbal, Potaissa Turda a întâlnit pe teren propriu Steaua Bucureşti.

După reluare, echipa bucureşteană a menţinut acelaşi ritm şi a profitat de numeroasele greşeli neforţate ale echipei de pe malul Arieşului. A fost 13-13 (min.37), 15-15 (min.42), iar în minutul 53 tabela a înregistrat 19-21. Finalul meciului a fost incendiar. A fost 22-22 (min.58) şi 22-23 (min.59).  Cu câteva secunde înainte de final, Răzvan Pavel a restabilit egalitatea la 23 şi a adus bucurie în rândurile suporterilor turdeni veniţi în număr mare să-şi susţină favoriţi la ultimul meci din acest an.

„A fost ultimul meci din acest an şi le-am transmis băieţilor că merităm, după cât am muncit anul acesta, să ne facem o mică bucurie pentru sărbători. Îi felicit pentru modul cum s-au descurcat azi. Au demonstrat că pot juca de la egal la egal cu orice echipă din Liga Naţională. Am întâlnit o echipă bună, de mijlocul clasamentului şi dacă am fi tratat meciurile de până acum aşa cum l-am tratat pe cel de astăzi sunt convins că situaţia noastră era alta. Astăzi ne-a lipsit experienţa. Chiar dacă am avut meciul în mână, acest punct e un prim pas. Obiectivul nostru este formarea unei echipe competitive în doi-trei ani, dar totodată încercăm să ne menţinem în prima ligă. Sper să ne întărim în această iarnă, pentru ca în retur să câştigăm meciuri”  a declarat antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă.

„După meciul acesta am realizat că băieţii au intrat prea repede în vacanţă. Nu s-au concentrat şi au obţinut doar un rezultat de egalitate. Felicit echipa Steaua Bucureşti, care a făcut un joc foarte bun şi a obţinut primul punct în acest campionat. Urmează o săptămână de pregătire la Turda, apoi vacanţa de iarnă. După vacanţă ne aşteaptă un cantonament la Turda şi un turneu în Ungaria. Încercăm să revenim la forma maximă pentru meciul cu Reşiţa”a precizat Horaţiu Gal, antrenor Potaissa.

 

Potaissa Turda:

Portari: Szabo, Viman.

Marcatori: Raul Marian, Vizhbovskyy -5goluri, Savic, Ştef, Pavel- 3 goluri, Vasiloiu, Câmpan, Pop, Parkhaniuk- 1gol

Antrenor: Horaţiu Gal

Steaua Bucureşti :

Portari: Ţenghea (1 gol), Ioniţă

Marcatori: Popescu,  Hrimiuc , Szoke , Cian- 4 goluri, Juverdianu -3 goluri, Ghencu -2 goluri, Marin- 1 gol

Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  12 Decembrie 2011, 11:18

Deniso nu crezi ca ai facut un articol cam subiectiv??se vede clar ca esti stelista!!si se vede clar ca steaua e pe ultimul loc si e ca si retrogradata!!dar de Dinamo de ce nu ai scris dupa ce a batut la Plopeni si a urcat pe podium,fiind surpriza acestui tur de campionat(tot cu un lot tanar si ambitios cum spui despre cel stelist,insa mult mai valoros avand in vedere situatia din clasament!!)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează