Alte știri din fotbal
„De Divizia B!” » Dan Petrescu s-a declarat „foarte supărat”, apoi a plecat brusc de la interviu: „Mereu primesc întrebarea asta!”
0
Eroul Rapidului cu CFR Cluj a numit principalul obstacol din Gruia: „Nu ne-a permis să jucăm mai mult”
0
„Mă simțeam dator dacă pierdeam” » Marius Șumudică, prima reacție după finalul dramatic din CFR Cluj - Rapid
0
CFR Cluj - Rapid 1-1 » Remiză cu scântei... pe final! Două goluri la -2 grade în Gruia
19
Știri din fotbal internațional
Kosovarul care „l-a rupt” pe Stanciu, implicat în cea mai bizară fază din La Liga » A fost eliminat pentru un gest grosolan, dar echipa lui a primit o „indirectă” din care a marcat golul decisiv
0
Deznodământ incredibil în meciul Barcelonei » Elevii lui Hansi Flick conduceau cu 2-0 în minutul 83, dar nu au câștigat
0
Atalanta s-a impus pe terenul Parmei și a urcat pentru moment pe prima poziție în Serie A » Valentin Mihăilă a oferit pasa decisivă la golul „cruciaților”
0
Concluziile lui Pep Guardiola, după usturătorul 0-4 cu Tottenham: „Știam că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla”
0
Lifestyle
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
3
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
Putin aprobă ștergerea datoriilor noilor recruți până la 92.000 de euro. ...
Libertatea
„Moartea lichidă”. Un chirurg cardiolog împărtășește cele patru alimente și ...
Adevărul
Temerea lui Gâlcă! El e antrenorul pe care l-a bănuit că-i "vânează" ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Stiu la ce te-ai referit, mi-am spus opinia si legat de celalalt subiect. Legat de Ucraina, ok, exista intr-o proba, acum sigur ca in proba Ancutei Bodnar si Simonei Radis am vazut echipaj din Lituania sau din Norvegia foarte bune, fratii Sinkovic din Croatia, dar sunt cam singurele nume ale acestor tari, nu sunt forte in canotaj. Ucraina nu prea se remarca in clasamentul pe medalii, desigur daca scoti probele de care spuneam si faci un clasament real, ca altfel se remarca. Adica se remarca in clasamentul pe medalii, dar daca te uiti pe probele de canotaj, nu iti dai seama cum.
Nu m-am referit la probele mixte de la paracanotaj să fie incluse în program ci la lansarea unor probe identice pentru sportivii fără dizabilități care ar crea spectacol și cred eu că România ar avea mai mare succes la ele decât la sprinturile pe litoral. Pentru ceilalți există Jocurile Paralimpice și nu se vor amesteca. Ucraina nu e chiar zero în canotaj dar de mult timp merg doar pe nișa probelor de 4 vâsle, acolo folosind tot ce au mai bun și nici nu scot la fel de multe talente precum românii ca să poată alcătui multe echipaje. Poate succesul lor la 4 vâsle e mai puțin vizibil la noi pentru că acolo avem noi o verigă mai slabă. Despre clasamentele cumulate de pe la CM și CE acum depinde de fiecare în parte de care clasament îi pasă. România rar înscrie echipaje la probe neolimpice. Nu știu dacă la JO îi vom bate pe unii sau pe alții și nu vreau să comentez înainte de disputarea competiției. E alegerea antrenorului cum face echipajele și chiar dacă nu voi fi de acord o accept și susțin.
Atata timp cat nu merg impreuna probele de paracanotaj cu canotajul sunt arhimultumit, poate mai pierd si britanicii locul 1 in clasamentul pe medalii, ca altfel pe baza impreunarii celor 2 il castiga tot timpul, iar Ucraina care de fapt nu exista in canotaj, pare o natiune de top. De-abia astept sa vad clasarea reala a Marii Britanii in canotaj la Paris, fara probele cu dizabilitati, nu ca ma astept sa fie una rea, dar sper din suflet sa le luam fata, cum in realitate am facut-o la multe competitii unde aparem sub ei.
Poate într-o bună zi federația internațională va lansa și probe mixte în canotaj. Deocamdată există doar pentru sportivii cu dizabilități. Dacă tot se scoate categoria ușoară de la JO două probe mixte la 2 rame și 2 vâsle ar fi interesante. Se pare că în 2028 categoria ușoară va fi înlocuită cu probe de canotaj pe litoral (țărm? habar nu am denumirea în română) care par o prostie.
Nu este o regula ca portdrapelul sa fie purtat de o femeie si un barbat, ci o optiune, pot fi 2, cate unul de fiecare sex, se poate opta pentru un singur portdrapel. Din cate stiu, initial fusese desemnat unul singur si pentru Romania, David Popovici, care insa a refuzat in ideea in care nu doreste sa participe la ceremonie pentru a-si vedea de programul sportiv.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.