Alte știri din fotbal
FC Argeș - FC Voluntari, în etapa 14 din Liga 2, se joacă acum
0
„Urecheat” de Hadnagy, Marius Șumudică a venit cu replica: „Pot să spun că-mi plac și 8 jucători de la «Industria Sârmei Deșertul Gobi»”
0
Ce o așteaptă diseară pe FCSB: „Mi-a înghețat pielea la Botoșani. Ne spălam cu apă rece, nu venea caldă”
4
Cum a văzut kosovarul de la Rapid circul din meciul cu România
0
Știri din fotbal internațional
Gică Hagi, discurs-manifest despre Ianis Hagi! A reacționat după ultimatumul lui Mircea Lucescu: „Mamă, ce noutate!”
4
Cesare Prandelli, poveste neștiută cu Adi Mutu: „La două jumătate dimineața m-a sunat președintele”
0
Jucătorul care „schimbă totul” la Real Madrid » Ce se va întâmpla în ianuarie
0
Cel mai bun dribler din Premier League s-a accidentat grav și NU mai joacă în acest sezon
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
16
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
CTP a spus cu cine va vota la prezidențiale: „Are cele mai mari șanse să-l ...
Libertatea
26 de soldați ruși au fost capturați de ucraineni în urma unei bătălii din ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Foarte corect doar că nu e vina noastră pentru strategia sportivă a Serbiei. Și pe vremea Iugoslaviei socialiste aveau baza în echipe și ne clasam mereu în fața lor la JO la general. Noi am găsit nișa asta cu canotajul, îi pregătim la un nivel nebun și uite că 9 bărci au intrat în finală. Sârbii n-au calificat 9 sporturi de echipă la JO. Numărul de bărci într-o probă de canotaj e egal sau mai mic decât numărul echipelor din sporturile de echipă și la canotaj concurență pentru medalii e mai mică. Deja un avantaj pentru noi că pornim cu gândul că pe mulți îi batem sigur. La jocuri sportive e mult mai greu. Strategia noastră e mai bună.
Sarbii au avut delegatie mai mare pentru ca ei mereu s-au bazat pe sporturile de echipa, vezi polo si baschet. Noi mai mereu am fost buni la sporturile individuale, exceptie barcile 8+1.
Analiza e bună, noi avem probleme mari cu săptămâna a doua. Atletismul se mai repară sau poți să speri dar la lupte, box renunțați la speranțe. Și în absența rușilor s-a găsit cine să-i "moștenească" (Iran, Uzbekistan, Kârgâzstan). Acolo nu mai iei medalie decât bine pregătit, agresiv (asta dacă nu te descalifică) sau prin noroc (vezi culoarul concurentului din Capul Verde la box). La lupte, arbitrul announcer avea un ton al vocii când respingea challenge-ul de parcă te trimitea la ghilotină. Și multe alte detalii care nu s-au discutat. La kaiac-canoe avem acum o bază bună la Bascov din câte am înțeles. Dar rezultatele au luat-o în jos sau cel puțin pe partea de kaiac. Acum când ai condiții bune ai ajuns la concluzia că niciun echipaj de kaiac nu merită trimis la campionatele europene. Trimis, că nu e pe calificare și probabil chiar nu merita. În rest ce să speri în săptămâna a doua - sporturi de echipă? Fiți serioși nu ne pricepem și deja am trăit ultima participare olimpică la handbal în 2016.
Serbia a avut delegație mai mare (112). Pentru noi au participat doar 96 de sportivi dar chiar și dacă îi numeri pe cei nefolosiți tot a lor a fost mai numeroasă. Și cum ai spus și tu, sârbii și bulgarii au luat mai puține medalii clasându-se mai jos. De data asta.
de aurul ferteleor de la canotaj 8+1 ati uitat, rusine gsp.
Draga Luminița, Eu nu pot decât sa trag o singura concluzie.Noi nu mai avem sport și sportivi.Canotajul romanesc ,cu toată dragostea și respectul cuvenit, este singura federație cu performante ,doar ca sunt de tip laborator.Adica , canotajul ca sport de masa nu exista.Innotul îl are doar pe extraordinarul David care este produsul familiei și talentului ieșit din comun.Medalia de la gimnastica ,meritorie și ea ,este poate un nou început și atât.La Haltere o excepție. În rest noi nu existam practic.Revenim la.lipsurile bazelor sportive și a culturii educației sportive.Daca vrem mai mult trebuie schimbate multe
Slab rezultat avand in vedere ca am trimis 106 sportivi. Ucraina a luat 12 medalii in conditii de razboi, Moldova a luat 4 cu 25 de atleti si infrastructura sportiva zero si finantari inexistente. Moldovenii au buget anual care nu ajunge nici 10% din cat au ai nostri. De Ungaria nu mai vorbesc, bulgarii au luat 7 si sarbii 5 cu sportivi mai putini si conditii mai proaste ca la noi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.