Alte știri din fotbal
Metodă nouă » Prima reacție a patronului, după FC Botoșani - FCSB, a venit pe facebook: „Un lucru este clar!”
1
William Baeten, cel mai criticat fotbalist din Botoșani - FCSB: „Indolență și lentoare!”
0
A răpus-o pe FCSB, acum așteaptă ca patronul să își respecte promisiunea: „Ne-a motivat!”
0
Elias Charalambous își „taxează” jucătorii, după eșecul de la Botoșani: „Când ratezi cum am făcut-o noi astăzi, plătești”
2
Știri din fotbal internațional
Surpriză! Pe câți ani a semnat Pep Guardiola cu Manchester City + Prima reacție a antrenorului
0
Achraf Hakimi a semnat » Contract până în 2029
0
Antrenorul lui Tottenham, anunț de interes pentru Radu Drăgușin: „Atunci va juca”
0
Kosovo se laudă cu vestea istorică primită de la FIFA: „Ni se întâmplă pentru prima dată!”
4
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o cheamă?” Ce ...
Libertatea
Artileria nord-coreeană face pasul în Ucraina: Transferul de arme grele ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
eu spun ca statul tre' sa incurajeze sportul de placere, pentru sanatate si voie buna. cine vrea "profesionist" - sa bage bani - ca premiile in buzunarul ala se vor intoarce. in plus: ajung "mari" si dau cu pas la reprezentarea tarii la turnee pe natiuni - li se pune fix atunci cate un junghi
pai ce are racordajul cu racheta?! nu ai treaba cu tenisul, treci la subiecte cu Jiji. un racordaj te tine 3 zile la 15-16 ani, mai ales pe zgura.
15-20 de turnee afara este pentru cineva in top international juniori si care intra in primii 1000 ATP. altfel, intre primii 10-15 din tara la 17-18 ani, ajungi la un cost de maxim 20.000 E/an cu 6-7 concursuri afara (tarile balcanice, Ungaria, Austria, Egipt, etc). nu este putin. multi trag pentru o bursa in state, ceea ce este un obiectiv sanatos.
Un articol interesant, bine documentat care arata situatia dezastroasa a #Statului roman#. Ministerul spotului, cu ministrul = O.
Statul roman arunca banii în Galațanu neagra numita csa în loc sa susțină copiii fără posibilități sa facă sport de performanta.
...da...daca nu participi la turnee ...te antrenezi ...degeaba ...
„O rachetă bună costă 1.000 de lei, și racordajul se rupe săptămânal" ??? Pai aia e racheta buna ??? Numai prostii scrieti !
Costuri umflate aiurea. Nastase si Tiriac, Ruzici, cum au facut ?
Tenisul este un sport de lux ! Dar noi romanii vad ca avem intotdeauna pretentii mari ! Ne plangem ca n-are nu stiu ce sprijin din partea Federatiei, ca de ce n-avem teren cu gazon de sute de mii de euro ca la Wimbledon, ca de ce s-a retras de la turneul X sau Y, ca de fapt nu-i pe atat de buna X sau Y pe cat am merita !! Romania nu-i nici SUA, Canada, Australia, Spania, Marea Britanie sau mai stiu eu ce alta tara cu campioni desavarsiti sau bogatasi care-si dau plodurile catre acest sport dar emitem pretentii ! Oamenii nu inteleg ca gata s-au dus vremurile unui Ilie Nastase sau a unei Virginia Ruzici cand cu talentul si munca aveai sanse mari s-ajungi acolo sus. In sportul profesionist de astazi, mai ales sporturile individuale, talentul si munca nu mai sint de ajuns. Un sportiv are nevoie de o retea complexa de suport de la antrenor, maseur, doctor pana la psiholog, nutritionist, preparator fizic etc. iar in cazul tenisului astia nu-s ieftini plus mai pui la socoteala cheltuielile cu deplasari, turnee, echipamentul, taxe si ce se mai spune prin articol. Statul ar trebui sa se axeze mai mult pe sporturile de echipa, sporturile de masa, sporturile unde gradul de socializare si cooperare se invata mai bine, ca acolo chiar stam dezastruos, acolo chiar se pot salva vieti, se pot forma caractere mai eficient, se poate salva viitorul unor copii din medii defavorizate care ori pleaca din tara la munca de jos, ori droguri, ori infractori ori fiinte traficate.
Hai, ca sunteti „simpatici”! Ati ales cel mai scump sport de pe planeta, tenisul, si extindeti costurile la toate sporturile. Intre tenis si alte sporturi populare, sunt diferente ca intre costul unei fripturi de rata la restaurant si costul unui covrig de la Luca, servit in statia de autobuz. Iar sporturile „populare” (fotbal, volei, handbal etc.) ar trebui sa si le permita foorte multe familii, mai ales acele familii (majoritatea la cum si cat se observa cu ochiul liber la tot pasul) care isi permit sa le cumpere copiilor cele mai noi si chiar scumpe gadgeturi (rar se intampla, de pilda, sa vad un copil in spatiul public ca are un telefon mai modest decat al meu, desi veniturile mele lunare sunt de cateva mii de euro lunar). Nu mai vorbim de faptul ca astfel de sporturi „populare”, in special fotbalul, a fost intotdeauna frecventat de copiii proveniti din familii modeste. In mod sincer si concret, exista un singur secret, anume interesul familiilor si vointa copiilor contemporani de a practica sport real, nu pe cel virtual (cel pe care il practica aproape in exclusivitate in prezent).
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.