SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Misiune mult mai dificilă pentru Simona Halep în turul 3 de la Indian Wells » Întîlneşte o jucătoare pe care a învins-o în singura dispută directă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 12:14

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu americanca Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26.

Lepchenko a dispus în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, de compatrioata ei Schia Vickery, locul 152 WTA, beneficiară a unui wild card.

Născută la Taşkent, în Uzbekistan, Lepchenko joacă acum pentru Statele Unite. În vîrstă de 28 de ani, Lepchenko a pierdut singura întîlnire disputată cu Halep, scor 6-4, 0-6, 6-1, în turul al doilea al Australian Open, ediţia din 2014.

Simona Halep a trecut în turul 2 de la Indian Wells de rusoaica Daria Gabrilova, scor 2-6, 6-1, 6-2. Ce a spus la finalul partidei, AICI.


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
deak.francisc
deak.francisc  •  15 Martie 2015, 11:02

castiga 300$ de acasa ca operator online cu contract legal lucreaza la domiciliu ca operator pc cu contract legal.NU este necesara niciun fel de experienta!Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.de ce sa nu muncesti la tine in tara?comod de acasa la calculator?Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

mirceauscatu
mirceauscatu  •  15 Martie 2015, 08:29

cand joaca halep in turul 3 ? unde se transmit meciurile ?

caucazianul
caucazianul  •  15 Martie 2015, 00:43

Cu ambitie va trece si de hopul rusoaicei.Mult succes Halep

Vezi toate comentariile (10)
Comentează