FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Anglia sau Rusia

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Aston Villa s-a interesat din nou de fundaşul Stelei, în timp ce campioana Rubin Kazan e gata să ofere minimum 3 milioane de euro

Dorin Goian e din nou aproape de un transfer în străinătate. Dacă în vară a ratat la mustaţă plecarea în Premier League, la Suderland, pentru că englezii n-au fost de acord să achite şi TVA-ul de 800.000 de euro, pe lîngă suma de transfer de 4 milioane, acum Goian a intrat în atenţia altei echipe din Anglia. ;)

Aston Villa, grupare care l-a avut sub observaţie şi în trecut, şi-a reafirmat interesul pentru fundaşul Stelei. Managerul Martin O' Neill îl cunoaşte bine pe Goian şi ar urma să facă şi o ofertă clară.

A doua posibilă destinaţie pentru Goian e Rusia. Chiar proaspăta campioană, Rubin Kazan, e în căutarea unui fundaş central de forţă, afacerea avînd şanse mari de reuşită prin intermediul lui Ioan Becali.

21 de meciuri a jucat Goian în actualul sezon pentru Steaua, 14 în campionat şi 7 în Champions League, în toate fiind integralist

6,05 e media notelor gsp din acest sezon, fiind pe locul 5 după Rădoi, Nicoliţă, Ovidiu Petre şi Ogăraru

Goian la Steaua
» a venit
în Ghencea în martie 2005, de la FCM Bacău, Steaua plătind 150.000 de dolari şi rămînînd în coproprietate cu gruparea moldavă. În urmă cu un an, Becali i-a achitat lui FCM Bacău un milion de euro, răscumpărîndu-l 100% pe Goian
» a fost titularizat de Oleg Protasov în vara lui 2005, după ce Rădoi a fost suspendat 4 meciuri
» a cîştigat două titluri şi o Supercupă a României

Suspendat şi miercuri, şi în februarie
Dorin Goian nu va putea fi folosit de Dorinel Munteanu poimîine, în meciul decisiv cu Fiorentina. El a încasat la Munchen al treilea cartonaş galben în grupa F a Ligii Campionilor şi va fi suspendat. În cazul în care va rămîne în lotul Stelei şi pentru 2009, va rata şi prima etapă din retur, cu FC Vaslui, el primind cu Unirea Urziceni al patrulea avertisment în campionat.

Şi Neaga are ofertă din Est
Un alt jucător al Stelei care va pleca aproape sigur e Neaga. El are în acest moment o ofertă din prima ligă rusească şi trebuie să dea un răspuns pînă la finalul lui decembrie. Şi în august, Rică a fost ofertat de Terek Groznîi, care îi propunea un salariu de 500.000 de dolari. "Mi-a spus că el nu merge să joace printre bombe", :O a declarat Ioan Becali, agentul prin intermediul căruia trebuia să se realizeze transferul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (5)
 •  08 Decembrie 2008, 15:14

Prea bine ar fi sa ajunga la Villa, problema e ca vesticii nu dau bani prea multi pt un fundas de 28 de ani, mai ales ca vine dintr-un campionat oarecum obscur precum cel al României. E drept, Goian este un jucator care merita o cota cat mai mare, dar mi-e teama ca tot rusii castiga "licitatia". Oricum cred ca la iarna vor fi schimbari drastice in echipa, vor veni petarde gen Al.Piturca + tinerii de la Buzau + Steaua 2

 •  08 Decembrie 2008, 10:33

Daca Goian ajunge la Villa...bine-ar fi, dar sa nu ne mintim singuri... Rusia frate!

 •  08 Decembrie 2008, 01:43

goe mai bine codas la oras decat fruntas la sat (in cazul asta mai bine la o echipa mediocra in anglia decat la o ''forta'' din rusia)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează