SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANŢA - CIUDAD REAL, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesaj războinic » Toma: "Diseară vom lupta pînă în ultima secundă pentru calificare"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 martie 2011 11:14

Extrema dreaptă a Constanţei, Laurenţiu Toma, crede în şansa românilor în disputa cu supercampioana Spaniei, Ciudad Real. Pentru HCM partida constituie ultima şansă de a prinde optimile Ligii Campionilor la handbal masculin.

- În ciuda unui avans de şase goluri în partida cu Bosna Sarajevo, HCM a pierdut în final. Cum s-a putut întîmpla aşa ceva?
- Am fost foarte ghinionişti pe finalul meciului, dar nu putem da vina pe lipsa de noroc pentru înfrîngere. Însă greşelile noastre au ajutat Bosna să aibă o asemenea revenire în joc. Fanii lor, care au tăcut pe durata primei reprize, şi-au dat seama că traversăm momente mai dificile şi şi-au condus echipa spre victorie. Este greu de explicat ce s-a întîmplat, am pierdut puncte cruciale. Ne-ar fi fost de mare folos.

- După acest eşec, aveţi şanse mici de a ajunge în optimile Ligii. Mai credeţi în calificare?
- Da, vom lupta pentru a o obţine pînă în ultima secundă. Înfrîngerea din Bosnia ne-a diminuat simţitor şansele, dar sînt convins că vom da totul cu Ciudad Real.

- HCM are reputaţia de a fi un "killer" pentru giganţii Europei. În sezoanele precedente a învins pe FC Barcelona şi pe Montpellier. Ce aşteptări ai de la meciul cu Ciudad Real?
- Este o echipă mare, una dintre cele mai mari din Liga Campionilor. Dar şi noi alcătuim o formaţie valoroasă şi totul este posibil în handbal. Am pregătit bine acest joc. Nu avem nimic de pierdut şi cu puţin noroc putem cîştiga acest joc.

- Pe parcursul acestui sezon, HCM şi-a schimbat de trei ori antrenorul. Cum au afectat aceste schimbări echipa?
- Fiecare antrenor are stilul său, are metodele sale de pregătire. Nu este uşor să te adaptezi. Ne-au luat prin surprindere, dar am încercat să dăm totul indiferent de numele antrenorului. Nu ne-a fost totuşi uşor să ne acomodăm cu aceste schimbări. Situaţia noastră nu este una foarte bună acum. Cu toate acestea, noi, jucătorii, sîntem principalul motiv pentru care s-a ajuns aici.

- HCM se află pe drumul de a-şi apăra titlul cucerit sezonul trecut în România. Dacă veţi reuşi această performanţă, crezi că veţi avea prestaţii mai bune în viitorea ediţie a Ligii Campionilor?
- Sînt încă multe meciuri de disputat în întrecerea internă, dar dacă vom reuşi să cîştigăm titlul, sînt convins că vom fi mai buni la anul. Avem nevoie de stabilitate atît la nivelul lotului, cît şi pe banca tehnică.

Interviul a fost acordat de Laurenţiu Toma pentru site-ul oficial al competiţiei.

HCM Constanţa - Ciudad Real, meciul care poate aduce calificarea constănţenilor în optimile Ligii Campionilor, este în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO, începînd cu ora 19:00

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
mehigh2005
mehigh2005  •  03 Martie 2011, 11:14

"Interviul a fost acordat de Laurenţiu Toma pentru site-ul oficial al competiţiei." ...pai normal... ziaristii nostri nu sunt in stare sa scrie decat despre fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează