FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMANIA, 26 MARTIE, LA ZENICA, DE LA ORA 20:15

Razboi între Rădoi şi Lupescu: "Cît va fi în staff-ul naţionalei, eu nu mai vin"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 23:17

Mirel Rădoi refuză să se gîndească la o revenire a sa la echipa echipa naţională atît timp cît Ionuţ Lupescu face parte din staff-ul echipei. Jucătorul lui Al Hilal a mai explicat şi în ce condiţii ar reveni în fotbalul din România

"E greu să spun dacă Steaua are nevoie de mine şi oricum ar fi dificil dacă m-aş întoarce pentru că, dacă stăm să ne amintim, şi Neaga a avut anumite probleme la revenire din cauza calendarului din cele două ţări. Aş putea veni obosit şi lumea ar spune că nu mai fac faţă", a spus Rădoi pentru televiziunea sportro.

Acesta a comentat sec o potenţială revenire a sa sub culorile naţionalei: "Din punctul meu de vedere, cît timp este Ionuţ Lupescu în staff-ul naţionalei, eu nu mai vin".

Fostul jucător al Stelei a anunţat că nu mai joacă pentru România după meciul pierdut, 0-2, în Franţa. Fundaşul s-a simţit jignit de anumite critici făcute de directorul general al Federaţiei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”
Superliga
Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (34)
diss
diss  •  24 Martie 2011, 05:05

Majoritatea celor care au comentat acest articol sunt dinamovisti. Am remarcat rautatea si mai ales frustarea din cuvintele lor! Nici nu mai conteaza ca Lupescu+Sandu+Mitica+ Prunea+Razvanel+Radulescu ( da d-le Mircea Radulescu sunteti si dvs.responsabil pentru generatiile intregi de "antrenori" pe care ii produceti pe banda rulanta,bani sa iasa!) au distrus fotbalul romanesc! Daca s-ar putea i-ati rupe picioarele lui Radoi numai pentru ca a jucat la Steaua si a avut curajul sa il infrunte pe Lupescu! Pentru fotbal Lupescu a facut doua lucruri: a dat UN MILION de pase cu latul si acum face gratarele pentru Mircea Sandu!

hiromatsu
hiromatsu  •  23 Martie 2011, 19:10

Ideea era ca esti atat de bun pe cat este echipa la care joci, coechipierii pe care ii ai, antrenorul pe care il al, adversarii pe care ii ai etc. Iar Radoi joaca la camile cu foste staruri la varsta de pensionare (35+ ani) sau alte primadone care au vrut bani in loc de performanta. Pe Raduciou nu l-au transferat verii Becali la AC Milan - meritul de a juca acolo si l-a castigat prin ce juca, la club si la nationala.

blu25
blu25  •  23 Martie 2011, 16:08

CE A FACUT RADOI PENTRU NATIONALA ROMANIEI ?????????

Vezi toate comentariile (34)
Comentează