FOTBAL  »  NATIONALA  »  NUNTĂ

GALERIE FOTO Imagini de la nunta lui Denis Drăguș » Nașul mirilor, Marius Șumudică, în frac la Ciolpani: „Budescu și Alibec sunt apă de ploaie pe lângă el!”

Denis Drăguș și nașul Marius Șumudică, îmbrăcați elegant, cu papion, alături de lăutarul Sandu Măruță +35   FOTO
Denis Drăguș și nașul Marius Șumudică, îmbrăcați elegant, cu papion, alături de lăutarul Sandu Măruță

Articol de , - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 20:31 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 23:27

Denis Drăguș (25 de ani), atacantul celor de la Trabzonspor, s-a căsătorit în această seară cu Vanessa Mara. Petrecerea a fost găzduită de un restaurant din Ciolpani, comună din Ilfov, iar Marius Șumudică (53) a fost nașul ales de atacantul naționalei.

Denis și Vanessa formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au ales să își unească destinele și au organizat petrecerea de nuntă la Ciolpani, lângă București.

+30 FOTO

Pe lista invitaților s-au aflat colegii de la națională Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, dar și Alexandru Băluță de la FCSB.

Marius Șumudică, nașul lui Denis Drăguș, a venit în frac la Ciolpani

Denis Drăguș a colaborat cu Marius Șumudică în acest an, iar atacantul și-a regăsit forma care l-a propulsat în primul „11” al echipei naționale. Cei doi au rămas în relații foarte bune, iar Drăguș a decis ca tehnicianul să îi fie naș.

Marius Șumudică a oferit declarații în momentul în care ajuns la eveniment. A spus că ține foarte mult la Drăguș, pe care îl consideră un atacant de Top 5 campionate.

„Drăguș e un jucător de Top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Marius Șumudică.

Apoi, antrenorul a vorbit despre viitorul său: „Am avut o ofertă, dar am refuzat-o fiindcă era din Iran și nu am vrut în Iran. Respect Iranul, dar am considerat că este un pas în spate, chiar dacă erau calificați în Champions League. Sper să mai am șansa de a juca cu fotbaliști cu care am lucrat. Voi încerca să iau români oriunde mă voi duce”.

VIDEO. Primele declarații de la nunta lui Denis Drăguș: „Am emoții, e un moment special”

Atacantul naționalei a vorbit despre sentimentele care îl încearcă cu ocazia acestui eveniment, dar și despre relația cu Marius Șumudică.

„E un moment special, am emoții. Nu trăiești în fiecare zi un astfel de moment. Mă bucur că s-a întâmplat, că am făcut acest pas. Cred că e cea mai frumoasă vară din viața mea. Nu puteam să îmi doresc mai mult, e un sentiment unic, greu de descris.

Nu a fost greu să îmi aleg nașii, avem două perechi. Deja nu mai e un secret, am o relație specială cu Șumi, m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine în continuare. Eu speram să mai fim la Euro și să schimb data. Abia după meciul cu Olanda am început să ne pregătim de nuntă, nu am vrut să ne gândim la asta”, a spus Denis Drăguș.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii din dosarul de la New York
Tenis
Simona Halep cere daune de 10 milioane de dolari, dar canadienii „sabotează” procedurile! » GSP publică detalii din dosarul de la New York
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
Superliga
FRF le-a dat ultimatum! Cluburile din Superliga, amenințate cu depunctarea
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară
Superliga
După Șut, alt om de bază de la FCSB are ruptură musculară

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (26)
daniaania
daniaania  •  13 Iulie 2024, 11:40
Postat de ktha pe 10 Iulie 2024, 23:06

Poți fii cel mai mare fotbalist, poți avea cel mai mare succes profesional,poți juca la cele mai mari cluburi din lume,atât timp cât îți renegi părinții ești un nimeni. Chiar dacă sunt vinovați ZERO. Asta ești ca om ,ZERO. Fără iei nu ai fi existat.

Așa este, băiatul nu gândește. Femeia nu îl iubește ci îl domină și conduce unde vrea ea. Se va trezi intr-o zi cand nu mai are părinți și pe care ia ignorat. Ia spălat creierul femeia.

daniaania
daniaania  •  13 Iulie 2024, 11:36

Foarte prost băiatul, să renunțe la familie pt femeia asta. Femei poți să ai fără număr , familie, părinți numai o dată. Fata ii șmecheră și rea, lo incaltat pe fraier, asta nu ii iubire ci dominare totala și control.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  13 Iulie 2024, 10:54
Postat de 22cea pe 11 Iulie 2024, 00:34

Nunta miercuri ? Cel putin conlocuitorii le fac joia sau lunea :)))

Denis Drăguş, înapoi la treabă! La două zile după ce s-a căsătorit, fotbalistul a intrat în cantonament cu Trabzonspor

Vezi toate comentariile (26)
Comentează